Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
1
Favori
39.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • asıl saçmalık j serisine gömülü neden musıc uygulamasını vermeden pıyasaya sunar (altı üstü 12 mb bi yer kaplıyor) apk'ler ölmez samsunglar bölünmez
  • ehehe

SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 17 Kasım 2016; 22:27:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erentpl

asıl saçmalık j serisine gömülü neden musıc uygulamasını vermeden pıyasaya sunar (altı üstü 12 mb bi yer kaplıyor) apk'ler ölmez samsunglar bölünmez

He ya salak salak işleri var j2 ye 6 vermemesi falan yine samsung güncellemede uydurukluk konusunda zirve yaptı yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 başında çıkan yeni telefonlarına daha çok önem vermesi normalde ama 2015 çıkan cihazlara 1 1.5 senelik cihazlara pek önem vermemeye basladı, 1 senelik j2 6.0 vermemesi tamamen zırvalık ztn abim hak eden cihaz üst guncellemeyı
  • quote:

ehehe

4.5 onc 4.7 de açınca niyeyse bi küçük geldi

• erentpl kullanıcısına yanıt
    Evde s6 var o telefon 1 saat 5 dk da full oluyor acaba onun sarj aletı ıle sarj edebılırmıyım 2 amper sanırım onunkı.cıhazın model kodu sm j120f bu arada tek sımlı model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz32 -- 17 Kasım 2016; 22:47:55 >
  • yakamoz32 kullanıcısına yanıt
    hocam et derim 2.0 amper ise ama s6 hızlı şarj ozellıgı olan telefon şimsek işareti var mı şarj baslıgında? çünkü ona gore tasarlanmıstır şarj baslıgı eğer (sorumlulugu sen kabul edıyorsan sorun yok cıhaz sapıtma olmaması adına soyluyorum) 4g'li tek sim senin ki hocam 2-3 aya kadar 6.0.1 beklıyoruz hayırlısı
  • çözünürlük yuzunden j1 (16) 480x800 ondan abim kucuk gelıyor resim yoksa 4.5 ınc ıle 4.7 ınc arasında fark yok anca 'mm' ile ifade edilir
  • quote:

çözünürlük yuzunden j1 (16) 480x800 ondan abim kucuk gelıyor resim yoksa 4.5 ınc ıle 4.7 ınc arasında fark yok anca 'mm' ile ifade edilir

Aynen

• erentpl kullanıcısına yanıt
    Evet şimşek işareti var ama dediğiniz gibi zarar da verebılır en ıyısı kendı şarj cıhazını kullanmak galıba.Valla güncelleme vs cok sorun eden bırı değilim telefon stabıl olup problem cıkarmadıktan sonra şu halı ıle gayet yeterlı ha gelirsede nıye gelmiş demem tabi :)dedıgım gıbı s6 da kullanıyorum arada benı ceken tek tarafı kamerası zaten sırf bazı işlerın cekımı ıcın almıştık o da parasını hakeden güzel bı telefon.
  • yakamoz32 kullanıcısına yanıt
    şimdi bnm dedıgım gibi sizin şarj baslıgı şimşek işareti var (bende ki normal 2.0 amper sizin ki 2.0 amper ama daha hızlı akım demek) bnmkinde şimşek işareti yok farkı nedir dersen cevabımda pek yok işte eğer merakınız varsa siz bir kaç kez deneyin s6'nın şarj başlıgıı ile bakın bakalım kaç saatte edecek j1 (16)'yı
  • Arada radyo dınlıyorum abim

• quote:

Arada radyo dınlıyorum abim

Chrome nin güncel sürümünden canli radyo dinleden power fm dinletiyor chrome takili kalan telefonlar için yeniden düzenlendi

Samsung ta internet tarayıcisini duzelt se baya iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 18 Kasım 2016; 8:33:50 >

• quote:

şimdi bnm dedıgım gibi sizin şarj baslıgı şimşek işareti var (bende ki normal 2.0 amper sizin ki 2.0 amper ama daha hızlı akım demek) bnmkinde şimşek işareti yok farkı nedir dersen cevabımda pek yok işte eğer merakınız varsa siz bir kaç kez deneyin s6'nın şarj başlıgıı ile bakın bakalım kaç saatte edecek j1 (16)'yı

Amperin yüksek olması bir şeyi ifade etmez cihazin bataryası kendi sınırındaki amper kadar çeker gerisi adaptörde kalır zaten
    Zaten telefon adaptorleri 1 amperlik pile 1.5 amper adaptor takarlar hiç bir zaman yükselmez
    Ayrıca ben çok büyük hata etmişim batarya kullaniminda hocam tam bitmeden sarj azaldı uyarısını alır almaz takmak gerekiyomuş her boşaldığında tamamen pil ölmeye başlıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 18 Kasım 2016; 13:00:44 >

• anladım abim

• doğrudur belki dediğin şekilde telefon çektiği kdr amperle şarj edebilir

• Vay anasını vay anasını halen inanamıyorum a5 2016 ya 7.0 yok j seriside gecerli onemsememisler bile sadece s7 ye bakmişlar

• anlamadım abim ? 7.0 hangı modellere kesınlıkle verılmeyecekmıs ?
  • quote:

anlamadım abim ? 7.0 hangı modellere kesınlıkle verılmeyecekmıs ?

Gelmeyecegi yok a j serilerine gelmeyecek samsung un önemsedigi yok

S7 s7 diye dolanip duruyorlar samsung tan hayur gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 19 Kasım 2016; 0:21:04 >
  • bosver cıhazda suan kı surum (5.1.1) bile stabılse sıkıntı etmeye degmez gelmezse gelmesın
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.