Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY C7 (1499 TL) TAVSİYE (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
3
Favori
28.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy c9 çıkmış inş Türkiyeye getirirler :)

• delta ekran degisimine 450 tl istiyor

• Söyle bir sıkıntı ile karşılaşan oldu mu? Wifi konum vb kısayollar görünmüyor
     SAMSUNG GALAXY C7 (1499 TL) TAVSİYE

• Telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım yeniden başlattım bütün sıkıntılar düzeldi. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa fikir olabilir.

• Ben HB den yeni aldım. almanizi da tavsiye etmem. nedenlerine gelince:
    telefonda performans sorunu yok gayet tatminkar. fakat orta butonda çıkıntı yok. yüzeye sıfır. basmak için extra çaba sarfetmeniz gerekiyor. Volte servisi çalışmıyor. samsung desteği aradığınızda biz desteğini vermiyoruz kim ithal ettiyse onu arayin diyor. ithalatciya ulasmaya calistiginizda 9 kisi sirada var diyor. maillere ise cevap vermiyor. . italatci delta degil bu arada. telefon sabun gibi kaygan. elde durmuyor. kilif ve koruma camini piyasada bulmak imkansiz. cepsesuar isimli ankara kokenli bir firmada bulabildim. kilif idare eder ama koruma caminin sağ ve sol kenarlarında bariz büyük boşluklar var ve çok çirkin duruyor. Diyeceklerim bu kadar.bu mesaji c7 den yaziyorum. ekte görselini ekledim. gozukmuyorsa yeniden gönderebilirim.
     SAMSUNG GALAXY C7 (1499 TL) TAVSİYE SAMSUNG GALAXY C7 (1499 TL) TAVSİYE

• youngeagle86 kullanıcısına yanıt
    evet telefonu aldım. ilk 24 saatte bu durumla karşılaştım. telefonu sıfırdan kurmak zorunda kaldim

• kandemir76 K kullanıcısına yanıt
    Telefon özellik olarak görünüş olarak çok iyi. Tek sıkıntısı paralel ithalat olması ve samsung'un Türkiye'ye getirmeyecek olması. Ben zaten telefonun en fazla 2 sene kullanıyorum şu ana kadar da cam kırılması dışında servislik bir işim olmadı onu da garanti karşılamıyor zaten. Ben şunu öğrendim hepsiburada'dan hiç bir ürün almayacağım artık. Telefonu aldım sorunları gördüm 1 gün sonra iadeye yolladım, iadeyi kabul etmediler servise gönderin dediler. Neyseki fabrika ayarlarına sıfırladıktan sonra telefon düzeldi. He şu an olsa almam bu telefonu o da sırf samsung'un türkiyeye getirmediği ve piyasada telefonun aksesuarlarının bulunmasındaki zorluktan dolayı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy C5 konuları pek tutmamış heralde C7 nin ekran çok büyük olduğu için A510 ile C5 arasında kaldım kamera olarak A510 daha iyi demişler OİS yüzünden herhalde, birde avea çekmeme problemi olduğunu yazan birini gördüm bilgisi olan var mı
  • Gpu Adreno 506 alınır mı oyun için bence alınmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • volte servisi internet uzerinden konusma mi

• rainbowtrout R kullanıcısına yanıt
    Telefonu yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Şarj harika, çekim gücü lg g4 den güzel, çok nadir odaklanma sorunu oluyor. Ekranı büyük gelmiyor. Isınma yok. Konuşma esnasında karşı tarafın sesi çok net. Ram in yaklaşık 2 gb si kullanılıyor (yüklemeye de bağlı) dokunmatik ekran kadife gibi çok güzel. Kamera da bir çok mod var. Çekim kalitesi tatmin edici. Şuan en kötü kamera çekiminde dahi yardımcı programlarla resimler daha farklı boyutta görünüyor. Telefonu görenler çok beğeniyor. Başka soru olursa cevap veririm.

• Telefonu gören dönüp bir daha bakıyor bu neymiş ya falan diyor. Fiyatını duyunca daha da şaşırıyor. 1500 tl civarına alınabilecek en iyi telefon.

• barisdragon B kullanıcısına yanıt
    VoLTE yüksek kalitede ses, görüntü ve data aktarımı anlamına gelen LTE yani 4G – 4.5G teknolojisini kullanan bir standarttır
  • Tüm konuşmaları okudum çünkü bende almayı ciddi düşünüyorum, benim sorularım;

c serisi sadece çin pazarına üretilmiş olmasına rağmen, aldığını telefonlar nasıl türkçe, içlerine rom mu atılmış? Ekranı gorilla glas 3 bile mi değil?

Teşekkürler, alıp kulananlara hayırlı olsun
  • Piyasada sadece gold olan rengi var ben beyaz olanı silverı almayı
    düşünüyordum ama yok. Gold nasıl duruyor arkadaşlar..
  • Bende c5 almak istiyorum 2600 batarya sizce idare eder mi

• C7 nin cpu,gpu daha iyi olmasına rağmen 5.7" ekranı benim kullanamayacağım kadar büyük bu nedenle C5 sipariş ettim. Muhtemelen yarın elimde olacak. Yorumlarını buradan paylaşacağım.
  • gyro sensörünün olmaması asphalt gibi oyunları ekranı döndürerek oynayamaycağımız anlamına mı geliyor. Birde telefonu kullanan arkadaşlar avea 4.5g şebeke çekimi nasıl
  • arkadaşlar güncelleme alan oldumu

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.