< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy Fit 2 [ANA KONU] (13. sayfa)
-
-
Band 4 kullandıysan fit 2 almanı tavsiye ederim. Pişman olmazsın. Tabii band 6 da çıkmış fiyat yüksek ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şarjın maşallahı var benim kullanım senaryosunu göre tabi bu rakam. Anlık atayım yine 4 Gün, 20 saat oldu şarjdan çekeli şuanda yüzde 73 de batarya. Rahat 16 günü görürüm galiba.
Malesef bende baktım ama sadece ekrana adım widget ini ekleyip aşağı kaldırınca gözüküyor. Aksi halde görmemiz mümkünati yok.
Oppo Band çıkmış, Arayüz Fit2'ye çok benziyor. Ayrıca Mi Band'ın özelliklerini de eklemişler ve yazı tipleri ve ikonlar Mi Band serisindeki gibi dandik ve okunaksız değil. Fit2 almamın en büyük nedenlerinden biri cihazımın Samsung olması ikinci de arayüz'ün düzenli ve temiz olması. Bu arada Oppo Band'ın 350₺ fiyatı var. Ekstra olarak Spo2 özelliği mevcut. 200-250₺ bandına düşerse alınabilir.
-
Önceki sayfada güncellleme geldigi ve çoklu msjların okuabildigi eski msj okunabildigi yazılmış nedir durum ababa mi band 4 ten geçmeyi düşünüyorum 4te her bildirim hattta 3ü parti bildirimlleeri geliyor
-
Pil olarak sınıfta kalmış gibi duruyor. Oppo 100 mAh pil ile 12 güne kadar pil ömrü demiş. Sanmam. Fit 2 nin sözde 21 gün pil ömrü var.
-
25 Nisan Pazar saat 09.40'da şarjdan çektim. Bugün 3 Mayıs saat 22:45. Pil seviyesi %33. :(
-
24. Dü gece 00.10 da çektim şarjdan. 4 mayıs 22.00 de bu halde. Benim cihazın maşallahı var. Tahminim 3 gün daha gider.
6.05 saat 13.30 gibi %1 kalmıştı. 11, 12 gün kadar gidiyor demek ki.
-
ios ile kullanıyorum. cihazın nabız sensörü nedendir bilmem "30 dakika" ayarlı olmasına rağmen, "sürekli aktif" duruma geçiyor. ayarlara girip kurcalıyorum, kapalı vesayre yapıyorum ancak ayarda kapalı olmasına rağmen bilekliğin ekran bildirimlerinde nabız ölçümü yaptığı anlamına gelen kalp işareti hiç sönmüyor. böyle bir sorun yaşayıp çözüm bulan var mı?
not: bilekliği sıfırlayınca, samsung health ve galaxy fit uygulamasını silince düzeliyor. bunu yapmak istemiyorum çünkü icloud senkronu kapalı olduğundan verilerim de siliniyor.
28 nisanda şarjı sıfırlanmıştı bugün itibariyle 8 mayıs şarjı %5 kaldı ekran parlaklığı düştü batarya olarak gerçekten leş bir ürün samsung telefon kullandığım için daha stabil çalışır diye almıştım başka bir artısı yok alacak arkadaşlara tavsiyem ALMASIN.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben manuel tıklayınca açılır şekilde kullanıyorum , nabız ölçmüyorum şarjı 2 hafta rahat gidiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ziyanniiŞarjın maşallahı var benim kullanım senaryosunu göre tabi bu rakam. Anlık atayım yine 4 Gün, 20 saat oldu şarjdan çekeli şuanda yüzde 73 de batarya. Rahat 16 günü görürüm galiba.
Hocam selamlar , sol üstte görünen turunlu nokta imleci neyin göstergesini ifade ediyor bilginiz var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bildirim var noktası o.
-
Merhaba ios ile kullanan arkadaşlar cihazdan memnun mu? Eşime düşünüyorum bildirim, kimin aradığı, sms içeriği, nabız adım sayar gibi sıkıntı çıkaran birşeyi var mıdır?
quote:
Orijinalden alıntı: hknkuL
Merhaba ios ile kullanan arkadaşlar cihazdan memnun mu? Eşime düşünüyorum bildirim, kimin aradığı, sms içeriği, nabız adım sayar gibi sıkıntı çıkaran birşeyi var mıdır?Bu dediklerinden kaynaklı hiçbir sıkıntı yaşamazsın. Uyku takibini de çok güzel yapıyor.
Teşekkür ederim
Verileri samsung cloud'a yedekleyebilirsiniz. Böylece uygulamayı geri indirince Samsung hesabınıza giriş yapar yedeklemeyi yüklersiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X