Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
1
Favori
39.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erentpl

zaten marsmallow gelsın destek gelmıs olur (google playde kı musıc player ındırme) yakın zamanda (ocak-subat arası) alacak 6.0

Android 6 bizim için yalan hiç bekleme beklediğinle kalırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belli belirsiz ne yapalım bızımkısı de bi umuttur iyice eski yeşilcam dram filmlerine donduk abim nayır nelecek o nuncelleme
  • erentpl kullanıcısına yanıt
    Ya garantiyi attım kafadan ben OTA üzerinden güncelleme gelmeyecek ona yanıyorum. Şuan ROM indiriyorum. İndiği zaman atacağım.

• quote:

belli belirsiz ne yapalım bızımkısı de bi umuttur iyice eski yeşilcam dram filmlerine donduk abim nayır nelecek o nuncelleme

Gelmeyecek ama bakalım nolacak

• gençler en son sürüm rom attım olmadı. sonra eski rom indirdim düzeldi sonunda şuan OTA ile en son sürüme güncelleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeaHawk009

gençler en son sürüm rom attım olmadı. sonra eski rom indirdim düzeldi sonunda şuan OTA ile en son sürüme güncelleniyor

Hocam ota ile güncelleniyormuş zaten rom la uğraşmaya gerek yokmuş

• yahu gencler bnm OTA engelli suan rootlu dıye, korkuyoruz stock rom atmaya (şebekem gitmişti adroid iyi bilir) şimdi odınle ugrassak rom falan sebeke gelmeme durumu olusur diye elleyemıyoruz
  • quote:

yahu gencler bnm OTA engelli suan rootlu dıye, korkuyoruz stock rom atmaya (şebekem gitmişti adroid iyi bilir) şimdi odınle ugrassak rom falan sebeke gelmeme durumu olusur diye elleyemıyoruz

Elleme bence zaten h modeli için android 6 çıktımı

EFS dosyasinin yedeğini al değil rom atmak anakarti degissen birşey olmaz. Cihaza TWRP kur. Sonra yedekleye tıkla. Sonra Orda sadece EFS yi işaretle yedek al. PC ye at. Rom at. Şebeke giderse o yedek ile İmei falan geri gelir.

• anlamadımda neyse ikinize mühim soru, mesela smart swicth samsungun pc'den guncelleme programıdır bılırsınız, malum bızım cıhaz OTA'dan engellı guncellemelere (rootlu) diye, her neyse smart swicth guncelleme duserse gunceller mı ? guvenlık yama duzeyım şubat 2016 yazıyor smart switch baglıyorum hala guncel dıyor mart veya diğer guncellemeleri gormesı gerekmezmıydı ? umarım sorumu anlamıssınızdır
  • quote:

anlamadımda neyse ikinize mühim soru, mesela smart swicth samsungun pc'den guncelleme programıdır bılırsınız, malum bızım cıhaz OTA'dan engellı guncellemelere (rootlu) diye, her neyse smart swicth guncelleme duserse gunceller mı ? guvenlık yama duzeyım şubat 2016 yazıyor smart switch baglıyorum hala guncel dıyor mart veya diğer guncellemeleri gormesı gerekmezmıydı ? umarım sorumu anlamıssınızdır

Android 6 normal root atılmamış j1 2016 lar aldıysa alabilirsin anakart değişip veya rom ile
    Güncellemeleri hiçbir şekilde root li cihazlarda göremessin

• SS de smart switch deneyin diyor
    SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONUSAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU

• quote:

SS de smart switch deneyin diyor

Hocam dedigim gibi rootlu telefonlarda bakamassınız sizin güncelleme panelide iyiymiş benim eski

• a ve j 2016 serilerinde guncelleme paneli boyle birde tepe modellerde boyle, acıkcası kafamı bozdu sımdı stock rom atmaya kalkıssam geçen ay sebeke gıtmıstı brıck oldugunda bu sefer yine sebeke gıderse falan sıkıntılı duruma dusmemek ıcın ellemıyoruz rootlu ama root uygulaması yok kafayı yıcem ondan mı acaba pc guncellemeside gormuyor guncellemeleri falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 27 Kasım 2016; 15:18:17 >
    kardeş istersen sana ROM atmak ve IMEI yedeği almak için yardım edebilirim.
  • hacı uğraşasim yok 6.0 gelene kdr kalsın 5.1.1 ne yapalım

Artık umudu kestim gelecek diye. Gelse de seneye anca. Şöyle bi profesör bulup Note 7 Rom mu attırsam ? Arkadaş o kadar arıyom XDA yı altını üstüne getirdim yok arkadaş yok. 2 tane Custom Rom buldum onlarda uygulamaların silinmiş hali orjinal rom. Bir tane bile Cyanogenmod Rom bulamadım arkadaş.
  • dogru cyanogenmod rom yok, bende az cok arastırayım dedım de sonuc yok custom rom yapılmamıs henuz
  • ya kısaca sana dıyor kı sabaha kadar da beklesen samsung rom zor beklersin (j2 için üst surumden bahsedıyor sanırım) rootlu oldugu ıcın custom rom alternatıflere yonel gibisinden bir şeyler demiş olabılır
    Smart Switch e J5 ve A5 ten sonraki guncellemer gelir. J1 2016 veya J2 gibi cihazlara gelmez. Hicam biraz arastirsanya

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.