Şimdi Ara

Samsung galaxy grand stabil rom öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar samsung galaxy grand telefonumu rootladım rootlamak için stock roma dönüş yapmam gerekti o romu beğenmiyorum 4.2.2 romunu da kuramadım stabil çalışan romları önerir misiniz

• Takip. 4,2,2 için stabil rom tavsiyelerinizi bekliyorum. Bıktım usandım bu telefonun takılmasından
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

Takip. 4,2,2 için stabil rom tavsiyelerinizi bekliyorum. Bıktım usandım bu telefonun takılmasından

Kardeşim 4.1.2 stock rom kur, cmw touch at rootla 4.2.2 gibi güncel olup kasmasındansa rootlayıp sistem uygulamalarını kaldırıp işlemci hızını ayarlayıp 2 kat daha fazla performans ve %60 daha fazla pil performansı alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oudernek

quote:

Takip. 4,2,2 için stabil rom tavsiyelerinizi bekliyorum. Bıktım usandım bu telefonun takılmasından

Kardeşim 4.1.2 stock rom kur, cmw touch at rootla 4.2.2 gibi güncel olup kasmasındansa rootlayıp sistem uygulamalarını kaldırıp işlemci hızını ayarlayıp 2 kat daha fazla performans ve %60 daha fazla pil performansı alırsın.

Teşekkürler hocam daha önce root falan hiç uğraşmadım inşallah düzgünce yapabilirim
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler hocam daha önce root falan hiç uğraşmadım inşallah düzgünce yapabilirim

İlk olarak 4.1.2 stock rom indirip odinle telefona kurun sonra cwm touchu kurun daha sonra recovery menüsünden install zip from sd kart seçeneği ile supersu uygulamasını seçin rootlanmış olur, playden root uninstaller uygulaması ile sistem uygulamalarını kaldırabilir, antutu cpu master ile işlemci hızını ayarlayabilirsiniz, kolay gelsin :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

İlk olarak 4.1.2 stock rom indirip odinle telefona kurun sonra cwm touchu kurun daha sonra recovery menüsünden install zip from sd kart seçeneği ile supersu uygulamasını seçin rootlanmış olur, playden root uninstaller uygulaması ile sistem uygulamalarını kaldırabilir, antutu cpu master ile işlemci hızını ayarlayabilirsiniz, kolay gelsin :D

Hocam stock rom kurdum. Sonra rootladım ama 4.1.2 de kaldı tabiki sevmiyorum. yeniden 4.2.2 ye yükseltmeye çalışınca telefon modifiye edildi diyor. Bunu nasıl çözerim ? şuan stock rom kurulu ama güncelleme yapmıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam stock rom kurdum. Sonra rootladım ama 4.1.2 de kaldı tabiki sevmiyorum. yeniden 4.2.2 ye yükseltmeye çalışınca telefon modifiye edildi diyor. Bunu nasıl çözerim ? şuan stock rom kurulu ama güncelleme yapmıyor

Kardeşim bir kaç gün nete giremedim daha yeni gördüm yazdıgını evet 4.1.2 cazip gelse de eski bir sürüm oldugu icin bana da hoş gelmedi tekrar 4.2.2 rom kurdumhttp://androidxda.com/android-4-2-2-samsung-galaxy-grand-duos-i9082 şu sitede aşağılara inip 4.2.2 türkiye romunu indirip telefona atarsan sorun ortadan kalkacaktır ancak bunu direk atmanı tavsiye etmem (ben direk attım) ve şöyle bir sorunla karşılaştım
     Samsung galaxy grand stabil rom öneri

ve buna çözüm olarak ses açma + home power tuşu ile recovery ekranına gir başında wipe yazanların üstüne gel power tusuna bas alttakinde hata alabilirsin ben de hata aldım o problem değil tekrar recovery menüsüne gir formatting yazar üsttekine bastıgında telefonu romu attıktan sonra bu sekilde formatlarsan daha temiz olur ve resmini attıgım ekran kilidi hatasını almamıs olursun. Haa bir de ek olarak telefonun rootluyken internetten veya google playden indireceğin counter sayacını sıfırlama programı ile telefonun hiç rootlanmamış gibi eski haline getirebilirsin aksi durumda garanti dışı kalır programın ismi triangle away'dır playde 5 tl civarı apksini bulup atabilirsen hiç ücret ödeme ben uğraşmak istemedim. O sürekli donan kasan rami 550den aşağı düşürmeyen touch wizden eser yok diyebilirim bu işlemlerden sonra. Gereksiz uygulama kurmamaya bak hocam işlemci hızının iyi olmasına karşın telefonun çift çekirdekli olması üzücü dört çekirdekli olsa tadından yenmezdi.

Bunlar kullandığım uygulamalar ekstra fazla bir şey yüklemedim gerek de duymadım ve bir kasma donma yaşamadım simdiye kadar

Bir de son bir şey ayarlar>daha fazla sekmesinden> uygulama yöneticisi> üstte yüklenen yazar onu sola doğru kaydırın HEPSİ seçeneğine gelin aşağıda ss'sini attıgım uygulama ve benzeri kullanmadıgınız uygulamaları durmaya zorla deyip devre dısı bırakın sisteminiz büyük ölçüde iyileşecektir. Benden bu kadar umarım yardımcı olabilmişimdir mesajı biraz geç gördüm kusura bakmayın
     Samsung galaxy grand stabil rom öneri Samsung galaxy grand stabil rom öneri Samsung galaxy grand stabil rom öneri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oudernek -- 2 Eylül 2014; 5:26:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung A9 için sorunsuz rom
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oudernek O kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekten çok çok teşekkür ederim. Şuan iniyor bakalım yükleyeceğim.
  • Önemli değil, bu arada triangle away kurdunuz değil mi rootluyken
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.