Şimdi Ara

Samsung Galaxy E5 Hakkında ne diyorsunuz (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: meisida

Yalan soylemiyorum ben size o telefonu satarken arkadasima hatta sifirlamadan verdim dusunun nasil stabil calistigini.3 samsung ,2lg,1 sony ,1 huawei ,1 motorola android kullanmis biri olarak size burda yorum yapiyorum dikkkate almiyorsaniz almayin ama insanin sinirini ziplatmayin yalanci muamelesi yapmaniz hos degil.

Yalan söylüyorsunuz falan demiyorum yanlış anlamayın ama S3 mini gram kasmıyor falan bunlar gerçekten komik şeyler.Hiç samsung kullanmasam veya çevremde hiç kullanan biri olmasa inanabilirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu aralar ben de aynı fiyat aralığında bir telefon almayı düşünüyorum. Geçen biraz araştırmak için bimeks'e gittim. General Mobile 4G yi inceledim. Biraz bahsedecek olursak, General Mobile 4G için;

-Malzeme kalitesi iyi değil.
    -Tasarım iyi değil, özellikle telefonun arkası çok kaba duruyor. Kameranın etrafındaki metal görünümlü çerçeve ve general mobile yazısı hiç hoş durmuyor. Arka kapağa verdikleri deri deseninin de pek iyi hissiyat vermediğini söyleyebilirim.
    -Ekranı gayet güzel canlıydı.
    -Menüye giriş çıkışlarda hafif kasma vardı.
    -Kamera idare eder.

Genel olarak telefondan pek memnun kalmadım. Özellikle kasa kalitesi ve tasarım beni telefondan gerçekten soğuttu yoksa diğerleri sineye çekilirdi.

Daha sonra gezerken Samsung'un Galaxy E5 modeline denk geldim. Telefonun ekranı çok canlı duruyordu ve tasarım olarak da bir albenisi vardı. Hemen inceledim. Samsung Galaxy E5 için;

-Kasa kalitesi gayet iyi. Samsung'un eski telefonları gibi leğen plastiğinden yapmamışlar. Ayrıca yan taraflar da metal ya da metal kaplama plastik ama eski serilerden çok daha kaliteli olduğu kesin.
    -Tasarım gayet güzel. Samsung'un yeni nesil telefonlarında kullandığı konsept gerçekten güzel tasarlanmış. Telefonun güzel bir albenisi var.
    -Ekranı gayet canlı ve keskin.
    -Menü geçişlerinde takılma yok yağ gibi akıyor. Arayüz üzerinde bayağı bir çalışılmış. Eski Touchwiz arayüzü değil, gayet kullanışlı buldum ben.
    -Kamerası ortalamanın üzerinde gibiydi. Özellikle çok kısa sürede fotoğraf çekmesini beğendim. Ön kamera zaten 5 mp gayet başarılı.

Sonuç olarak Samsung Galaxy E5, General Mobile 4G'den daha üstün bir telefon bence. Aradaki 100-150 liralık fiyat farkı da malzeme kalitesi, tasarım, ve stabilite için gayet verilebilir bence. 850 TL fiyatla Galaxy E5 gerçekten güzel telefon arkadaşlar. F/P oranı gayet iyi samimi olarak söylüyorum. Sonuç olarak tavsiye edeceğim telefon Samsung Galaxy E5'tir. Bir de E7'si var onu da inceledim o da gayet başarılıydı onda 2 GB ram ve 13 Mp kamera var. Büyük ekran istiyorsan onu da tavsiye edebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Suprémacy

Şu aralar ben de aynı fiyat aralığında bir telefon almayı düşünüyorum. Geçen biraz araştırmak için bimeks'e gittim. General Mobile 4G yi inceledim. Biraz bahsedecek olursak, General Mobile 4G için;

-Malzeme kalitesi iyi değil.
    -Tasarım iyi değil, özellikle telefonun arkası çok kaba duruyor. Kameranın etrafındaki metal görünümlü çerçeve ve general mobile yazısı hiç hoş durmuyor. Arka kapağa verdikleri deri deseninin de pek iyi hissiyat vermediğini söyleyebilirim.
    -Ekranı gayet güzel canlıydı.
    -Menüye giriş çıkışlarda hafif kasma vardı.
    -Kamera idare eder.

Genel olarak telefondan pek memnun kalmadım. Özellikle kasa kalitesi ve tasarım beni telefondan gerçekten soğuttu yoksa diğerleri sineye çekilirdi.

Daha sonra gezerken Samsung'un Galaxy E5 modeline denk geldim. Telefonun ekranı çok canlı duruyordu ve tasarım olarak da bir albenisi vardı. Hemen inceledim. Samsung Galaxy E5 için;

-Kasa kalitesi gayet iyi. Samsung'un eski telefonları gibi leğen plastiğinden yapmamışlar. Ayrıca yan taraflar da metal ya da metal kaplama plastik ama eski serilerden çok daha kaliteli olduğu kesin.
    -Tasarım gayet güzel. Samsung'un yeni nesil telefonlarında kullandığı konsept gerçekten güzel tasarlanmış. Telefonun güzel bir albenisi var.
    -Ekranı gayet canlı ve keskin.
    -Menü geçişlerinde takılma yok yağ gibi akıyor. Arayüz üzerinde bayağı bir çalışılmış. Eski Touchwiz arayüzü değil, gayet kullanışlı buldum ben.
    -Kamerası ortalamanın üzerinde gibiydi. Özellikle çok kısa sürede fotoğraf çekmesini beğendim. Ön kamera zaten 5 mp gayet başarılı.

Sonuç olarak Samsung Galaxy E5, General Mobile 4G'den daha üstün bir telefon bence. Aradaki 100-150 liralık fiyat farkı da malzeme kalitesi, tasarım, ve stabilite için gayet verilebilir bence. 850 TL fiyatla Galaxy E5 gerçekten güzel telefon arkadaşlar. F/P oranı gayet iyi samimi olarak söylüyorum. Sonuç olarak tavsiye edeceğim telefon Samsung Galaxy E5'tir. Bir de E7'si var onu da inceledim o da gayet başarılıydı onda 2 GB ram ve 13 Mp kamera var. Büyük ekran istiyorsan onu da tavsiye edebilirim.

Yarın 2 telefonuda mağazaya gidip incelicem nasipse ama Gm dediğin gibi var bide ses kalitesi Ordan kaybetti zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartoo378 -- 8 Haziran 2015; 1:24:26 >

• Ben 2 aydir kullaniyorum cok guzel bi telefon oyun konusunda super tavsiye ediyorum.otomatik ekran parlakligi yok diyolar batery doctor yukledigimde oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy E5 800 TL aralıgında alınabilecek en iyi fiyat/performans telefonlarından biridir. 64 Bit snapdragon 410 işlemcisi, 1.5 gb Ram, 16 gb rom ve micro sd destegi, güzel ekranı, 5 mp ön, 8mp arka kamerasıyla üzmez. Yeni touchwiz arayüz hantal değildir, yağ gibi akar. Tek handikapı 4G destegi yok.
  • unpop kullanıcısına yanıt
    ön kamerası nasıl
  • keftar kullanıcısına yanıt
    Ön kamera 5MP ve geniş açı çekim özelliği var, çekim kalitesi gayet iyi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.