Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.418
Cevap
40
Favori
294.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU] migrosta satiliyo ama sadece gold rengi taksit yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

HB veya n11den siyah renk alan varmı? Cihaz fotosu koyarmisiniz Knox vs. saglammi?

Lenovo K6note 1150TL. Bu cihaz 1850TL. 700TL farka değermi sizce hangisi?

Aralarında çok fark var:

K6 note internet hızı,Cat 4

C9 Pro, Cat 6

İşlemci K6 note 1.4Ghz,8 çekirdek

C9 Pro, 1.8Ghz 4 çekirdek,1.4 Ghz 4 çekirdek

Süper Amoled ekran C9 Pro ,diğeri ıps

64Gb C9 Pro, k6 note 32Gb

Ram C9 pro 6Gb,k6note 4Gb

Antutu k6 note 45000, C9 Pro 90000 puan

Bu kadar özellik, o kadar fiyat farkına sebep oluyor

Yine de tercih sizindir...

• Fazıl bey merhaba,iyi günler dilerim.Bu bana anlattığınız gibi odin ile o bahsi geçen romu c9 pro'ma yüklersem.dediğiniz g

bi çoğu aksaklık düzelecek se,bundan sonra güncelleme geldiğince ayarlar bölümünden kontrol edip n

• Fazıl bey merhaba,iyi günler dilerim.Bu bana anlattığınız gibi odin ile o bahsi geçen romu c9 pro'ma yüklersem.dediğiniz gi

bi çoğu aksaklık düzelecek ve bundan sonra güncelleme geldiğinde ayarlar bölümünden kontrol edip normal bir şekilde indirebilecekmiyim.

• Evet,sırasıyla o işlemleri yapabilirseniz,güncelleme özelliği gelecektir.

• cihazıma hangi romun uygun olduğunu ben sammobile.com üzerinden nasıl anlıyacağım :) bu arada elinize emeğinize sağlık mailiniz geldi.teşekkür ederim.bugün de ritzy teknik servisi aradım adamlar gayet anlayışlı isterseniz getirin biz cihaza bakalım dediler ama.sanırım bu rom atmadan sonra gerek kalmaz.bi de fazıl bey bi arıza olursa bu servis si cihaza rom atmışınız garanti dışı derlerse o zaman yandım

• Sammobil sitesinden değil,"Samfirm" adlı program resmi romu,ilgili yerleri mailde gösterdiğim gibi işaretledikten sonra otomatik indirecek.

• Lenova ile c9 pro arasinda ozellik farki farkli kulvarlarda olmalarindan kaynakli. Eger samsung tarafindan gelseydi ulkedeki en yuksek ramli ve pil kapasiteli cihaz olarak ve goreceli olarak s serisinden daha guncel tasarimi ile amiral gemisi olacak bir modeli Lenovanin orta sinif telefonundan farkli gormek lazim. Samsung zaten kendini telefon piyasasinda ispatladigi icin istanbul garantili de olsa daha bir gonul freahligi ile alinip kullanilabiliyor. Lenova asus gibi telefonlar farkli markalara alisanlar icin hayal kirikligi yaratabiliyor. Mesela asus zenfone ile haritayi gps'in surekli yanlis yer belirlemesi nedeniyle kullanamadim.

Pratik kullanimda da c9 pro bunyesinde barindirdigi ozellikleri fazlasiyla sunuyor. Cepe telefonun mercimek kadar sensorlerinden sadece lensin kalitesi ile 6" ekranda net gozuken fotograflar aslinda buyuk ekrana tasindiginda daha ust seviye gozuken cihazlardan farki olmayacaktir belki de. Yine aydinlik ve acik havada ben bir handikap gormedim ki 60" tv'de asagida fotograf gayet net gozukuyor mesela.

Ekran kalitesinde cok elestirilen sarimsi beyazlar mavi isik filtresi ile oldukca parlaklasmis.

Cift hat ozellikli telefon ilk defa kullaniyorum ancak uzun sure tek hat kullanan androidcilere yeni kesif alanlari ve yeni ekran gorseli ile siradanliktan uzaklasiyor.

Phono uygulamasi ile durum cubugunda operator logosu ile gelen aramanin da hangi hattan oldugunu rahatca anliyorum.

Truecaller uygulamasi ile arama yaparken hat tercih etmek kendi uygulamasina gore daha kolay.

Rami dolmayan sabah 7:00'de sarjdan alip su anda yazarken yuzde 48 pil seviyesinde olan bu tarz all in one ozelligi 2-3 yilda bir cikiyor piyasaya ki sanirim c9 pro biraz note7'nin boslugunda bize sans olarak geldi.

Dikkat edilmesi gereken konu telefonu hizli sarj ettiginizde pili cok daha cabuk bitiyor. Son sese geldiginde ahizede cizirti olabiliyor. Herkese knox oynanmis gelmiyor. Bendeki s3 gear frontier ile de oldukca uyumlu calisan bir versiyonda. Eksik uygulama sadece hat uzerinden goruntulu arama. Belkii ois destegi ama ois olmadiginicin kamera da cikik durmuyor bu da avantaj. Note4 ve 5'e gore cok daha yuksek cekim basarimi var. Bildirim ledi var. Aydinlatmali dokunmatik tuslar var. Aranilan pratikte kullanilacak donanim yonunden de guclu bir cihaz diyebiliriz.

Saygilarimla.

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU]

• Merhaba arkadaşlar bende gittigidiyor dan ürünü sipariş ettim altın sarı olarak.. Ama şimdi kafam karıştı iptal edip siyah mı vereyim diye sizce hangi renk daha güzel? Fiyat farkı yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lantisromeo L kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle siyah alınmalı bence
  • C7 mi, A7 2017 mi, C9 pro mu?
  • bendenbirben B kullanıcısına yanıt
    hocam çok teşekkür ederim siyah rengi çok şık ve güzelmiş
  • brusher B kullanıcısına yanıt
    C7 de jiroskop bile yok. A7 de bildirim ışığı yok. C9 pro siyahı tek geçerim. Benimki de yarın gelecek inşallah.. Başka bir şey alma. Hata yapmış olursun.

• lantisromeo L kullanıcısına yanıt
    Aynen. Ben de dün verdim sipariş. Siyah.. bekliyorum heyecanla. Yarın gelir herhalde

• Selam beyler

Lenovo K5 kullanıyorum. Birkaç cihaz arasında kararsızım ne önerirsiniz. Siyah olucak.

K6note 3gb ram 32gb

J7prime 3gb ram 32gb

C9pro 6gb ram 64gb

C9pro icin 700tl fazla vermeye degermi?

• metintekin kullanıcısına yanıt
    perşembe akşam gittigidiyor idealsatıcımdan c9 pro sipariş verdim siyah. 1850 Tl+100 tl world puan. Telefon çok güzel. Kesinlikle öneririm herkese. wprld puan 50 + 50 veriyor. İkinci 50 tl yapı kredi cüzsan programı indirmeniz lazım. 15 Mart'a kadar devam ediyor.
  • metintekin kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle c9 pro. Gerisi yalan.. Siyah çok şık duruyor. Ben de kendime aldım. bugun geldi kargo. gittigidiyor idealsatıcım delta garanti
  • quote:

Orijinalden alıntı: bendenbirben

Kesinlikle c9 pro. Gerisi yalan.. Siyah çok şık duruyor. Ben de kendime aldım. bugun geldi kargo. gittigidiyor idealsatıcım delta garanti

Hayirli olsun hocam. GG de 1849olan saticida siyah renk kalmamis world kartimda yok. Fazla varsa bitane alayim sizden 1750cok iyi rakam

6inc buyukmu olur, 6ay sonra yine sıkılırmıyım bilemedim. J7prime veya lenovo k6note yerine 700tl fazla vermekte mantiklimi baya kararsizim

• Ben bir tane ablama hb den almıştım. Pembe.. Hbden siyah knox sorunu olabiliyormuş diye almadım. Fazla yok yani maalesef..

Ben s3ten geçtim c9a. Ve anında alıştım büyüklüğe. Sıkılır mısınız bilmem ama bence 700 tl vermeye değer bir telefon. Ggden biraz bakın yine o aralıkta bulunabilir siyah. Siyahtan

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU]b

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU]a

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU]şka da almayın bunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: bendenbirben

Hayırlı olsun öncelikle,
    Knox ya da herhangi bşr problemi var mı aldığınız cihazda?
    Eğer hiç bir sıkıntılı durum yok diyorsanız bşr tane de altın renkli sipariş vereceğim.

Acil cevabınızı beklerim.
    Teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.