Şimdi Ara

Samsung Galaxy Gio Güncellemeyi Geri Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar gecen gün kies e girdim müzik falan atmak için.. o esnada telefonun güncellemesi var dedi bende yapayım dedim fakat bazı seyler pek hosuma gitmedi.. en basiti tus takımı önceden yani ilk aldığımızda sol altta tuş kilidi isaret vardı soldan sağa parmağımızı sürüklediğimiz zaman acılırdı, güncellemeden sonra ise açmak için ekrana dokunun ibaresi cıktı ve parmagımızı nereye sürtersek sürtelim acılmaya basladı.. bu gibi seyler cok hosuma gitmedi.. bende ilk yazılım ayarlarına döner umuduyla fabrika ayarlarına bile döndürdüm teli ama herseyin silinmesine rağmen yazılım aynen kaldı.. bu yazılımı yada güncellemeyi diyim geri alabilmek için ne yapabiliriz..

• odin ile tekrar dönebilirsin bence garanti gider ama custom rom yükle performans 2 kat daha artış gösterir android sitelerinde araştırırsan ya pm yoluyla sana bir site ismi verebilirim custom rom yüklemek için ama garanti gitmesin diyorsan odin ile tekrar eski romuna dönebilirsin odin araştır google da telefonun eski android sürümünü yazıcaksın anlatmakla olmaz hocam odini araştır ve telefona ait romu bul
  • Odin ile geri dönebilirsin.
  • Ben telefonu nasıl guncellestırırırım dıye dusunuyorum arkadas nasıl eskı surüme donebılırım dıye dusunuyor.bir kere guncelledım basarısız oldu bende servıse yolladım servısten 2.3.3 olarak geldı bende sımdı 2.3.6 yapmaya korkuyorum aynısı olucak diye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.