Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.418
Cevap
40
Favori
294.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu alalı bir hafta oldu knox muhabbetine canim sikkin. Onu gectim klavye orjinal olmadigi icin yavas. Cin romu yuklu. Hadi onu hong kong surumuyle odinle bi sekilde degistiririz knox u nasil duzeltecegiz bir yolu yok mudur? Geri iade etmeye kiyamiyorum. Bir de c9000AQA2 romunu benim icin upload edebilecek varsa sevinirim. Samsung mobile free de baglanti hizindan dolayi indiremedim. Tesekkurler

• gittigidiyordan sipariş verdim. ürünü aldıgımda neler yapmam gerekiyor? hangi kontrolleri yapmalıyım? knox kontrolü nedir? bilgi verebilirmisiniz?
  • Merhaba arkadaşlar bende cihazı bugün aldım. Knox 0x1 olarak geldi. Kayıtlı ve delta garantili sorgulama yaptım. Cihaz c9000AQA2 modeli alır almaz bir güncelleme aldı 70 mb lik sorunsuz yüklendi. Cihazı iade etsem mi bilemiyorum baya da hoşuma gitti aslında ürün. Klavye orijinal. Play store yüklü. Tüm herşey olması gerektiği gibi çalışıyor. Sadece güvenli klasör de sorun var. Aldığım yer ile görüştü cihaza root yapılma sebebi türkiye de çalışması için uygun hale getirildi falan filan dedi. Sizde yemelimiyim bunu.

• Ben olsam yemezdim. O ne çocuk kandırır gibi. S healt ve guvenli klasör kullanmıyorsan devam. Ben de senin romdan attım devam ediyorum. Zaten yarın öbür gün root atarım. Efsane telefon bu arada

• Turkiyede calismasi icin root'a gerek olmadigi konox sayaci 0 olan telefonlardan belli. Burada merak ettigim delta gibi adi duyulmus firmalarin telefonlarinda root olup daha kucuk olcekli getirenlerde bu sorunun olmamasi.

Saygilarimla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli arkadaşlar gece kamera görüntüsü ve kitap sayfası-yazılarının çekilmiş kamera görüntü foto örnekleri paylaşırsanız sevinirim...

Ben de bu modeli şiddetle almayı düşünüyorum ama bu kamera ve foto çekimi konularında yapılan yorumlar beni ciddi tereddüte düşürdü. Zira c7 inceleme fırsatım oldu her iki cihazda 16mp olmasına rağmen C7 normal gündüz kamera çekimi ve özellikle gece kamera çekimi 16mp gibi değil aksine çok kötü geldi bana. Eğer C9 kamera çekimleri C7 gibi ise başka telefon bakarım herhalde.

Şimdiden teşekürler dostlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: ziyannii

Merhaba arkadaşlar bende cihazı bugün aldım. Knox 0x1 olarak geldi. Kayıtlı ve delta garantili sorgulama yaptım. Cihaz c9000AQA2 modeli alır almaz bir güncelleme aldı 70 mb lik sorunsuz yüklendi. Cihazı iade etsem mi bilemiyorum baya da hoşuma gitti aslında ürün. Klavye orijinal. Play store yüklü. Tüm herşey olması gerektiği gibi çalışıyor. Sadece güvenli klasör de sorun var. Aldığım yer ile görüştü cihaza root yapılma sebebi türkiye de çalışması için uygun hale getirildi falan filan dedi. Sizde yemelimiyim bunu.

niye root yapmışlar ki? amaç nedir? yapmasalar telefon türkiye de çalışmazmıydı?
  • Amacı bende bilemedim. Aldığım yerin zaten bilgisi yok gönder iade alalım modunda. İşin ilginç tarafı delta servisi aradım bizzat görüştüm knox un garantiye hiç bir zararı olmadığını söyledi. Daha ilginci cihaz güncelleme aldı ve sorunsuz yüklendi.root atılmış cihaza güncelleme almaz diye biliyorum. Neyse Gelecek güncellemeler de acaba yüklenecek mi.? Bu durumda cihaz güncelleme alacak gibi. İade etmek den vazgeçtim cihaz çok iyi çünkü. Güvenli klasör hiç lazım olmadı şimdiye kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziyannii -- 25 Mart 2017; 1:29:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alcatra2

Ben olsam yemezdim. O ne çocuk kandırır gibi. S healt ve guvenli klasör kullanmıyorsan devam. Ben de senin romdan attım devam ediyorum. Zaten yarın öbür gün root atarım. Efsane telefon bu arada

Aynen yemedim ama cihaz acayip iyi göndermeye kıyamıyorum. Bende root atarım yüzde doksan. Çünkü ooo reklamlar beni çileden çıkartıyor. Heryerden fışkıran 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: eiskent

Turkiyede calismasi icin root'a gerek olmadigi konox sayaci 0 olan telefonlardan belli. Burada merak ettigim delta gibi adi duyulmus firmalarin telefonlarinda root olup daha kucuk olcekli getirenlerde bu sorunun olmamasi.

Saygilarimla.

Tahminim benim. cihaza önce Hongkong sürümünde iken root yapılıyor. Sonra Türkiye'ye uygun sürüm yükleniyor. Artık root atmadan beceremiyor mıdır nedir.

• Telefonu aldim telefonun yazilim kismina bakinca 2.7 knox ama uygulama ile bakinca (phone info samsung uygulamanin adi) knox 0.0 cikiyor adim sayara giriyor guncellemede aldi bu nasil is bilen varmi :d

• Ben de aslında C7 64 GB'ye niyetlenmiştim, ancak özellik farklarını görünce ve arada da sadece 300 Tl gibi bir fark olduğunu görünce C9 Pro daha cazip geldi. tabi burada okuduğum olumlu yorumların da katkısı büyük.

Şu an en uygun olarak bulduğum fiyat N11'de Aksaray İletişim, Delta garantili olarak Pink olanını 1769 TL'ye veriyor. Bu haftasonuna kadar 50 TL'lik telefon kategorisindeki indirimle 1719 TL'ye geliyor. Daha uygun fiyata alabileceğimiz bir yer var mı? Bir de bu Aksaray İletişim güvenilir midir, bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.

Alanlara ve alacaklara hayırlı olsun, gerçekten güzel bir cihaza benziyor ve inşallah kimseyi pişman etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tegmenpsikolog

Telefonu aldim telefonun yazilim kismina bakinca 2.7 knox ama uygulama ile bakinca (phone info samsung uygulamanin adi) knox 0.0 cikiyor adim sayara giriyor guncellemede aldi bu nasil is bilen varmi :d

Cihazinizda sorun yok hersey normal gule gule kullanin

• Değerli arkadaşlar gece kamera görüntüsü ve kitap sayfası-yazılarının çekilmiş kamera görüntü foto örnekleri paylaşırsanız sevinirim... 

Ben de bu modeli şiddetle almayı düşünüyorum ama bu kamera ve foto çekimi konularında yapılan yorumlar beni ciddi tereddüte düşürdü. Zira c7 inceleme fırsatım oldu her iki cihazda 16mp olmasına rağmen C7 normal gündüz kamera çekimi ve özellikle gece kamera çekimi 16mp gibi değil aksine çok kötü geldi bana. Eğer C9 kamera çekimleri C7 gibi ise başka telefon bakarım herhalde. 

Şimdiden teşekürler dostlar...

• muhammed571610 M kullanıcısına yanıt
    Kitap goruntusu asagida ama gece goruntusu su an yok. Ona da diger arkadaslar yardimci olurlar. Eger bu telefonu fotigraf kalitesi icin alirsaniz memnun kalmayabilirsiniz. Su ana kadar beni memnun etmedi diyemem ama sonucta fotograf ozellikleri ile tanitilmis bir model degil.

Saygilarimla.

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU]SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU]

• Sağol kardeş...

• quote:

Orijinalden alıntı: eiskent

Kitap goruntusu asagida ama gece goruntusu su an yok. Ona da diger arkadaslar yardimci olurlar. Eger bu telefonu fotigraf kalitesi icin alirsaniz memnun kalmayabilirsiniz. Su ana kadar beni memnun etmedi diyemem ama sonucta fotograf ozellikleri ile tanitilmis bir model degil.

Saygilarimla.

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU]SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU]

Sizce kamerası nasıl siz nasıl buldunuz acaba...

• zaffer53 kullanıcısına yanıt
    Dostum sakin ol samsung fanatiği değilim. Sadece Fiat her zaman Fiat tır anlamında söyledim. Bi de full hd film izleyenler öyle söylemişti P9 da. Ha benim araba da Fiat bu arada

• muhammed571610 M kullanıcısına yanıt
    Ben begeniyorum. Asagidaki fotolari da bu telefon cekti. Acik havada yeterli kalitede fotograf cekmesi benim icin kafi.

Saygilarimla.

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU]

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.