Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
1
Favori
39.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya mıllet 2011-2014 arası samsung modeller; s2 s3 s4 den bası agrıdı lanet ettıler hele ki o eskı touchwız kasması ve ddr2 ramden dolayıda şişerdi, suan ki modellerde topalardı kendını eskıye nazaran hocam haklısın 1 gb ram var sankı 2 gb ram gibi işlem goruyor bnm telefonda nazar degmesın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 11 Kasım 2016; 23:30:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erentpl

ya mıllet 2011-2014 arası samsung modeller; s2 s3 s4 den bası agrıdı lanet ettıler hele ki o eskı touchwız kasması ve ddr2 ramden dolayıda şişerdi, suan ki modellerde topalardı kendını eskıye nazaran hocam haklısın 1 gb ram var sankı 2 gb ram gibi işlem goruyor bnm telefonda nazar degmesın

Aynen hocam baya iyi ram i falan bazen çok doluyor ona ragmen gram kasma yapmıyor iyi oldu şu 4g de 3g adamı delirtiyodu indirme yaparken falan işe yarıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• S6 da çalışmayan always on display simdi bu telefonda calisiyormu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefon derken alayci tavirla yaklaştığın her şekilde belli kaldirsa ne kaldirmasa ne olacak samsung oldu ki bu telefona desteği veriyorsa her şekilde kaldirirdi, tabii ki çalışmadı s7 de ki always birak a5 2016 icinde denendi oda hata verdi always o kdr kuvvetli yazilim değil portlanmasi gerek duzgun kernelle

• anladım abim hayırlısı ya

• erentpl kullanıcısına yanıt
    Küçümseyen bir tavır kullanmadım. Bu telefonda dedim. Nasil bir psikolojiyle okudunuz bilmiyorum ancak boyle bir amacim yoktu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 500 600e bu cihazi alacaginiza 2.el cok daha iyi baska cihazlar var.Yil olmus 2016 cikardigi telefona bak

• VioLee kullanıcısına yanıt
    kardes zorla al dıyen yok insanlara, butcesı 500 tl'dır gozu yuksek telefonlarda degıldır (sosyal medyaya takılayım kafasında) sıfır olsun garantılı der alır hanı kımse kımsenın keyfıne karısamaz, goruyoruz 2000 tl'lık telefonlarıda ya patlar ya donar ya da kamerada tökezler o bahsettıgın ıkıncı ellerede guven varmı bellı olmuyor o işlere gırmek rısklıdır ben hep sıfır almısımdır ıkıncı el bır kez aldım basım agrıdı
  • vala oyle oldu ya kusura bakma sıgara yakarken kahve dokuldu sınırlendım o anda sen yazmıssın yazına patladık hocam always 3.yazılımcılar tarafından yapılanıda var ama s7 gibi alwaysda şarjı az yemıyor diğer markette ki felaket yıyor şarjı nedenı ıse saat ıcın panelın ısıgını butunuyle kullanması ama s7 lerde kı gibi tek o always bolgesı ısıklandırılmamıs google playdekı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 12 Kasım 2016; 0:28:55 >
    Bana kalirsa samsungun dedigi gibi panelde donanım bazinda fark var çünkü en azindan bendeki s6 da siyah foto acinca ekran kapanmis gibi oluyor hicbir fark yok arada

• samsung s7 alwaysını sadece o saat bıldırım ekranı duran kısımı parlaklıgıyla aydınlatmıs diğer yerler kapalı uyku modu gıbı dusunun, o yuzden dıger s6 s5 note 4 note 5 lerde hata verır durduruldu hatası sanırım s6 kullanıcısısın ? google playdekını denedınmı hıc ?
    Denedim de bu amoledlerde ayni görüntü cok durunca ekranda yaniyor ya o yuzden kaldirdim. Surekli hareket etse tamam

• haklısın o sıkıntı var amoled yanması, always ıps'lerde denense herhalde panelin her yerini beyaz beyaz lekelı kısımlar olusturur note 5 gelır ama hareketlı always

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 12 Kasım 2016; 0:39:12 >
    Note 5 in ne farki var ki

• VioLee kullanıcısına yanıt
    sonucta gırıs sevıyesı oldugu hasıkar ederi 500 bunu bıldıgın halde 900 tl lık telefonun ıkıncı elıne medet umduruyorsun biz j1 16 ıcın 'tofaş olsa ferrari motoru' taktıracak halımız yok kardes telin hızı yeterlımı yeterlı bana gore, whatsap ınso ve faceden gerı kalmıyoruz sıkıntı tinne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 12 Kasım 2016; 0:45:52 >
  • farkı yok note 7 ellerınde patlayınca gonullerı alması adına alwaysı portlar yazılım guncellemesı ıle note 5 aktarır samsung onu kastettim hacı ama s7 problem olusmayınca s6 vermıyorlar alwaysı
  • ah abim bu samsungu anlamak zor sen gidip ülke olarak kanadaya j1 (16) icin marshmallow verirsin diger versiyonlar 5.1.1 ile yetinir

SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 12 Kasım 2016; 4:50:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erentpl

ah abim bu samsungu anlamak zor sen gidip ülke olarak kanadaya j1 (16) icin marshmallow verirsin diger versiyonlar 5.1.1 ile yetinir

SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU

Valla öyle adamı kıskandırıyor bunlarrrr

• Yanlış anlamayın ama 650 liraya snapdragon800 lü full hd ekranlı 2gb ramli mi4 var

• quote:

Orijinalden alıntı: momenty

Yanlış anlamayın ama 650 liraya snapdragon800 lü full hd ekranlı 2gb ramli mi4 var

Boşuna mı j2 aldık

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.