Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY GRAND 2 [ANA KONU] ★★ (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
881
Cevap
16
Favori
80.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir yakınım Pokémon oynamak istiyor; ama sırf bu sebepten oynayamıyormuş. İnternette bu model için ROM bulamayınca çok şaşırdım. Diğer arkadaşlar gibi beklemedeyim, araştırmaya devam...
  • arkadaşlar marshmallow deneyen oldumu ?
    http://androidcure.com/install-android-6-0-marshmallow-samsung-galaxy-grand-2/
    bu linkte anlatıyor ben 1-2 güne deneyeceğim benimkisi g7105 modeli umarım o zaman sıkıntıların çoğu hallolur.
  • Merhaba,
    Esime yaklaşık iki yıl önce aldım kullanıyor. Fakat cihaz aşırı yavaşladı, zaten bayrağıdır yavaş ama beni bile rahatsız ediyor artık. Hard reset atsam bi süre sonra da yine kasacak gibime geliyor..Modeli G710 araştırmalarıma göre custom rom yok galiba buna göre. Varmı yeni birşeyler arkadaşlar? Root edip sadece gereksizleri mı kaldırabiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s.a arkadaslar bende g7102 var türkçe dil destekli rom attığımda imeilim silinmediği halde şebekem gidiyor. ama türkçe dil desteği olmayan bir rom var onu attığımda şebekem geliyor ama dil yabancı oluyor. telefonu orjinal türkçe dil nasıl yapabilirim size zahmet yardımcı olurmusunuz.
    saygılar sevgiler
  • Arkadaşlar bu cıhazın avea versıyonunu kullanıyorum garantıye gonderecegım avea romunu nereden bulabılırım acaba?
  • Grand 2'nin orjinal halini kullanıyorum(Android 4.3) ve artık bazı uygulamarı veya bazı uygulamaların ek özelliklerini kullanamıyor duruma gelmeye başladı. Acaba en azından Android 5+ e yükseltmeyi güvenli bir şekilde yapabileceğimiz bir kaynak var mı(tecrübeyle sabit olarak)?
  • XGSpirit kullanıcısına yanıt
    bende arıyorum böyle bir sistem varmı dır artık uygulamalar çalışmaz hale geldi nasıl çözüm üretebiliriz.
  • Arkadaşlar merhabalar

Grand 2 LTE modeli telefonum var.

Arama yaparken problem yaşıyorum.

Ekran kararıyor ve ne SES geliyor ne de SES gidiyor.

Çağrıyı KAPAT filan diyemiyorum.

Bir çok defa sıfırladım.

Yedeğim yok.

Yan tuşlarla da sıfırladım normal ayarla da.

Kuurlum yaparken ;

1. Üzgünüm bu video oynatolamaz diye uyarı veriyor.

2. Daha sonra secsetupwinzard yanıt vermiyor diyor.

Varsa cevap ve çözümlerinizi bekliyorum.

• Grand 2 G710 Cihazım var ve sadece stock recovery e geçiyor . Twrp yada cwm yükledikten sonra recovery mod açılmıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mseskir

Merhabalar, grand 2 g710 icin g7102'nin twrp 2.7.1.0 recoverysini portladim.

G7102 twrp 2.7.1.0 recovery icin balliboxer nickli gelistiriciye cok tesekkurler.

Thanks balliboxer for your amazing work.

Denemek isterseniz linki;
    https://yadi.sk/d/iF7VbaogsqQWW

System, data, cache ve boot backup-restore sorunsuz calisiyor.

Indirdiginiz G710_TWRP_2.7.1.0.tar dosyasinin md5 kontrolunu yaptiktan sonra klasordeki Odin3-v3.10.6 ile cihaz download mode da iken pcye baglayip pda yi tiklayip G710_TWRP_2.7.1.0.tar dosyasini secip yukleyebilirsiniz.

balliboxer'in orjinal konu linki;http://forum.xda-developers.com/galaxy-grand-2/orig-development/twrp-unofficial-twrp-recovery-t2798433

Saygilar..

çok teşekkürler hocam . şimdiye kadar yüklediğim sadece bu recovery çalıştı . acaba bunun 3.1 veriyonu yok mu?

• hayatımda ilk defa custom romu olmayan bir telefona denk geldim :D
  • tuslarin gorevini nasil degistiririz butona basili tutmak zor oluyor bide custom rom yukleniomu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim kardeşimde bu telefondan varda ön kamerası çok yakın çekiyor buna ne gibi çözüm bulabiliriz . Bütün kamera ayarların baktım bulamadım. Uzun süredir süren bir sorun. Bunu yaşayan var mı düzeltilebilir mi?

• Birde şarjı 12 saatte doluyor.

• Konu hort olacak biraz ama, yeni konu açmayayım dediö.

Bir çare bulundumu yazılım için, 4.3 çok eski bir yazılım, 4.4 gerekiyor artık,

instagram artık 50 küsür sürüme sahip, daha güncelleme gelmiyor, o sürümde 2008 de gelmiş.

Bir çaresi varsa yazın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -OFLU-

Konu hort olacak biraz ama, yeni konu açmayayım dediö.

Bir çare bulundumu yazılım için, 4.3 çok eski bir yazılım, 4.4 gerekiyor artık,

instagram artık 50 küsür sürüme sahip, daha güncelleme gelmiyor, o sürümde 2008 de gelmiş.

Bir çaresi varsa yazın lütfen.
    Hocam orijinal konu sahibi olarak yazıyorum: Telefon değiştir. Bunun üzerine ben 2-3 tane telefon değiştirdim ve değiştirdiğim ara modeller bile eskidi. En son 2016 yılında (çıkışından 2 yıl sonra) düz iPhona 6 (64 gb) aldım ve hala kullanıyorum. Yazılım desteği yeni kesildi ama geri kalan tüm standart uygulamalar (wp+ig+twit+banka uygulamaları vs.) çalışmaya devam ediyor. Açıkçası çook eskilerde iP karşıtı bir insan olarak şimdi iP harici almak tam tersine biraz mantıksız geliyor. Son Andoid piyasası ne alemde bilmiyorum ama. Belki son çıkan Android teller de mantıklı olabilir. Sen karar ver.
    edit : hatta tel'i almamın üstüne 4 sene geçmesine rağmen tasarruf amaçlı pili değiştirip devam etmeyi bile düşünüyorum. Çünkü ana iOS yazılım desteği kesilse bile uygulamalar android'in aksine kasmadan çalışmaya devam ediyor. en fazla açılırken 3-4 sn geç açılır o kadar. "çalışmayı durdurdu" vs saçma salak hatalar yok. eğer en azından bir 2 sene daha kullanırsam toplamda 6 sene kullanmış olurum. ilk aldığımda 2600 tl vermiştim yani yıllık 433 tl ile 6 yıl. şu anda 7100 tl verip ip 11 64 gb alıp üstüne 3. senede bir kez 400 tl'ye pil değiştirsen sallıyorum yıllık 1250 eder. standart bir android tel alsan (sallıyorum 4000 tl), eminim ki 3 sene sonra o tel pert olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 18 Haziran 2020; 23:53:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

Hocam orijinal konu sahibi olarak yazıyorum: Telefon değiştir. Bunun üzerine ben 2-3 tane telefon değiştirdim ve değiştirdiğim ara modeller bile eskidi. En son 2016 yılında (çıkışından 2 yıl sonra) düz iPhona 6 (64 gb) aldım ve hala kullanıyorum. Yazılım desteği yeni kesildi ama geri kalan tüm standart uygulamalar (wp+ig+twit+banka uygulamaları vs.) çalışmaya devam ediyor. Açıkçası çook eskilerde iP karşıtı bir insan olarak şimdi iP harici almak tam tersine biraz mantıksız geliyor. Son Andoid piyasası ne alemde bilmiyorum ama. Belki son çıkan Android teller de mantıklı olabilir. Sen karar ver.
    edit : hatta tel'i almamın üstüne 4 sene geçmesine rağmen tasarruf amaçlı pili değiştirip devam etmeyi bile düşünüyorum. Çünkü ana iOS yazılım desteği kesilse bile uygulamalar android'in aksine kasmadan çalışmaya devam ediyor. en fazla açılırken 3-4 sn geç açılır o kadar. "çalışmayı durdurdu" vs saçma salak hatalar yok. eğer en azından bir 2 sene daha kullanırsam toplamda 6 sene kullanmış olurum. ilk aldığımda 2600 tl vermiştim yani yıllık 433 tl ile 6 yıl. şu anda 7100 tl verip ip 11 64 gb alıp üstüne 3. senede bir kez 400 tl'ye pil değiştirsen sallıyorum yıllık 1250 eder. standart bir android tel alsan (sallıyorum 4000 tl), eminim ki 3 sene sonra o tel pert olacak.

Alıntıları Göster
    Kendim için söylemiyorum bunu, ben 2 yıl önce samsung note 4 aldım, hani bu bile değiştir beni diyor, kafamda note 10 lite modeli var, biraz düşerse fiyatı onu düşünüyorum.

Geçen yıl evdeki iki kişiye telefon aldım, biri m20, diğeri a40 .

m20 yi 1200 e, a40 ı ise 1450 ye almıştım, şimdi baktım m20 1900-2000tl den satılıyor. A40 ise 2350-2450 gibi fiyatlara satılıyor.

BU telefonları bile en alt segment olarak almıştım.

Şuanda telefon alınmaz gibime geliyor. Yapacak birşey yok, zamanında a101 den almıştık telefonu, öyle bir model ki 4.4 gelse iş görecek ama 4.3 olunca herşey tıkanıyor.

Bakalım ne olacak, biraz bekleyelim, şu korona belası bitsin üretim artsın da fiyatlar düzelir o zaman.

• xda developers
    [ROM][Android 7.1.2][LineageOS 14.1] Samsung Galaxy Grand 2 SM-G7105 (ms01lte)
    https://forum.xda-developers.com/galaxy-grand-2/development/rom-samsung-galaxy-grand-2-sm-g7105-t3865745

Grand2 LTE (7105)telefonumda 2 Senedir Lineage OS ve Android 7.1.2 kullanıyorum. Ama son zamanlarda Google servisleri (Başta gmail) sık sık kapanır oldu. Sanırım RAM artık sisteme yetmiyor. (Sadece whtsapp ve Banka uygulaması var)
    Telefonu 2 haftada bir rootluyorum.
    Tam yeni telefon alacakken zam geliyor, rootlayarak rahatlıyorum
    Telefona sabrımdan dolayı yakında ereceğime inanmaya başladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hbtuncer

https://forum.xda-developers.com/galaxy-grand-2/development/rom-samsung-galaxy-grand-2-sm-g7105-t3865745

Grand2 LTE (7105)telefonumda 2 Senedir Lineage OS ve Android 7.1.2 kullanıyorum. Ama son zamanlarda Google servisleri (Başta gmail) sık sık kapanır oldu. Sanırım RAM artık sisteme yetmiyor. (Sadece whtsapp ve Banka uygulaması var)
    Telefonu 2 haftada bir rootluyorum.
    Tam yeni telefon alacakken zam geliyor, rootlayarak rahatlıyorum
    Telefona sabrımdan dolayı yakında ereceğime inanmaya başladım.
    İyi kullanmışsın vallahi hocam, harbiden tebrik ederim. Onun üzerine ben 1 sene Lenovo a7000 (çöp), 4 sene iPhone 6 kullandım ve 1 hafta önce falan Galaxy M31'e geçtim (tavsiye ederim). 2900 tl'ydi, ben indirimde 2700'e kaptım HB'den. 6000 mAh pil, Android 10 ve 2020 Şubat üretimi yeni telefon. Tavsiye ederim. En az 14-15 saat screen on görüyorum. Performans falan yeterli. Eski android teller gibi şişme oluyor mu artık 2 sene içerisinde göreceğim. 2016'dan önce aldığım her android tel 2 seneye pert oluyordu, iPhone 6'yı 4 sene kullandım (pil değiştirebilsem 2 sene daha kullanırdım ama sıvı teması aldığı için değiştirmediler yetkili serviste).

• Cihaz brick oldu durduk yere..'da forumda rom buldum ama nasıl atılacak odin ile mi başka birşeyleri bilemedim

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.