Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY GRAND 2 [ANA KONU] ★★ (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
881
Cevap
16
Favori
80.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sağolun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iphonedark

Sağolun hocam.

Rica ederim hocam.
  • ses kısıklığına yardımcı olacak arkadaş yokmu çalarken sesi kısık çıkıyor ????????
  • Telefonun açılısına kapanışına her yere digicel reklam konulmuştu paralel ithalat telefonu orijinal türkçe rom yüklenmeyince başka orijinal rom denedim sm-g7102 şimdi samsung yazısında reset atıp duruyor bu rom defalarca yükledim aynı başka rom kabul etmiyor paralel ithalat telefonun versiyon hakkında bilginiz varmı pilin altında sm-g7102 yazıyor ama tek hatlı telefon?
  • *** soru iptal ***

kullanıcı yorumlarınında telefonun kötülenmesini, forumun durgunluğunu
    ve yardım severlerin yokluğunu görünce almaktan vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avci26 -- 5 Aralık 2015; 20:04:13 >
  • SM-G710 için rom bulan arkadaş var mı acaba yukleyelim?
  • g710 a o kadar çok kitkat ve lollipop aradım ki? yok yok yok.birileri bulsa iyi olur.pes etmek üzereyim.
  • cihazın bildirim ışığı falan yok mu mesaj geldiğinde cevapsız aramalarda bildirim ışığı bulunmuyormu bilen var mı?cihazım 7105 4.4.2 yükledim daha iyi oldu aveadan eser kalmadı.
  • Kardeşim ne zaman hazır olur merakla bekliyorum
  • Telefonda parlaklık sonda kullanırken kendi kendine parlaklığı hafif kısıyor. Ama bildirim ekranında falan sonda görünüyor. Arada bir tekrar eski haline geliyor. Sebebi nedir acaba? Cihaz fazla ısınmasın diye mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 2 sene evvel aldım bu telefonu. İkinci akıllı telefonum. 2 kez batarya sorunu yaşattı, onun dışında zaman zaman sıkıntıları olsa da ciddi manada bir sorun yaratmadı. İçinde yüklü olan orijinal romu kullanınca fazla bir sıkıntı çıkmadı bende. Ama sonu 7102 olan romu kurdum, rootladım cihazı ve kilit tuşu bazen çalıştı bazen çalışmadı. çok fazla sorun olunca türkiye romunu yüklemek istedim ama sürekli birçok farklı kaynaktan farklı romlar indirip yüklemeye çalışmama rağmen hepsinde sıkıntı çıktı. arjantin romu yükledim telefona ve garantiye gönderdim hem hafıza kartı soketini düzeltmeleri için hem de orijinal romu yüklemeleri için. şu an için bir şekilde kullanıyorum. ama en az 16, ideal 32 gb hafıza kartı olmadan bu telefon tırt derim. dahası günümüzde 1,5 gb ram pek de yeterli değil açıkçası.

eğer 750-1,000 lira bandında bir telefon alacaksam, sıfır olarak gm 5 plus, ikinci el olarak da xperia z2 ya da z3 ya da lg g3 alırım. ülkemizde pek ikinci el alışveriş olayı bozuk mal alıyormuş gibi algılanabilir ama gayet de temiz cihazlar çıkıyor. önemli olan sabırlı olup iyi bir araştırma yapmak ve şansınıza o arada birisinin gerçekten temiz ve güzel bir cihazı satışa çıkarması.

telefonun en sık karşılaştığım sorunu youtube'da takılırken yanıt vermiyor hatası vermesi hatta bazen donup kalıyor ve bataryayı çıkarıp takıyorum geri. iki akıllı telefonum da samsungdu ama bundan sonra muhtemelen samsung almam. saf android kullanmak lazım illa android kullanılacaksa. onun için de sürekli güncelleme alan cihazlara yönelmek lazım.

• Telefonun yaklaşık 2 haftadır titreşimi çalışmıyor fabrika ayarlarına döndürdüm sorun düzelmedi yardım

• 2 yıl oldu alalı çok donuyor kendi kendine kapanıyor sinir etmeye başladı beni. Ayrıca rom yok .rom nasıl olmaz aga yav. Şu ülkelere özel olarak üretilen telefonlardan nefret ediyorum çünkü rom yapan adamlar hep yabancı

• harr.herr H kullanıcısına yanıt
    Youtube da yaşadıklarınızın aynısını ben de yaşıyorum ve youtube u çok sık kullanan biri olarak beni deli ediyor. İlla bataryayı çıkarıp takmak zorunda kalıyorum

• Merhabalar, grand 2 g710 icin g7102'nin twrp 2.7.1.0 recoverysini portladim.

G7102 twrp 2.7.1.0 recovery icin balliboxer nickli gelistiriciye cok tesekkurler.

Thanks balliboxer for your amazing work.

Denemek isterseniz linki;
    https://yadi.sk/d/iF7VbaogsqQWW

System, data, cache ve boot backup-restore sorunsuz calisiyor.

Indirdiginiz G710_TWRP_2.7.1.0.tar dosyasinin md5 kontrolunu yaptiktan sonra klasordeki Odin3-v3.10.6 ile cihaz download mode da iken pcye baglayip pda yi tiklayip G710_TWRP_2.7.1.0.tar dosyasini secip yukleyebilirsiniz.

balliboxer'in orjinal konu linki;

Saygilar..

• Selamlar acaba G710 modeline Kitkat yükleyebilen oldu mu?

• Beyler telefon recovery e girmiyor hic birseyde yapmadim hersey orjinal.

• Ram kullanımı sürekli %80-92 arasında programların çoğu kapalıykende böyle kullanırkende. Telefon aşırı donma yapıyor ya ömrünü tamamladı (1-.1.5yıl anca oldu) yada bir sorunu var fabrika ayarı düzeltmedi sorunu.
  • https://goo.gl/JLG58x adresinden destek atın da belki bir şeyler elde ederiz.Pokemon Go oynayamıyoruz şaka gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decramer -- 18 Temmuz 2016; 21:08:49 >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.