< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34formula -- 16 Mart 2019; 22:31:24 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34formula -- 16 Mart 2019; 22:31:24 > |
Merhaba Arkadaşlar,
Knox Sayacı piyangosuna rağmen Samsung Galaxy C9 Pro ailesine katılan arkadaşları tebrik ederim. Telefonlarını güzel günlerde kullanmalarını dilerim. Almayı düşünen arkadaşlara ise tekrar şiddetle tavsiye ederim. Samsung Galaxy C9 Pro yüksek özellikleri ile mevcut kullanıcıları için keyifli bir aşk haline geldi. C serisinin bizler için olduğu kadar özellikle Samsung için de çok önemli bir yeri var. http://www.gsm-specs.com/samsung-galaxy-c10-plus/ Cihazın olası özelliklerine baktığımızda C serisine yeniden hayran olmamak pek mümkün görünmüyor. Ayrıca Qualcomm Snapdragon 660 işlemci özellikleri bize yaşanacak gelişmeleri fazlasıyla anlatıyor. https://www.qualcomm.com/products/qualcomm-snapdragon-660-mobile-platform Samsung Galaxy C9 Pro için pahalı amiral gemilerine kıyasla eksik bulduğumuz yönler tamamlanıyor. Şahsi düşüncem mevcut C serisi var oldukça bundan sonra başka bir seri kullanmamak adına olacak. Gelişen teknoloji sayesinde kısa sürede eskiyen 5.000 TL gibi fiyatlara ulaşan amiral gemileri için (Neredeyse ülkemiz şartlarında 3 Aylık Asgari Brüt maaştır.) tüketici popüler kültür adına harcama yapmayı uygun bulmadığımı bunun yerine tercihimi fiyatını fazlasıyla hak ettiği ve ayrıca sunduğu uygun fiyata teknolojiyi bizlere fazlasıyla hissettiren C serilerinden yapacağımı belirtmek isterim. Saygılarımla, |
Nette gördüğüm bir çok olaydan sonra insanların bu tarz bir yazıya ihtiyaç duyduğunu farkettim, bilenler eksik bildiğim var mı diye kontrol etsin, bilmeyenlerde dikkatle okusun derim. (Eksik, yanlış taraf varsa tarafıma ulaştırın onu da ekleyelim, elimden geldiğince bulduklarımı koyacağım)
İkinci El Samsung Telefon Satın Alma Rehberi -Faturanın Önemi -İkinci el satış sözleşmesi -Telefon üzerinden yapılacak kontroller -Tavsiyeler başlıkları altında ilk sayfaya eklenmiştir. http://forum.donanimhaber.com/m_114503536//tm.htm |
Sorunu çözdüm arkadaşlar. Anladığım kadarıyla bu modelde facebook takvim senkronizasyonu desteklemiyor. Ya da benimkinde öyle. Play Store dan Facebook Calendar Sync uygulamasını indirdim. Şimdi takvim üzerinde her bir şeyi görebiliyorum. İşimi çok iyi gördü.
Evren |
Cihazin klasmani mate 10 pro degil hatta piyasaya cikisi itibari ile mate 9 bile degil. Mate serisi galaxy s serisine denk geliyor.
C10 projesinin rafa kalktigini duydum ve uzuldum. Ancak c9 pronun fiyatina gore ustun ozellikleri nedeniyle farkli bir cihaz oldugunu da bir cok kullanici ile burada ifade etmisti. Su anda zaten 6gb ram ile s8'den ustun. Batarya olarak s8 ve note 8'den ustun. Ekran buyuklugu olarak 16:9 formatinda samsungun en buyuk ekranli modeli. Stereo hoparlor ile tum samsunglardan ustun. Hem cift hat kullanip hem de ilave sd kart eklenebilmesi benzersiz. Sebeke problemi yok. Isinma yok. Donanim, yazilim uyumu en iyi modellerden. Ne eksik denebilir? 1k ekran guncelligini yitiriyor. 2 kamera konusunda on arka 16mp ile populist tuketiciye hitap ederken gercek kullanici mp hilelerine artik kanmiyor ve kamera da zaten cok iddali olamiyor. C10 modelinde kamera ve ekran iyilestirilmesi gelse bile en ust seviye telefonlarin onune gecip daha ucuza satilmasi gerekeceginden c9pro samsung telwfonlar icesinde s2, note2, note4 gibi efsane modeller icinde yerini alacak gibi gozukuyor. Saygilarimla. |
bildiğim kadarıyla ithalatçılar sadece c9000 getirtti.internette,kipa,migrosta hep c9000 var
|
merhaba, intternette gezinirken klavyedeki mikrofon simgesi aktif değil, çalışmıyor ancak samsung notes uygulamasında klavyeden birşey yazarken çalışıyor.
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feyzim19 -- 1 Aralık 2016; 8:55:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feyzim19 -- 6 Mart 2017; 22:30:27 > |
|