Şimdi Ara

Samsung Galaxy Fit 2 [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
15
Favori
27.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Saat ekranda direkt calori göremiyormuyuz. Adım kalp saat vs var ama oraya caloride eklenmiyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BorazanPower kullanıcısına yanıt

Band 4 kullandıysan fit 2 almanı tavsiye ederim. Pişman olmazsın. Tabii band 6 da çıkmış fiyat yüksek ama

• Şarjın maşallahı var benim kullanım senaryosunu göre tabi bu rakam. Anlık atayım yine 4 Gün, 20 saat oldu şarjdan çekeli şuanda yüzde 73 de batarya. Rahat 16 günü görürüm galiba.

Samsung Galaxy Fit 2 [ANA KONU]

• TimeBoy kullanıcısına yanıt

Malesef bende baktım ama sadece ekrana adım widget ini ekleyip aşağı kaldırınca gözüküyor. Aksi halde görmemiz mümkünati yok.

• Oppo Band çıkmış, Arayüz Fit2'ye çok benziyor. Ayrıca Mi Band'ın özelliklerini de eklemişler ve yazı tipleri ve ikonlar Mi Band serisindeki gibi dandik ve okunaksız değil. Fit2 almamın en büyük nedenlerinden biri cihazımın Samsung olması ikinci de arayüz'ün düzenli ve temiz olması. Bu arada Oppo Band'ın 350₺ fiyatı var. Ekstra olarak Spo2 özelliği mevcut. 200-250₺ bandına düşerse alınabilir.

• Önceki sayfada güncellleme geldigi ve çoklu msjların okuabildigi eski msj okunabildigi yazılmış nedir durum ababa mi band 4 ten geçmeyi düşünüyorum 4te her bildirim hattta 3ü parti bildirimlleeri geliyor

• IMAMX kullanıcısına yanıt

Pil olarak sınıfta kalmış gibi duruyor. Oppo 100 mAh pil ile 12 güne kadar pil ömrü demiş. Sanmam. Fit 2 nin sözde 21 gün pil ömrü var.

• ziyannii kullanıcısına yanıt

25 Nisan Pazar saat 09.40'da şarjdan çektim. Bugün 3 Mayıs saat 22:45. Pil seviyesi %33. :(

• egehan531 kullanıcısına yanıt

24. Dü gece 00.10 da çektim şarjdan. 4 mayıs 22.00 de bu halde. Benim cihazın maşallahı var. Tahminim 3 gün daha gider.

• 6.05 saat 13.30 gibi %1 kalmıştı. 11, 12 gün kadar gidiyor demek ki.

• ios ile kullanıyorum. cihazın nabız sensörü nedendir bilmem "30 dakika" ayarlı olmasına rağmen, "sürekli aktif" duruma geçiyor. ayarlara girip kurcalıyorum, kapalı vesayre yapıyorum ancak ayarda kapalı olmasına rağmen bilekliğin ekran bildirimlerinde nabız ölçümü yaptığı anlamına gelen kalp işareti hiç sönmüyor. böyle bir sorun yaşayıp çözüm bulan var mı?

not: bilekliği sıfırlayınca, samsung health ve galaxy fit uygulamasını silince düzeliyor. bunu yapmak istemiyorum çünkü icloud senkronu kapalı olduğundan verilerim de siliniyor.

• 28 nisanda şarjı sıfırlanmıştı bugün itibariyle 8 mayıs şarjı %5 kaldı ekran parlaklığı düştü batarya olarak gerçekten leş bir ürün samsung telefon kullandığım için daha stabil çalışır diye almıştım başka bir artısı yok alacak arkadaşlara tavsiyem ALMASIN.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben manuel tıklayınca açılır şekilde kullanıyorum , nabız ölçmüyorum şarjı 2 hafta rahat gidiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senaryo 1.
    24 ünde saat 00.10 şarjda aldığım ürünü dün tekrar şarja taktım. Tam olarak 13 gün 18 saat gitti. Benim için çok çok yeterli bu şarj süresi fazlasıyla. Nabız 30 dakika ayarlı. ( önceki cihazım honor band 5 de nabız kapalı. şu kadar zamanda ölç diye seçenek yoktu. 8 günü görüyordum.)

Senaryo. 2.
    Nabız ve stres ful açarsam fit 2 yaklaşık 10 gün gidiyor. Bence gayet yeterli. Bi önceki bilekliğim aynı senaryo da 4 gün gidiyordu (honor band 5)
    Yani alacak arkadaşlar ürün full kullanımda 9 ile 10 gün arası kullanım sunar. Eğer samsung bir telefon kullanıyorsanız başka modele bakmaya gerek yok gibi. Hee Geçilecek se de mi band 6 ekran büyüklüğü epey iyi olmuş.😊 Tabi fiyatı da iki katı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ziyannii

Şarjın maşallahı var benim kullanım senaryosunu göre tabi bu rakam. Anlık atayım yine 4 Gün, 20 saat oldu şarjdan çekeli şuanda yüzde 73 de batarya. Rahat 16 günü görürüm galiba.

Hocam selamlar , sol üstte görünen turunlu nokta imleci neyin göstergesini ifade ediyor bilginiz var mı ?

• onurQ7 kullanıcısına yanıt

Bildirim var noktası o.

• Merhaba ios ile kullanan arkadaşlar cihazdan memnun mu? Eşime düşünüyorum bildirim, kimin aradığı, sms içeriği, nabız adım sayar gibi sıkıntı çıkaran birşeyi var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: hknkuL

Merhaba ios ile kullanan arkadaşlar cihazdan memnun mu? Eşime düşünüyorum bildirim, kimin aradığı, sms içeriği, nabız adım sayar gibi sıkıntı çıkaran birşeyi var mıdır?

Bu dediklerinden kaynaklı hiçbir sıkıntı yaşamazsın. Uyku takibini de çok güzel yapıyor.

• IMAMX kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim

• seglopsi kullanıcısına yanıt

Verileri samsung cloud'a yedekleyebilirsiniz. Böylece uygulamayı geri indirince Samsung hesabınıza giriş yapar yedeklemeyi yüklersiniz.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.