Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
1
Favori
39.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erentpl

duvar kağıdı nasıl ?

Iyi hocam hayırdır hep siyah takılıyorsunuz

• sıyah daha az şarj yıyor duvar kadıgında
  • quote:

sıyah daha az şarj yıyor duvar kadıgında

Bence gerek yok koy mi manzara resmi zaten şarj ı dayanıklı telefonlar ikiside

• Hocam kılıf ın oldugu resim msj nerde bildirim geldi ama bulamadim

• ara ara değişimli duvar kağıdı yapıyorum 😂

• aynen kılıf nirde, minareyi çalan kılıfını hazırlar

• quote:

ara ara değişimli duvar kağıdı yapıyorum 😂

Hocam ben çok takıntılı birisiyim uygulama ikonlarını düzenlemekle 1 saat geçiriririm😂😂 bir walpaper yaptiktan sonra değiştiremem

• anladım abım senınkı de ayrı fantezıymıs
  • abim bu galaxy apps bilirsin uygulama samsung'un magazası orıjınal samsung musıc varmıs orada da, (bende zaten apk olarak yuklu ama merak ettıgımden soruyorum), ben arama yaptıgımda neden cıkmıyor ki ?
  • quote:

abim bu galaxy apps bilirsin uygulama samsung'un magazası orıjınal samsung musıc varmıs orada da, (bende zaten apk olarak yuklu ama merak ettıgımden soruyorum), ben arama yaptıgımda neden cıkmıyor ki ?

Onu bende denedim j serisine destek vermedigi için hiç bir şekilde galaxy apps play store üzerinden indirip güncelleyemessin bir ara j2 için destek veriyordu birkaç günlüğüne o zaman görmüştüm

• hocam pardon resimler atılmamış.mesajı sildim hocam işte kılıf:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilotaFerrari -- 26 Kasım 2016; 17:11:55 >
  • beyler o değilde telefonu rootladım. ondan sonra root kalksın diye odin ile stock rom attım. download moduna alınca custom yazıyor. knox sayacı KNOX WARRANTY WOID: 1 (0x0304). garanti gitmişmidir acaba :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeaHawk009

hocam pardon resimler atılmamış.mesajı sildim hocam işte kılıf:

Baya iyiymiş hocam bendekide bu biraz eskidi ama olsun bir de silikon kahverengi kılıfım var

• kendı yazılımı gayet iyi çalışıyordu root bırazda tehlıkelı işlerdir, sanırım garanti dışı kalmıs olabılır kernel : 1 olmussa (yine de dıger kullanıcı farklı model samsung konulara sorabılırsın tam emın olmak ıstersen)
  • telefon kasası zarif ele oturdugundan ben pek kılıfa yonelmedım gerek duymadım, bakım için temızlık yapar ara ara silerim ekranı arka kısmı yan çerçeveleri telefonun oto yıkamacı oldu telefon yıkamacı
  • ya saçmalık google playde musıc player (5.0 sürüm desteklı) ve yeni J (2016) serileri ıcın destek vermıs yazıyorda acıklama metnınde ama hala hatamıdır anlam veremedım musıc player google play ıcınde hala desteklenmemektedır yazısı cıkıyor kafayı yedirtir neyse ki apk falan olayı ımdata yetısıyor suan rahatım son surum musıc player orıjınal yukledık
  • quote:

ya saçmalık google playde musıc player (5.0 sürüm desteklı) ve yeni J (2016) serileri ıcın destek vermıs yazıyorda acıklama metnınde ama hala hatamıdır anlam veremedım musıc player google play ıcınde hala desteklenmemektedır yazısı cıkıyor kafayı yedirtir neyse ki apk falan olayı ımdata yetısıyor suan rahatım son surum musıc player orıjınal yukledık

J3 2016 j5 2016 j7 2016 diyor
    Senin j1 2016 yok

• ne degısır j3 (6) ve j1 (6) ikisi aynı yazılım ne eksık ne fazla 5.1.1 sürümdeler samsung'un ahmaklıgı diyelim j1 (6)'yı eklemeyı unutmus galiba
  • zaten marsmallow gelsın destek gelmıs olur (google playde kı musıc player ındırme) yakın zamanda (ocak-subat arası) alacak 6.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 26 Kasım 2016; 19:5:24 >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.