Şimdi Ara

Samsung Galaxy E5 Hakkında ne diyorsunuz (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: meisida

Arkadaşım her şey güç değil g3 un 10 dk oynayip isindigi oyunu ben 1 saat oynuyorum telefon ılınmıyor bile bilmem anlatabildim mi ? Gm 4g sanırsın sorunsuz o saf androidiyle.Adamlar daha ilk günden cihaz deep sleep yapmıyor sarj çok gidiyor diye yakınmaya başladılar.

Snap 410 güçsüz olduğu için ısınmıyor tabi kardeş.Sen E5'i M9'la falan da karşılaştırırsın aaa benimki ısınmıyor falan

Saf android her zaman touchwiz'den bin kat daha iyi.Saf android şişmez sade akıcı güzel yazılımdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S3 mini kullanıyordum bundan önce geçici olarak 3 ay kullandım gram kasmadı biliyor musun ? Bir kez olsun şişmedi o telefon .1 hafta açık kaldı yine hata vermedi.Gta sa yı kasma yapmadan high ayarlarda saatlerce oynadım.Her şey güç değil her şey antutu puanı değil.Snapdragon 410 ile yapamayacağın bir şey söyle bana gta sa oynayamamak hariç(optimize edilmedi ondan kaynaklı) .Onun haricinde kaç tane oyun denedim bana mısın demedi ee sen m9 daki g3 teki gücü nerde kullanıyorsun hadi söyle .Onun yapıpta bunun yapamadıgı ne var hadi söyle.

• quote:

S3 mini kullanıyordum bundan önce geçici olarak 3 ay kullandım gram kasmadı biliyor musun ? Bir kez olsun şişmedi o telefon .1 hafta açık kaldı yine hata vermedi.Gta sa yı kasma yapmadan high ayarlarda saatlerce oynadım.Her şey güç değil her şey antutu puanı değil.Snapdragon 410 ile yapamayacağın bir şey söyle bana gta sa oynayamamak hariç(optimize edilmedi ondan kaynaklı) .Onun haricinde kaç tane oyun denedim bana mısın demedi ee sen m9 daki g3 teki gücü nerde kullanıyorsun hadi söyle .Onun yapıpta bunun yapamadıgı ne var hadi söyle.

Kardeşim söylediklerin doğru değil.G3 bile gta san andreas high'da kasıyor sen gram kasma falan olmadı diyorsun.Normal kullanımda da gram kasma olmadı 1 hafta açık kaldı falan yav hehe

• Moto g kullandım 4 ay 3 kere sıfırladım o 4 ayda .S3 miniyi bir kez olsun sıfırlamadım .Moto g de saf androidti hani ne oldu ? Arkada iki progran tutmaktan acizdi o kadar boş rami olmasına rağmen.En son yazılımı kullanıyordu 2 günde bir ses gidiyordu aç kapayla düzeliyordu kronik problemi vardı .Gm 4g nin yok mu sanki ? sanırsın herkes memnun.En iyi androidler saf androidler olsaydı herkesin elinden nexus serisi olurdu bunuda unutma.

• quote:

Moto g kullandım 4 ay 3 kere sıfırladım o 4 ayda .S3 miniyi bir kez olsun sıfırlamadım .Moto g de saf androidti hani ne oldu ? Arkada iki progran tutmaktan acizdi o kadar boş rami olmasına rağmen.En son yazılımı kullanıyordu 2 günde bir ses gidiyordu aç kapayla düzeliyordu kronik problemi vardı .Gm 4g nin yok mu sanki ? sanırsın herkes memnun.En iyi androidler saf androidler olsaydı herkesin elinden nexus serisi olurdu bunuda unutma.

Kardeş Samsung çalışanı falan mısın kasmadı falan doğruyu söylesene insanları yanlış yönlendirme.Benim arkadaşımda S3 vardı rehbere girmesi 5 saniyeden fazla sürüyodu çok sık donuyordu telefon.Bidaha android kullanmam diye töbe etti.

• meisida kullanıcısına yanıt
    Kardeş bak üslubunu düzelt kimse sana hoşgörü göstermek zorunda değil.G3 oyunları 2k çözünürlüğünde açmıyor zaten piyasada 2k oyun yok.He s3 mini gram kasmıyor haklısın

S3 mini gram kasmıyor öyle deme

• Neyi araştırayım canım söyle hadi.Tamam ben cahilim ya tamam vallahi lanet olsun bana.

Cihazları hiç kullanmadan gram kasmıyor falan diyorsun en azından araştır da sürekli kastığını donduğunu öğren

• quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

quote:

Orijinalden alıntı: kerim336

quote:

quote:

Niye alınmazmış söylesene önce ? Ek olarak zenfone mu 3 saat ekran suresi zor alinan , kamerasi samsunglarin yanindan gecemeyecek bir cihazi ve ustune ustluk 5 inc olup 5.5 incten buyuk duran bir telefonu niye onerirsiniz anlamadim ? Gm olayinada gelirsek saf androidli bir telefonla galaxy e5 i bir tutmayin derim .Gm 4g ne kamera ne de batarya performansinda e5 in yanindan gecemez.

Kardeş sakin ol biraz.Samsung arayüzü zaten ağır, düşük model alırsan pişman olursun.GM 4G saf android yazılımı çok iyi

E5teki arayuz cok hizli hic kasma bekleme yok ben bile bu kadar beklemiyordum e5ten. Arayuz gayet hızlı. Batarya olarak ta iyi e5

İlk günlerde öylede sonra patlar arayüz

Yaklasik 2 aylik kullanim sorun yok gayet akici telefon. Touchwiz cok degisti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Niye alınmazmış söylesene önce ? Ek olarak zenfone mu 3 saat ekran suresi zor alinan , kamerasi samsunglarin yanindan gecemeyecek bir cihazi ve ustune ustluk 5 inc olup 5.5 incten buyuk duran bir telefonu niye onerirsiniz anlamadim ? Gm olayinada gelirsek saf androidli bir telefonla galaxy e5 i bir tutmayin derim .Gm 4g ne kamera ne de batarya performansinda e5 in yanindan gecemez.

Kardeş sakin ol biraz.Samsung arayüzü zaten ağır, düşük model alırsan pişman olursun.GM 4G saf android yazılımı çok iyi

E5teki arayuz cok hizli hic kasma bekleme yok ben bile bu kadar beklemiyordum e5ten. Arayuz gayet hızlı. Batarya olarak ta iyi e5

İlk günlerde öylede sonra patlar arayüz

Yaklasik 2 aylik kullanim sorun yok gayet akici telefon. Touchwiz cok degisti

İyi şanslar touchwizle

• Arkadaşım sana yalan söyleyecek halim yok ben teknolojiyle çok içli dışli biriyim.3 4 ayda bir aşağı yukari telefonu değiştiriyorum bundan öncekide s3 miniydi ondan önceki lumia 1020 idi öyle gidiyor geriye.S3 mini arkadaşımda vardi lanet bir cihaza benziyordu ama ben s3 miniyi aldım sıfırladım gereksiz uygulamaları devre disi biraktim , bir kac ayar cektim baktim telefon bayagi iyi gta sa yukledim rahatca oynadim .Youtubeda oynayanlar mevcut ac bak zaten.Yani sana neden yalan soyleyim ki ben? kullandigim cihazlar hakkinda yoru yapiyorum burda gelmissin kullanmadigin cihazlar hakkinda ahkam kesiyorsun

• Telefonla tecrubeniz olmadan yorum yapmayin yaniltici oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerim336 K kullanıcısına yanıt
    Ya deli etti beni kullanmadigi her telefon hakkinda bilgisi var beyfendinin haksizsam soyleyin Allah askina.

• quote:

Arkadaşım sana yalan söyleyecek halim yok ben teknolojiyle çok içli dışli biriyim.3 4 ayda bir aşağı yukari telefonu değiştiriyorum bundan öncekide s3 miniydi ondan önceki lumia 1020 idi öyle gidiyor geriye.S3 mini arkadaşımda vardi lanet bir cihaza benziyordu ama ben s3 miniyi aldım sıfırladım gereksiz uygulamaları devre disi biraktim , bir kac ayar cektim baktim telefon bayagi iyi gta sa yukledim rahatca oynadim .Youtubeda oynayanlar mevcut ac bak zaten.Yani sana neden yalan soyleyim ki ben? kullandigim cihazlar hakkinda yoru yapiyorum burda gelmissin kullanmadigin cihazlar hakkinda ahkam kesiyorsun

Alıp normal kullanırsan aşırı kasıyor zaten o cihaz.Anca Samsung 'un gereksiz uyguşamalarını falan kaldırmak lazım veya rom falan atmak lazım.Overclock falan da yapılabilir yani cihazı deneme tahtasına çevirmek lazım bi süre sonra gene şişme olacaktır yinede.

• quote:

Telefonla tecrubeniz olmadan yorum yapmayin yaniltici oluyor

Tecrübemin olup olmadığını sen nerden biliyorsun arkadaşım

Arkadaşım asıl sen trollüyorsun S3 mini kasmıyor falan komik şeyler bunlar

• Overclock vs gerek yok 1ghz hali gayette yeterli .En iyi romda kendi romu kesinlikle .Sanki saf androidte kapatilmasi gereken uygulama yok .Onda da var .Isini azcik bilen s3 minide de s3 de de gayet tatminkar sonuc alir.

• quote:

Overclock vs gerek yok 1ghz hali gayette yeterli .En iyi romda kendi romu kesinlikle .Sanki saf androidte kapatilmasi gereken uygulama yok .Onda da var .Isini azcik bilen s3 minide de s3 de de gayet tatminkar sonuc alir.

En iyi rom kendi romundan sonrasını okumadım

• Yalan soylemiyorum ben size o telefonu satarken arkadasima hatta sifirlamadan verdim dusunun nasil stabil calistigini.3 samsung ,2lg,1 sony ,1 huawei ,1 motorola android kullanmis biri olarak size burda yorum yapiyorum dikkkate almiyorsaniz almayin ama insanin sinirini ziplatmayin yalanci muamelesi yapmaniz hos degil.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.