Şimdi Ara

Samsung Galaxy i8200 S3 Mini mi HTC One SV mi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar biliyorum bıkıp sıkıldınız böyle başlıklardan ama benim probleme de bi el atın size zahmet... Bu iki telefondan hangisini neden tavsiye eder veya tavsiye etmezsiniz? Ayrıntılı anlatırsanız sevinirim... Ben şu an nokia c6-01 kullanıyorum ve yeni bi telefon almayı düşünüyorum, şu an kullandığım telefondan da anlayacağınız üzere aldığım telefonu en az 2 hatta 3 yıl sorunsuz kullanabilmek istiyorum, şarj olayını çok kafaya takmıyorum çünkü hangisi olursa olsun bu tarz telefonlar hemen her gün şarja takılmak zorunda o yüzden şarjlarından bahsetmeseniz de olur, mühim olan uygulamaları ve oyunları kaldırması... Çok oyun oynamam ama oynadığımda da küfürler eşliğinde oyunu yarıda bırakıp çıkmak istemiyorum, internet üzerinden face ve mail uygulamalarını genelde açık tutmayı düşünüyorum bu nokia'da yapamadığım ve çok sinir olduğum bir şey, uygulama nokiada da var elbet ama telefon bunlar açılınca sürekli takılıyor ve ısınıyor... Ha unutmadan android sürümleri sanırım bu iki telefonun da eski sürümler, güncelleme ile en son olmasa da kit kat a kadar falan güncelleyebilir miyim? Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler, son olarak tabi başka telefon önerileri de olabilir ama bütçem kısıtlı bunlar civarında önerilere her zaman açığım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.