Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
1
Favori
39.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erentpl

bosver cıhazda suan kı surum (5.1.1) bile stabılse sıkıntı etmeye degmez gelmezse gelmesın

Bu destek olduktan sonra j serisine a serisini unuttu şu tab s2 lerde bi bitmedi gitti guncelleme de guncelleme hocam bence hiç beklemeye gerek yok gelmez a5 2016 da android 6 da kalır zaten gorcez o s7 havalilari s8 cikinca guncelleme kelimesi kalmaz onlar icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 19 Kasım 2016; 1:18:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s8 ciksa dahi s7 guncellemede geri kalmaz sadece bir kac ay gec alir s8 oranla

• quote:

s8 ciksa dahi s7 guncellemede geri kalmaz sadece bir kac ay gec alir s8 oranla

Resmen 3 cihaza vermiş adamlar

• Arkadaşlar güncellemeyi bu kadar sorun etmeyin bence eskiden olsa kıtkat a kadar olan sürümlerde sorun vardı evet ama kitikatla artık stabilite olarak cihazlar şuan sorun çıkarmıyor kaldıki lolipop güncel bi sürüm artı elinizdeki cihazın çapı belli ben şuan gayet memnunum sonuçta bilerek aldım alt seviye bi cihaz olduğunu ona rağmen yeterli geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz32 -- 19 Kasım 2016; 18:28:06 >
  • yakamoz32 kullanıcısına yanıt
    telefonun çapı belli oyun canavarı telefon degıl ust sevıye performans beklemıyoruz ve buna rağmen sosyal medyada iyi ve arada çekimler yapıyorum arka kamera 5 mp dusuk gozuksede gun ısıgında ayarlamayı ıyı yaparsan kamerayla iyi fotograflar elde edebılıyorsun ve işimide goruyor ön kamerada 2 mp ama ışıkta guzel çekiyor, sizin yorumunuzada katılıyorum hocam nıhayetınde giriş telefon 1 gb ram ve 8 gb hafızaya rağmen aşırı bi sıkıntı yaşamadım 6 haftadır (ara ara menude kasılmalar var mı var yalan borcumuz yok o kadarda olur sonucta 3 gb androıd cıhazlar bıle kasmaktadır) bknz galaxy note 3 gibi donanımı kotu olmayan telefon surum olarak 5.0 ilk lolıpop surumde bırakıldı (hata dolu lolıpop surumudur) keza s4 cihazda donanımı ıyı aynı sekılde 5.0.1 ile bırakıldı (5.0.1'de hataları cok) bana gore bu ıkı cıhazda 5.1.1 (stabil lolıpop) surumu almaya hakları vardı ama samsung işte destek bıtırır üst cıhazlar satılsın dıye, bızım cıhaz 5.1.1 ile gayet yeterlı surumde guncelleme delisi degılımde sabredip sorunu mınımum guncelleme geç gelsin iyi gelsın taraftarıyım ve yakın zamanda 6.0.1 guncellenır zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 19 Kasım 2016; 23:11:6 >

• ulan abicim umarım 6.0.1 gorursun cok ıstedın sen dılegın kabul olur j2 telefonun ıcın
  • quote:

ulan abicim umarım 6.0.1 gorursun cok ıstedın sen dılegın kabul olur j2 telefonun ıcın

Keşke bilseydim kendimi bu kadar güncelleme manyağı olduğumu j2 almazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 19 Kasım 2016; 23:11:59 >
  • en ıyı cıhazı alırsın (15 yaşındasın) daha onunde yasayacagın güzel gençlik çağı var gorursun ılerıde canavar gibi cıhazlar
  • quote:

en ıyı cıhazı alırsın (15 yaşındasın) daha onunde yasayacagın güzel gençlik çağı var gorursun ılerıde canavar gibi cıhazlar

O değilde hocam 2016 olanlar alıyor diye biliyorum baktım çok takılıyom bu ayrıntıya iyice derinlemesine rom atma işini ögrenip atarım s3 miniden kurtulmuşum ya

• işte uzuldugum tek dezavantajı cihazın 480x800 cozunurlugudur (video ızlemelerde yatayda az kırpıyor alttan ve ustten) 540x960'da yani j2 (2015) ve 2 yıl öncesının s4 minisi ve a3 (2015) cozunurlugunde olsa videolar alt ve ustte bosluk olmazdı bu cozunurlugu koysalarmıs iyi olurdu ne vardı ah samsung ah mecbur takmamaya calısıyoruz zaten vıdeo pek ızledıgım yok cıhazda aklıma gelırse bir film acıp ızlerım
  • yanı j2 suan ısını goruyorsa ve mutlu edıyorsa sıkıntı etme guncelleme ısını
  • quote:

işte uzuldugum tek dezavantajı cihazın 480x800 cozunurlugudur (video ızlemelerde yatayda az kırpıyor alttan ve ustten) 540x960'da yani j2 (2015) ve 2 yıl öncesının s4 minisi ve a3 (2015) cozunurlugunde olsa videolar alt ve ustte bosluk olmazdı bu cozunurlugu koysalarmıs iyi olurdu ne vardı ah samsung ah mecbur takmamaya calısıyoruz zaten vıdeo pek ızledıgım yok cıhazda aklıma gelırse bir film acıp ızlerım

Pek sıkıntı edilcek bişey değil hocam sizinki

• yok cokta kırpmıyor alt ve ust yatay ızlemede vıdeoyu, sorun yok sadece 480x800 neden ? dıyorm
  • gta san andreas yukleyıp denedın mı kendı cıhazında ?
  • quote:

gta san andreas yukleyıp denedın mı kendı cıhazında ?

Denemedim ben sadece internete takılırım oyun falan oynamam

• anladım ben bı kere yukledım oynatıyor kasmadan keyıf verıyor oynanmasında ama 2.75 gb dosya boyutu telefondada 600 mb bos alan kalınca mecbur silmeliydim
  • quote:

anladım ben bı kere yukledım oynatıyor kasmadan keyıf verıyor oynanmasında ama 2.75 gb dosya boyutu telefondada 600 mb bos alan kalınca mecbur silmeliydim

Öbür hesap gitti bundan devam edelim
    Sd kart a taşınıyormu 2 gb lik yerim yok zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-78790BCA0 -- 21 Kasım 2016; 15:42:17 >
  • cezami yedin yine olur abim yok dahili kendi hafızasında oynatıyor harici sd karta vermiyor oynatma işini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 21 Kasım 2016; 23:58:11 >
  • hocam siz hangi renk kullanıyorsunuz ?

• erentpl kullanıcısına yanıt
    Siyah renk kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.