Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
1
Favori
39.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erentpl

%10 larda kapanmıyorsa sıkıntı etme, mılletın %20 lerde kapanan cıhazları var sen dusun, soyleyeyım yerı gelmısken %10 dan %15 ten asagıya ınme hep, batarya zayıf dedıgı an tak sureklı ki kalıbrasyon yapsın

Boşver android 6 gelse ne değişecek yok pencere rengi falan filan takmışız kafaya gelmesin
    Aç ordan The underdog project summer jam rahatla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eehehe kafaya cok takmayalım zamanın akısına bırakalım gelırse gelecegı var yuklemesı var ayvası var narı var
  • quote:

eehehe kafaya cok takmayalım zamanın akısına bırakalım gelırse gelecegı var yuklemesı var ayvası var narı var

Aynen 4 saat 8 dk ekran vermiş gayet yeterli
    SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU

Göz görmeyince android 6.0 ı gönül katlanır 5.1 e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 16 Kasım 2016; 0:48:40 >

• hay maşallah ne yaptın da bu ekran suresini verdi ben en fazla 6 bucuk saat aldim süre sevindim iyi süre

edit; pardon sen şarja takmissin, ben direk %63 de o 4 saat ekran suresını falan aldin sandim yok daha neler dıyecektım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 16 Kasım 2016; 4:58:29 >
  • quote:

hay maşallah ne yaptın da bu ekran suresini verdi ben en fazla 6 bucuk saat aldim süre sevindim iyi süre

edit; pardon sen şarja takmissin, ben direk %63 de o 4 saat ekran suresını falan aldin sandim yok daha neler dıyecektım

Sarj a taktıntan sonra ekran süresi sayması otomatik olarak kesiliyor o yüzden aldım %35 e kadar gelmiştim

• anladım 6 saati gorurmussun %1 kdr sanırım

• quote:

anladım 6 saati gorurmussun %1 kdr sanırım

5 saat gibi gider bence

• 5 saat 45 dakika

• son guncellenmıs orıjınal samsung musıc tekrar kurdum apk'yi umarım hata yazılımsal sıkıntı vermez

[

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 17 Kasım 2016; 3:37:44 >

• quote:

son guncellenmıs orıjınal samsung musıc tekrar kurdum apk'yi umarım hata yazılımsal sıkıntı vermez

[

Zarar vermez son sürümün bir eskisini indirseydin o daha hızlı açılıyor olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 17 Kasım 2016; 7:54:52 >

• yooo buda iyi hızlı açılıyor şarkı geçişleri iyi takılma yok

• Arkadaşlar bugün bende aldım bu cihazdan ilk izlenimlerim gayet olumlu yaptığım isler göz önünde bulundurulduğunda face nette gezinti bankacılik arada foto her işimi görecek düzeyde bi telefon olmuş. sormak istedigim ise ilk sarjı kac saat ve kapalı yada açik nasil yapmaliyiz üzerinde yüzde 25 sarj ile geldi baya kurcaladim yüzde 6 da acik vaziyette sarja taktim..

• yakamoz32 kullanıcısına yanıt
    öncelıkle hayırlı olsun diyeyim, 4g li versıyonmu yoksa duos modelımı j1 (16) aldıgınız hocam ? hocam o 8 veya 12 saat şarjda tutun şehir hıkayesıne aldırıs etmeyın (hurafe) telefon maksimum 2 saat 50 dakıkada %5 den %100'e dolum yapıyor (bnm şarj baslıgı 2.0 amperli) biraz daha iyi 1.0 ampere oranla yarım saat daha erken ediyor şarjı telefonumu (2.0 amperle 2 saat 20 dakıkada), cıhaz yenı batarya kalıbrasyonu olsun sen içim rahat etsin ıstıyorsan en fazla 4 saat şarjda tut sonra ki süreçlerde şarjı 2 saat 45 dakıka tutabılırsın %10 altına dusurmemeye bak batarya saglıgı ıcın evet cihaz sosyal medya ıcın iyi seceneklerden bırı 1 gb ram olmasına rağmen hızı idare eder ve uygulama acılıslarıda iyi diyebilirim ilk bir kaç şarjda kapalı 4 saat tut hocam sonra hep açık edebilirsin

batarya bir kaç haftaya randımanı sağlar ekran süren 6 saat 20 dakıkaya kdr gorursun wifiyle mobil veriyle maksımum 4 bucuk saat gorursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 17 Kasım 2016; 21:19:27 >

• quote:

yooo buda iyi hızlı açılıyor şarkı geçişleri iyi takılma yok

İlk açılırken bekletme süresinden bahsediyorum ama güncel sürümde iyi baya beğendim bu sefer iyi yapmış samsung müzik progamını falan samsung internetide beğendim internet in ben 4.0.30-22 sürümünü a5 2016 dan çaldım yükledim j2 2015 e pek fark yok o yüzden upload etmeme de gerek yok

• ya google'nın play muzık falan ıcıme sınmıyor muzık dınlemelerınde, iyi ki apk olarak sunulması falan hosuma gıttı samsung musıc uygulamasının, ayrı bi havası hem orıjınal yapısı ve şarkı dınlemelerınde ekolayzerları daha ıyı doygun verıyor sesleri memnunum
  • erentpl kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkür ederım saaat 18.40 da taktım aksam suan yüzde 90 olmuş 3 saatte bıraz yavaş doluyor sanırım yüzde 100 olsun 1 saat kadar daha bekler cıkartırım.
  • quote:

ya google'nın play muzık falan ıcıme sınmıyor muzık dınlemelerınde, iyi ki apk olarak sunulması falan hosuma gıttı samsung musıc uygulamasının, ayrı bi havası hem orıjınal yapısı ve şarkı dınlemelerınde ekolayzerları daha ıyı doygun verıyor sesleri memnunum

Google play müzik bize yakışmaz android e de yakışmıyor o uygulama defolsun iphone yapıyor uyduruk hata veren bi music player sonra yok betaymış bilmem ne hallerine acıyorum mis gibi samsung music varken

• yakamoz32 kullanıcısına yanıt
    dogru kendı şarj baslıgı (1.0 amper ise) yavas şarj olması normaldır, ben o yuzden batarya zayıf dedıgı an %15 takıyorum 2 saatte doluyor (2.0 amperle tabii) tamam 4 saat şarj et sonra normal şarj edersin
  • en iyi kulaklık ve arabaya baglantılı araç hoparlöründe 'stellio music player' veriyor, sonra en iyi cihaz hoparlöründe samsung musıc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 17 Kasım 2016; 22:4:58 >
  • quote:

en iyi kulaklık ve arabaya baglantılı araç hoparlöründe 'stellio music player' veriyor, sonra en iyi cihaz hoparlöründe samsung musıc

Fark ettiyseniz indirir indirmez temel uygulamalar içine giriyor nasılda yerini kapıyor

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.