< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Fit 2 [ANA KONU] (18. sayfa)
-
-
Güzel bir güncelleme geldi:
Detaylar:
teknoloji haberleri - logTürkiye'de de satılan Samsung Galaxy Fit 2 güzel özellikler kazandıhttps://www.log.com.tr/turkiyede-de-satilan-samsung-galaxy-fit-2-guzel-ozellikler-kazandi
-
Bana da az önce geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu özellik neye yarıyor tam olarak?
-
Cep telefonunuzun ekranına değil de bileklikteki ekrana basarak foto çekiyorsunuz. Örnek telefonu bir yere dayadınız kendinizi çekeceksiniz, o tip durumlarda işe yarar.
3-2-1 diye geri sayarak fotoğraf çekiyor. Yani tuşa bastıktan 3 saniye sonra çekiyor böylece Instagram'da müthiş fotoğraflarınızı çekmek için poz vermeye vaktiniz var
-
Selamlar. Bu kanser cihaz bir gün kendi kendine durup dururken reset attı ve açıldığında kurulum ekranına geçti. Kurulum yapmaya çalıştığımda ise bir türlü bağlayamadım çünkü bileklik kendini bir telefona bağlı görüyor ama bağlı değil. uygulama üzerinden bağlantıyı keseyim desem uygulama da daha ilk kurulum ekranında yani uygulamadan da bağlantıyı kesemiyorum. Anlayacağınız bugda kaldım. Uygulamaları sildim yeniden yükledim vs vs yapacak başka bir şeyim kaldı mı diye size sormaya geldim. şu an cihaz çöp oldu.
-
Cihazın şarjının bitmesini bekle. Bluetooth ayaları üzerinden değil de Wear uygulaması üzerinden bağlantıyı gerçekleştir.
-
Ucuza kordon nereden bulabilirim? Orijinal olanı koptu kendi kendiliğine :/
-
İnternet üzerinden aklınıza yatan herhangi bir yerden alabilirsiniz. Hepsi aynı zaten. Benim de koptu aldım.
-
Fit2 bağlanma sorunu yaşayan var mı? Bir süre sonra bağlanmak istediğimde "Bağlantıya izin verilsin mi? Bileklik sıfırlanacak." şeklinde uyarı almaktayım ve sıfırlama yapmadan bağlanmıyor. Sıfırlasam bile bir süre sonra aynı sorunla karşılaşıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hiç yaşamadım.
-
Samsung Galaxy M31s kullanıyorum. Android 10 yüklü. Acaba Android 11 güncellemesini yüklesem bu sorundan kurtulur muyum? Çünkü bir ara hep bağlı kullanıyordum. O halde bile sıfırlama uyarısı gelmişti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir şey diyemeyeceğim.
Daha önce kordon aldıysanız link atar mısınız ? Piyasada ki ürünler hem pahalı hem yorumları kötü.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ben aldım ama 98 liraya.
-
Amazonda 5 ayrı renk 170₺ yurtdışı gümrük içinde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Ben daha önce Trendyol dan almıştım, fiyatları artmıştır.
-
Merhaba arkadaşlar, kayışı kopan varsa Samsung incirli serviste orijinal 100 TL aldım. Çakmaları kötü yorumlar var.
Fiyattalarida 70 tl civarında.Lazım olan orayı arasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsspawn -- 8 Ağustos 2022; 14:2:20 >
bağlantı kesilince bileklik zorla sıfırlamami söylüyor bunun çözümü var mıdır?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X