Bildirim
SAMSUNG GALAXY C7 (1499 TL) TAVSİYE (7. sayfa)
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
2 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar birisi ana konu başlığı acarsa oradan takip ederiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüm oyunları oynayabilirsiniz. Sadece 360 derece videolarda/fotoğraflarda oynatma problemi var o kadar. Hani araba firmaları sitelerinde araçları 360 derece çevirip izleme olanağı sağlıyor ya işte o.
Dün c7 ye ilişkin araştırma yaparken ülkemizde en yaygın kullanılan 4.5 g bandı olan 800 ü desteklemediğini gördüm ve almaktan vazgeçtim.. Samsung u arayıp sorduğumda ise c7 ye ilişkin hiç bilgi yok be Türkiye ye gelmeyecekmiş. Sebebi de ortaya çıkmış oldu... j7 prime aldım ben de . EKranına alışırsam başka da bi sıkıntı yaşamam herhalde..
Bant olarak anlamam ama. 4.5 desteği var hocam açınca bağlanıyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grambel34 -- 6 Kasım 2016; 17:27:40 >
-
-
C7 kullanıp bendeki problemi yaşayan varmı arkadaşlar?
Galaxy C7 için temperli cam tavsiyesi verebilecek biri var mı? -
Bu telefona uyan temperli cam heralde yok.Uyuyor diye sattıkları sagdan soldan eşek kadar boşlukla komedi bir şekilde oluyor.Bildigin düdük gibi düdük makarnası :D
Ekran süresi 6-7 saat civarı aldım.Oyun vs. yok.Sadece arada web de gezinme + msj vs. ( % 50 parlaklık ) -
Telefonu kullanan arkadaşlar. Sarj ve kamerasından memnun musunuz? Telefonda ikisi önemli benim için. Kağıt üzerinde iyi bir telefon gibi duruyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: delfino3
Telefonu kullanan arkadaşlar. Sarj ve kamerasından memnun musunuz? Telefonda ikisi önemli benim için. Kağıt üzerinde iyi bir telefon gibi duruyor.
Diğer konuda fotoğraf yüklendim bakabilir siniz, bugüne kadar kullandığım telefonlar içerisinde en uzun şarj olayını bu telefonda yaşadım.
Ana konu
https://forum.donanimhaber.com/samsung-c7-ana-konu--120294826#120294826
arkadaşlar elimde kapalı kutu galaxy c7 gold var, adıma faturalıdır, kargo ücretsiz 1299 tl, pazarlık ve takas yok
https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=121894201
Şu mesajıma bakar mısınız telefonla ilgili bir sıkıntım var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainbowtrout -- 18 Kasım 2016; 17:24:58 > -
gencler telelefonu baya arastirip aldim her türlü soruyu alayım aklimda bulunan birkaç soruya cevap vereyim
kilif ve tamperlu yada kirilmaz cam
benim telwfonu bir magaza internetten istedi getirdi space gray 32 gb ince seffaf silikon hos bir kilif ve tam olarak oturan tamperli camida hediye etti 1600 tl garantili 2 yil 12 ay taksit 120 tl vade dedihim gibi performans tasarim ile ilgili,sorulariniz varsa gonderin gelsin garantide deltanin
Hocam aldığınız temperli cam ve kılıfın satış linklerini atabilir misiniz
hocam dahalık türkiye'de Samsung Garantili satışı yok + kronik sorunları da olabilir beklemek daha iyi -
Ana konu var arkadaşlar oraya yazalım
Arkadaşlar, LG G2 kullanıyordum. hoparlör sesinden memnun değildim. C7'nin dış hoparlör ses seviyesi ve kalitesi nasıl? Benim kulaklar duyma konusunda biraz ağır. Bir de askerdeyim, malum priz bulmak sıkıntı. Powerbank götüreceğim. Kulaklıkla çok müzik dinlerim. Şarjı 2 günü kurtarır mı acaba?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X