Şimdi Ara

Samsung Galaxy i8200 S3 Mini mi yoksa İ8190 S3 Mini mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• pek fark yok aralarında fark edilecek şekilde. O bütçeye daha iyiler varken ona baksanıza s3 mininin edeceği 400 tl anca şu piyasada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

pek fark yok aralarında fark edilecek şekilde. O bütçeye daha iyiler varken ona baksanıza s3 mininin edeceği 400 tl anca şu piyasada

mesela hangi teli önerirsiniz 600 tl ye kadar bütçe
  • okan sezer kullanıcısına yanıt
    moto g
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

moto g

http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=telcepnoke7&categoryId=371946 bu nasıl sizce 16gb dahili hafıza 8mp kamera
    hayır tabiki de 2011 model telefonu napacaksın, ben sana bakayım tel link atarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

http://www.hepsiburada.com/liste/motorola-moto-g/productDetails.aspx?productId=telcepmotmotog&categoryId=371946
    http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-galaxy-i8200-s3-mini/productDetails.aspx?productId=telcepsami8200&categoryId=371946

ilk yazdığımı almaya çalış olmazsa ikinciye bakarsın

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-i8190-s3-mini-2-yil-garanti-5-mp-124898577 bu da var 2012 model galiba ama 2.verdiğin link ile özellikleri hemen hemen aynı ve verdiğim linkteki telefonda Ücretsiz Kargo + 8 GB hafıza kartı +Flipcover Kılıf+Ekran Kry hediye veriliyor

evet alınabilir
  • Hocam moto g , xperia L filan varken s3mini alınmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • S3 Mini cop en fazla 300 eder.Moto G kullanıyorum on numara Zenfone 4 ve Xperia L de bakabilirsin.

• Arkadaşlar 699 tlye teknosadan asus zenfone 5 i aldım 16gb dahili hafıza 8mp kamera ,2gb ram ve 1.6 ghz işlemcisi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan sezer

Arkadaşlar 699 tlye teknosadan asus zenfone 5 i aldım 16gb dahili hafıza 8mp kamera ,2gb ram ve 1.6 ghz işlemcisi var.

İyi yapmışsın,memnunmusun eksileri neler oyunlarda nasıl,kamerası iyimi alıntılayarak cevap verirsen sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

quote:

Arkadaşlar 699 tlye teknosadan asus zenfone 5 i aldım 16gb dahili hafıza 8mp kamera ,2gb ram ve 1.6 ghz işlemcisi var.

İyi yapmışsın,memnunmusun eksileri neler oyunlarda nasıl,kamerası iyimi alıntılayarak cevap verirsen sevinirim.

daha kullanamadım şarj ediyorum tamamen dolsun açayım kullanınca bilgilendiririm.s3 mini alacağıma 100 tl ekledim çok çok daha iyi asus zenfone 5 i aldım.
  • quote:

quote:

quote:

daha kullanamadım şarj ediyorum tamamen dolsun açayım kullanınca bilgilendiririm.s3 mini alacağıma 100 tl ekledim çok çok daha iyi asus zenfone 5 i aldım.

Hayırlı olsun,S3 Mini'yi bırak S4 düzeyinde bir cihaz almışsın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

kusura bakma biraz geç oldu.tel çok çok iyi oyunlarda sorun yok görüntü kalitesi de çok çok iyi youtube videolar sanki çabuk dolmuyor tek gördüğüm eksik bu şuan ama internet acayip hızlı 8mps net var abimde samsung s5830i var ordada nete giriyorum ama zenfone 5 te gerçekten tarayıcı chorme kullanıyorum çok hızlı nerdeyse dokundugun an açılıyor sayfalar hayatımda aldığım ilk akıllı telefon o yüzden yuzeysel bilgiler verebiliyorum ama tel çok süper bir telefon iyiki s3mini almamışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan sezer -- 20 Ağustos 2014; 1:03:53 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kusura bakma biraz geç oldu.tel çok çok iyi oyunlarda sorun yok görüntü kalitesi de çok çok iyi youtube videolar sanki çabuk dolmuyor tek gördüğüm eksik bu şuan ama internet acayip hızlı 8mps net var abimde samsung s5830i var ordada nete giriyorum ama zenfone 5 te gerçekten tarayıcı chorme kullanıyorum çok hızlı nerdeyse dokundugun an açılıyor sayfalar hayatımda aldığım ilk akıllı telefon o yüzden yuzeysel bilgiler verebiliyorum ama tel çok süper bir telefon iyiki s3mini almamışım

Hayirli olsun iyi gunlerde kullanin.2 gb ram olmasida kullanim omrunu biraz daha uzatabilir diyr düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben size şöyle bilgi vereyim galaxy i8190 ile i8200q arasındaki fark işlemci ve ekstra yazılımsal faklar ama i8200 de 720p kalite video çekerken zoom olmuyor ( i8190 da oluyor) 480p ve altında video çekerken zoom yapılabiliyor birde pil yüzdesi ana ekranda görünmüyor bunlar haricinde s3 mini 8200 dan memnunum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.