Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
1
Favori
39.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iyi guzel hos söylüyorsunda meizu xiaomi vs alıyorsun Çin markaları 650-800 arasi fiyattan eeee ben onu satmaya kalkınca 300'den alıcı çıkıyor ölü fiyata veya hic alıcı çıkmıyor bunlar elimde kalır satamam diyor telefoncular ha elden sat tamam elden satinca iyi gidebilirde kim uğraşacak ben Çin markalarına pek güvenemiyorum hocam

j1 2016 550 tl al 3 aylik olsun satmaya çalış faturalı garantili olarak 400 den tekrar alinir yine pek zarar ugratmiyor 150 lira, ama diger Çin markalari 800 aliyorsun henuz 3 4 aylikken satmaya çalışsak 350 den alıyorlar farka bak 450 lira zarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 12 Kasım 2016; 18:35:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erentpl

iyi guzel hos söylüyorsunda meizu xiaomi vs alıyorsun Çin markaları 650-800 arasi fiyattan eeee ben onu satmaya kalkınca 300'den alıcı çıkıyor ölü fiyata veya hic alıcı çıkmıyor bunlar elimde kalır satamam diyor telefoncular ha elden sat tamam elden satinca iyi gidebilirde kim uğraşacak ben Çin markalarına pek güvenemiyorum hocam

j1 2016 550 tl al 3 aylik olsun satmaya çalış faturalı garantili olarak 400 den tekrar alinir yine pek zarar ugratmiyor 150 lira, ama diger Çin markalari 800 aliyorsun henuz 3 4 aylikken satmaya çalışsak 350 den alıyorlar farka bak 450 lira zarar

Haklısınız zaten j2 2015 te donanimlari giriş seviyesinde olmasına ragmen böyle telefonları aratmıyor gayet yeterli android 6 yıda alınca zaten mis gibi olur j1 2016 ve j2 2015 gelmesede gelmesin baya 5.1 de yetiyor sırf görünümü için 6 yı istiyom

• la abim j2'nin degısık versıyon modellerının hepsi 5.1.1'de ama gel gör ki kanada verılen j1 ⑥ 6.0.1'de eee bende j1 ⑥ kullanıyorum aynı modelle 5.1.1'deyiz
  • satarken alıcı fıyatı ölü oluyor çin markalarının yoksa donanımları iyi koyuyorlar lafım yok
  • quote:

la abim j2'nin degısık versıyon modellerının hepsi 5.1.1'de ama gel gör ki kanada verılen j1 ⑥ 6.0.1'de eee bende j1 ⑥ kullanıyorum aynı modelle 5.1.1'deyiz

Bu böyle olmayacak hocam j1 2016 bir ihtimal alır da j2 için gram ihtimal yok hocam siz alın orjinal j1 2016 6.0 romunu atın beklemenize gerek yok zaten

• hocam rom içinde tek ve çift sim ayrımı ha birde (simlock-sim kilidi) var 6.0.1 kanada sürümünde, samsung işi biliyor
  • quote:

hocam rom içinde tek ve çift sim ayrımı ha birde (simlock-sim kilidi) var 6.0.1 kanada sürümünde, samsung işi biliyor

En iyisi biz sabır taşı gibi gelmesini bekleyelim çare yok

• ya benim kullandıgım modelin j120w versiyonu farklı ulkede 6.0.1'li olunca komedi gibi yazılım beklemesi olusuyor, çakal samsung 6.0.1 simlock olmasa herkes yuklerdi diye sim kilitliyor yani sabır taşı olsak çatlarız biz yine
  • quote:

ya benim kullandıgım modelin j120w versiyonu farklı ulkede 6.0.1'li olunca komedi gibi yazılım beklemesi olusuyor, çakal samsung 6.0.1 simlock olmasa herkes yuklerdi diye sim kilitliyor yani sabır taşı olsak çatlarız biz yine

Çok fenayız ama yalvarıyoruz resmen bende güncelleme manyağı yım heralde

• samsung paranoyak edince bunyeyı manyak ettiğinden manyaklaştık iyice ahaha
  • quote:

samsung paranoyak edince bunyeyı manyak ettiğinden manyaklaştık iyice ahaha

Aynen bizde kafayı bozduk(bozulmayacak gibi değil arkadaş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 12 Kasım 2016; 21:11:34 >
  • güvenlik yama tarihin kaç senin telefonda ?
  • quote:

güvenlik yama tarihin kaç senin telefonda ?

2016-10-01

• anladım iyi bakalım bi sonra ki guncellemen ıns 6.0 olur hadi hayırlısı sonra gorusuruz
  • erentpl kullanıcısına yanıt
    Gelene kadar çatlarız biz

• samsung yeni j2 prime adında model cıkarmıs abim

SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU

cihaz özellikleri;http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_j2_prime-8424.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 14 Kasım 2016; 3:34:36 >

• quote:

samsung yeni j2 prime adında model cıkarmıs abim

SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU

cihaz özellikleri;http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_j2_prime-8424.php

Bize vermedigi 6 yı ona vermiş yazık sırf satış yapmak için başka bir şey değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 14 Kasım 2016; 7:46:10 >

• haklısın abim, samsung ayıp etmıs guncelleme konusunda tek surumde 5.1.1'de j2 2015'i bırakacagı ıcın
  • quote:

haklısın abim, samsung ayıp etmıs guncelleme konusunda tek surumde 5.1.1'de j2 2015'i bırakacagı ıcın

Aynen 6 yı j2 2015 gibi mükemmel bir cihaza vermeyerek çok ayıp etti sizinkinide samsung güncellemeyi unuttu heralde

• bizede geç verir 6.0'ı ahhaha hiç şaşırmam j1 prime veya j1 2017 cıkarır samsung ona 6.0 ile sürer piyasaya
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.