Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
1
Favori
39.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şık duruyor mu siyah rengiylede hocam cihazın benimki gold ♠

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erentpl

cezami yedin yine olur abim yok dahili kendi hafızasında oynatıyor harici sd karta vermiyor oynatma işini

Sıkıntı

• Bugun ki ekran suresi ve daha %21 şarj var 7 saati zorlardim
    SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU

• quote:

Bugun ki ekran suresi ve daha %21 şarj var 7 saati zorlardim

Hocam asıl benimki rekor yapcak gibi
    Hocam sizinkinde 4g var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-78790BCA0 -- 22 Kasım 2016; 0:13:10 >

• ciddi ciddi sunu gozlemledim uygulama olarak sarj tüketen en cok facebooktur, abi bataryayi fena yakıyor ya dun kaldırdım uygulamasını olumlu sonucu ortada %6-7 tasarruf ettim bataryadan bugün %21 6 saat verdi face yuklu olsa %15 lerdeydi batarya onun yerine face lite indirdim daha az yer kaplıyor ve tasarruf veri olarak daha iyi

• vayyy şaşırtıcı ekran suren iyi vermiş neler yaptın aldın sonucu?

• quote:

vayyy şaşırtıcı ekran suren iyi vermiş neler yaptın aldın sonucu?

1 saat 25 dk internet daha cok girdim ama oyle yaziyor niyeyse biraz da face yemiş başka bir şey yok bakalim sarj bitince kac saat verecek cihazi yarin da kullanayim

• Bugüne kadar kullandığım tüm telefonlar sıyahtı nedense beyaz yada farklı bı renk hoşuma gıtmıyor.bu arada ben facebok a tarayıcı üzerınden gırıyorum herhangı bı eksıklıgını görmedım gayet kullanışlı oluyor.
  • face uygulaması cok yiyor bataryayı somuruyor nette iyi gezinmissin

• yakamoz32 kullanıcısına yanıt
    ben bildirim icin kullaniyordum grup kurmuştum kaldirmak istemiyordum face uygulamasını ama baktım ki sarj somuren uygulama kaldirdim mecburen ve pozitif batarya ya etkisi var yeminle evet sıyah telefonlar asil durur, beyazları bende sevmem, gold ve gümüş favori rengimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 22 Kasım 2016; 0:51:28 >
  • quote:

face uygulaması cok yiyor bataryayı somuruyor nette iyi gezinmissin

Dayanıklı telefonlar olduğu için bunlar bitmez öyle

• birazdan yine ekran suremi paylasacagım (%5 olana kadar kullanayım parlaklık %55 lerde) en son 6 saatti %21'de bakalım %5 kdr ne olacak ekran süresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 22 Kasım 2016; 0:40:19 >
  • duos benım model 4g maalesef yok, gerekte duymuyorum H+ (3g) ısımı goruyor, 4g'nin belki bataryaya etkısı vardır pozıtıf yonden ama paketi sömürüyor 4g lı telefon vardı elımde 3g alır kullanırdım paket varken tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 22 Kasım 2016; 0:54:53 >
  • abim en son 6 saat vermıstı %21'de şuan ki %2 kadar 6 saat 57 dakıka verdı, kısaca 7 saat dıyelım biz face uygulaması kaldırdım 45 dakıka ekstra sure kazandırdı bana ekran suresınde

batarya kullanımlarım şunlardı;

1- chrome 1 saat gezınme yaparken sunları yaptım (20 dakıkasını vıdeo ızledm, 3-5 sarkı bıseyler ındırdım 30 dakıka dh foruma takıldım)
    2- 1 saate yakın radyo ve kendı orıjınal samsung musıc player karısık dınledım (tabii bu batarya ıstatıstıgınde androıd ortam sunucu sayılıyor)
    3- 3 saat youtube uygulaması baktım videolar ızledım
    4- ınstagrama 1 saat falan takıldım
    5- face lite 40-45 dakıka gezındım sonra whatsap 20 dakıka falan takıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 22 Kasım 2016; 1:17:42 >

• quote:

duos benım model 4g maalesef yok, gerekte duymuyorum H+ (3g) ısımı goruyor, 4g'nin belki bataryaya etkısı vardır pozıtıf yonden ama paketi sömürüyor 4g lı telefon vardı elımde 3g alır kullanırdım paket varken tabii

Olsun 3g daha iyi

• quote:

abim en son 6 saat vermıstı %21'de şuan ki %2 kadar 6 saat 57 dakıka verdı, kısaca 7 saat dıyelım biz face uygulaması kaldırdım 45 dakıka ekstra sure kazandırdı bana ekran suresınde

batarya kullanımlarım şunlardı;

1- chrome 1 saat gezınme yaparken sunları yaptım (20 dakıkasını vıdeo ızledm, 3-5 sarkı bıseyler ındırdım 30 dakıka dh foruma takıldım)
    2- 1 saate yakın radyo ve kendı orıjınal samsung musıc player karısık dınledım (tabii bu batarya ıstatıstıgınde androıd ortam sunucu sayılıyor)
    3- 3 saat youtube uygulaması baktım videolar ızledım
    4- ınstagrama 1 saat falan takıldım
    5- face lite 40-45 dakıka gezındım sonra whatsap 20 dakıka falan takıldım

Siz baya kullanmışsınız

• aynen dün baya kullandımm cıhazı
  • evet 4g veya 3g farkeden bır sey yok aslında ıkısıde hızlı gırıyor nete
  • quote:

aynen dün baya kullandımm cıhazı

Benden bu gelsin

Hocam son durum bu şekilde baya yeterli gibi benimkinde facebook uygulaması da yüklüydü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-78790BCA0 -- 22 Kasım 2016; 16:10:23 >

• anladım abim ben face uygulaması kaldırdım (şarj dusmanı) onun yerıne daha sade facebook lite uygulamasını kullanıyorum iş gorur mu ? evet iş goruyor abim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 22 Kasım 2016; 22:27:20 >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.