Şimdi Ara

Samsung Galaxy Fit 2 [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
16
Favori
27.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok normal ev içerisinde atılan adımları da baya eksik sayıyor. Servise vereceğiz bu gidişle
  • Ekran için koruyucu alan kullanan memnun olan var mı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Pasa

Ani düşmesi normal değil hocam.Eğer düzelmezse bence verin servise.

Yukarıda belirttiğim şartlarda 14. günün içinde %4-5 şarj ile tekrar şarj ettim.

•Parlaklık çok etkliyor diye düşünüyorum.

•Yatarken manuel olarak iyi geceler modunu açıyorum ki gece sürekli ışığı açılıp kapanmasın diye , buda etkiliyor şarjı bence.

%100 şarj ettikten sonra nabız ve stres ölçümünü sürekli olarak işaretledim.Bakalım bu sefer kaç gün gidecek.

Şuan 4 gün bitti %70 şarj var.Tahminim 11 günü bulacak.

Bende şu şekilde sorunlarla karşılaşıyorum.

•20 dklık yürüyüş yapıyorum mesela.Elle başlatıyorum yürüyüşü.Hiç durmamama rağmen yürüyüş sonunda 20 dk lık toplam sürede 10 küsür dakika yürüyüş yapmışım gibi gösteriyor.2 kez yaptı bunu.Ama otomatik başlayınca sorun olmuyor düzgün sayıyor.

•Birde telefon ve bileklik çok farklı şekilde sayıyor adımları.Bileklik hep kolumda olmasına rağmen telefonun günlük adımı bileklikten daha fazla.Test eden oldu mu hiç doğruluk bakımından.

11 günü bulacak demiştim 10 günü tamamladı :)

Ancak fark ettiğim bir problem var.Kronometreyi çalıştırınca çok hızlı şarj yiyor.

Yaklaşık 40-50 dk kronometreyi çalıştırdım ve şarjı %8-10 oranında azalttı.

Bu tarz bir durumla karşılaşan oldu mu?

• G2PRoOo kullanıcısına yanıt
    Bunu bende merak ediyorum nerede satılıyor, çizdirmişim farketmeden :((
  • Bilekliğin uyku takibi tırt çıktı. Akşam telefon elimde evde görüntülü görüştüğüm süreyi uyumuş gibi algılıyor. Her gün aynı şeyi yapıyor. Önceden Mi Band 2 ve 3 kullandım böyle bir sıkıntı yaşamamıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saati nasıl kapatıyoruz bilen var mı ben bulamadım

• Amazon üzerinden aldığım ürün bugün geldi. Saatin üst kısmında yapıştırıcı gözüküyor, bir tarafı tam yapışmamış. Bastırınca düzeliyor bir kaç saniye sonra tekrar böyle oluyor.
    Çok şaşırdım. Nasıl bir ürün kutudan böyle çıkar anlayamadım.

Samsung Galaxy Fit 2 [ANA KONU] Samsung Galaxy Fit 2 [ANA KONU] Samsung Galaxy Fit 2 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bf5 -- 27 Şubat 2021; 18:7:4 >

• Bf5 B kullanıcısına yanıt
    Hemen iade et hocam. Su alır ordan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bf5

Amazon üzerinden aldığım ürün bugün geldi. Saatin üst kısmında yapıştırıcı gözüküyor, bir tarafı tam yapışmamış. Bastırınca düzeliyor bir kaç saniye sonra tekrar böyle oluyor.
    Çok şaşırdım. Nasıl bir ürün kutudan böyle çıkar anlayamadım.

Aynı problem bende de mevcut. Hediye olduğu için garantiye gönderdim. Haber bekliyorum. Fit 2 serisinde üretim hatası var sanırım.

Samsung Galaxy Fit 2 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franker03 -- 27 Şubat 2021; 22:29:13 >

• Cok ciddi bi sorun. Nasıl böyle bi hata yapılabilir anlamıyorum. Kendimi merdiven altı üretim çakma saat almış gibi hissettim😅

Özellikle amazondan almıştım sorun yaşarsam başım ağrımasın diye. İade edeceğim ama aynısından bir daha almaya korkuyorum. Ne yapsam bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bf5 -- 27 Şubat 2021; 22:35:38 >
  • Merhaba arkadaşlar. İphone’da hangi uygulamalardan bildirim alıp almama ayarı bir türlü çalışmıyor. En yeni diyorum ama uygulamaları görmüyor. Yok mudur bunun bi çaresi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infazci captain -- 28 Şubat 2021; 10:59:40 >
  • ben de yeni sipariş ettim. Garmin Fenix 5'imi satıp bunu almaya karar verdim.

• İkinci defa satın aldım. Bu sefer de yanlardan açıklık var.
    Samsung Galaxy Fit 2 [ANA KONU] Samsung Galaxy Fit 2 [ANA KONU]

• Arkadaşlar ben dün aldım bu bilekliği. Yalnız bir şey fark ettim. kolumu kaldırınca otomatik ekranı açma modu tam istikrarlı çalışmıyor. yani kolumu ne kadar kaldırsam da erkan açılmıyor. Bu sadece bende mi böyle?

• arkadaşlar merhaba, dün ben de bir tane aldım ama sorunları var:

1-nabız ölçümü yok, anlık ölçüm yok, bazen ölçüyor bazen ölçmüyor,

2-bileklik kendiliğinden kendine ceset atıyor açılıp kapanıyor

3-ara ara telefon bağlantısı kopuyor, ekran şu yazıyor "the device is in download mode"

n11'den almıştım hemen satıcı ile iletişime geçtim, paketi açtın iade alamam diyor, servis buna karar verecektir servise git diyor. sonra n11!in canlı desteğine başvurdum o da aynısını dedi.

yani paketten çıkan üründe sorun oluyor daha 24 saat geçmeden iletişime geçiyorum bana böyle dediler. öyle yapıcam, servise göndericem. ama hem kızdım hem de kendimi biraz kötü hissettim.

mi band 3-4 kullandım, evdeki ailedede var, hiç birinde benzer sorun olmadı.

n11'den bir ürün daha almıştım kargoda, onun onayını verdikten sonra telefonumdan kaldırıcam uygulamayı... artık burdan alışveriş yapmak istemiyorum.

• mtanhu kullanıcısına yanıt

Öyle bir şey yok. Ben hepsiburadadan aldım açtım beğenmedim iade ettim ve hiçbir sorun olmadı. N11 böyle sıkıntılar çıkarıyor. Şikayetvar.com yaz

• Mis gibi cihaz birkaç sıkıntısı var 250tl lik bir ürün olduğu içiz mazur görüyorum. Aralıktan beri kullanıyorum soru sorabilirsiniz
  • holograpys kullanıcısına yanıt

Kolunu kaldırınca ekran açılmıyor zaten. Cihazı kendine doğru döndürdüğünde ekran açılıyor.

• mtanhu kullanıcısına yanıt

Güncellemeleri tamamlayıp tekrar dene istersen.

• teşekkür ederim, denedim onu da telefondan resetledim, ilk 30 dk herseye iyiydi sonra yine aynı sorunlar oldu.

menülerde geçiş yaparken ana ekrana atlamaya başladı yine, nabız göstergesi durdu, anlık tel bağlantısı kopmaya başladı.

bundan olsa gerek 24 saatte şarjın yarasından fazlası bitti yine.

Bugün servise kargo yaptım. Bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.