Şimdi Ara

Samsung Galaxy Fit 2 [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
15
Favori
27.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tirabzonli

Arkadaşlar bu whatsapp vs. da artık sadece son mesajın gözükmeyip o kişi ile olan tüm mesajları görebilmemiz çok iyi olmuş

Hocam bunu nasıl ayarladınız? Bende hala son mesaj gözüküyor ve deli ediyor bu beni. Tüm mesajları görmek için ne yapmak lazım?

• digiogi kullanıcısına yanıt
    Ben özel birşey yapmadım. Güncelleme ile geldi sanırım bu. Wear uygulaması ve saatın yazılımı son versiyon mu diye bir kontrol et

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Ben özel birşey yapmadım. Güncelleme ile geldi sanırım bu. Wear uygulaması ve saatın yazılımı son versiyon mu diye bir kontrol et

Galaxy wearable ve Samsung health var. Doğru mudur hocam.

Versiyon da bu.

Samsung Galaxy Fit 2 [ANA KONU]
  • digiogi kullanıcısına yanıt
    Bileklik sürümü bende de aynı. Bir de bunları kontrol et istersen Samsung Galaxy Fit 2 [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bileklik sürümü bende de aynı. Bir de bunları kontrol et istersen

Fit2 plugin bende 2.2.04.21012941N olarak gözüküyordu. Markette güncelleme de gözükmüyordu. Ben de silip sizin versiyonun apk'sını indirdim. Artık dediğiniz gibi mesaj gelince sağa doğru kaydırarak tüm mesajları göstermeye başladı. Süper oldu bu hocam. Valla sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digiogi -- 16 Nisan 2021; 23:53:22 >

• Son bir güncellemeyle gelen bildirim ve kol hareketiyle açılan ekranın ekran açık kalma süresini ayarlama olayı da gelse ya da dokununca açık kalma süresiyle bunu birleştirseler süper olacak.

Tabi bide font büyüklüğünü bir tık daha ufak yapabilsek o da güzel olurdu.

Ben öncesinde mi band 4 kullanıyordum. Sadece şu ikisi eksik kaldı. Diğer tüm özellikleri mi band'dan daha iyi.

• Bilekligimi bir türlü telefona bağlayamıyorum.Bilekligi sıfırladım,kaldırdım,wear uygulamasını sildim yeniden yükledim ama bir türlü bağlanmıyor.Benzer sorunu yaşayanlar var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Chesterfield kullanıcısına yanıt

Hiç böyle bir sorun yaşamadım. Her zaman anında bağlantı sağladı.

• Telefonu sıfırlayınca düzeldi..

• Bütün dedikleriniz tek ayarda ne yazıkki. Ayrı ayrı olsa güzel olabilirdi. Bu arada galiba Mi Band 5 pil olarak daha iyi. Komşumda Mi Band 5 var en az 14 gün gitti dedi. Bende maks 12 gün. Güya Fit 2'de 159 mAh pil var.

• egehan531 kullanıcısına yanıt

Şarjın 2 gün eksik yada fazla gitmesi pek önemli değil benim açımdan. Düzgün ölçüm yapsın yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz_Peynir

Şarjın 2 gün eksik yada fazla gitmesi pek önemli değil benim açımdan. Düzgün ölçüm yapsın yeterli.

Size Aynen katılıyorum. Onun haricinde sırf şu mesajları cevaplama başka hiç bir bileklik te yok. Bilekliği geçtim samsung harici çoğu markanın akıllı saatinde bile yok. (Apple hariç). Ben gece çalışıyorum parlaklık 3 de. 5 uygulama bildirimi aktif. 30 dakika nabız takibi açık. Bileğimden hiç çıkarmıyorum. Yatarken uyku modu açık. 19-21 gün arası gidiyor. Tamamen kullanıma bağlı şarj süresi.

• Samsunh Health uygulaması sizde de veri işleme izni almadan açılmamaya başladı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMAMX -- 23 Nisan 2021; 9:28:8 >
  • ziyannii kullanıcısına yanıt

Bi dakika! Galaxy Fit 2 mi 19-20 gün? Maşallahı varmış sizinkinin hocam. Bende bildirimler kapalı hava durumu kapalı. Parlaklık 4, 30 dakikada bir nabız ölçümü. Oto stres kapalı. Yatarken uyku modunu da açıyorum. Maksimum 12 gün gördüm. (%20 iken takıyorum şarja 2 gün daha gider aslında ama şarjı çok düşürmüyorum.) Hatta bugün taktım 11. günde.

• egehan531 kullanıcısına yanıt

Bende yüzde 2 de takıyorum şarja. Notumu aldım şarj bittiğinde yazıcam. Ayın 24. de 00.10 da çektim şarjdan bakalım kaç gün gidecek. 28 saatte durum bu %95 de

Samsung Galaxy Fit 2 [ANA KONU]

• 24.04, saat 23:00 de şarjdan aldım, bakalım ne kadar gidecek.

• Öncelikle herkese merhabalar. Bileklik hakkında birkaç sorum olacak.

Şu an Haylou LS05 kullanıyorum, kasa olarak çok hoş bir saat, fakat kullanışlılık olarak pek bana göre değil. Spor modları berbat çalışıyor diyebilirim. Sadece adımı iyi ölçüyor ve Redmi note 8 cihazımda kopup duruyor çünkü uygulaması hiç iyi değil.

Spor odaklı uygun fiyatlı bileklik bakıyorum, daha önce mi band 4 kullandım, çok memnundum. Şimdi Fit 2 mi alsam, band 5 mi alsam çok kararsız kaldım. Bütçem anca bu iki bilekliğe yetiyor. Satabilirsem haylou'yu saacağım, satamazsam onu da kullanırım diye düşünüyorum. Band gibi 2. el piyasası maalesef hızlı değil yoksa band 6 düşünürdüm satıp ekleyip.

Xioami ve fit 2 kullanan arkadaşlara ekstra rica bir sorumdur; samsung'un uygulamasında kopmalar yaşanıyor mu? Mi Fit uygulaması çok stabil çalışıyordu, ama haylou xioami'de berbat durumda. Eğer Samsung'un uygulaması da öyleyse tekrar Mi band serisine yöneleceğim, sıkıntı yok derseniz ve fit 2 daha iyi olur senin için derseniz fit 2'de karar kılacağım. Ev içinde mesaj takibi ve spor modları benim için tek önemli noktası. Ev içinde mesajdan kastım ise şu; Haylou ls05'le telefonumun bulunduğu odadan çıkar çıkmaz kopuyor, band 4 le mutfağa salona geçebiliyordum. Samsung Fit 2'de çekim gücü kuvvetliyse kesinlikle alabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.

• Çekim gücü kuvvetli. Ekran görünümü band 5e göre daha hoş. Mesajlara hızlı yanıt hiç kullanmasam da kağıt üzerinde iyi bir özellik.Spor modunda tel.den GPS e bağladığımda sürekli duraklatıyordu. GPS i kapatınca daha sağlıklı ölçüyor . Ayrıca fit2 Samsung dışındaki bazı tellerde aramayı sessize alma ve tel.i bul özellikleri çalışmayabilir.

Band 5 ise bilekte daha güzel duruyor. Hava durumu alarm kamera kontrol gibi özelliklerle fit 2 den önde.

• Teşekkür ederim. Band 4 kullanırken spor modunda hiç sıkıntı yaşamamıştım. Çıkardığı haritada bile ne yaptığımı nerden geçtiğimi tam olarak görebiliyordum. Benim için önemli bir özellik. Fakat band 5 mi fit 2 mi kararsızlığımın sebebi her ne kadar 5 4'ten büyük olsa da hemen hemen aynı olmaları. Farklılık iyidir diye düşünüyorum. Ek olarak da fit 2' deki hızlı yanıt çok işimi görür bence. İkisi birleşse tam ardağım cihaz olacak aslında.

• ziyannii kullanıcısına yanıt

28 saatte %5. Çok çok iyi hocam. Aman nazar değmesin maşallah. Bende günde %9 gidiyor. Bu arada bu ekran stilini ilk defa gördüm. Yeni gelmiş galiba.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.