Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7 (2015) ANA KONU ★★ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.602
Cevap
31
Favori
161.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baska alternatif sms arama engelleyıcı google playde vardır onları deneyınız.
  • play.google.com
    Calls Blacklist - Call Blocker - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vladlee.easyblacklist

bunu yükledim bakalım nasıl çalışacak?
    İstemediğim SMS leri kara listeye aldım.
    İzlenimlerimi bir süre sonra yazarım.

• turoktr kullanıcısına yanıt
    anladımm
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    oto kapatma ozellıgı ıcın smart manager girdiğimde ram tıkladım lakin kaan arkadas bende uygulamaları yonet kısmı goremedım sorun nerede ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turoktr

Bu nedenle SMS ve tel çağrı engelleme programları var android tel.ler için.
    Ben birkaç yerde tavsiye edilen aşağıdaki programı yüklemeye çalıştım fakat "uygun değil" diye kuramadım.

Tüm uygulamaları da yükle kaldır yapmadan işe yarar bir uygulama varsa diye o yüzden sormuştum.
    ★★ SAMSUNG GALAXY J7  (2015) ANA KONU ★★

İsim adi altinda gelen reklam mesajlari vs. engellemek icin phone warrior adli programi tavsiye ederim. Isminin sacma olduguna bakmayin. Telefonumu aldigimdan beri kullaniyorum. Simdi baktim 250 sms blocklamisim. Tabi ilk basta kara listeye eklemeniz lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• erentpl kullanıcısına yanıt
    Güncellemişsindir hocam sürüm farkından dolayı öyledir

• peki anladım kardes
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

Güncellemişsindir hocam sürüm farkından dolayı öyledir

Ben de bu güncelleme işine taktım.
    Madem güncelliyoruz kullanılan faydalı özellikler neden gider ki?!!
    Güncelleme demek gerilemek değildir yani.
  • kereta kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım bu uygulama Samsung'un mesaj servisinin yerini mi alıyor?
    C.Blacklist programı kurduktan sonra bir uyarı verdi "Android 4.4 den yukarı versiyonlarda Samsungun mesaj programının yerine geçmeden etkili olamıyormuş" diye
    Onayımı sordu tamam deyince telefonun varsayılan mesaj programı oldu. Ama istersen yine Samsung'a dönebiliyorum fakat o zaman da engelleme çalışmazmış.

Ayrıca kabul edilen ve reddedilen mesajlarda sesli uyarısı var mı ?
    Galiba doğru yazdınız güzel olan özellik neden gider bazen anlam veremiyorum yazılım muhendislerine

Hocam uygulamayı geliştirmiş olabilirler yarın arkadaşın telefonundan inceler cevap yazarım

Evet. Varsayilan olarak atamaniz sart. Samsungun kendi mesajlar programindan bir farki yok. Mesajlasmak ya da gelen mesajlari okumak icin bu programi kullanman gerekiyor. Engellenen mesajlar icin bildirimi yoktur ancak block historyden neleri blockladigini gorebilirsin. Bende note 3 neo var bu arada. Farklilik olur mu bilmem

• selamlar,
    bende bir hafta önce istanbulda telefoncudan aldım.ama buradaki bilgileri okuyunca kafam karıştı.

benim aldığım j700h duos modeli ama Exynos 7580 işlemci var cpu-z uygulasmsından baktığımda.

ve asıl ilginç nokta cihaz sıfır ben açtım sıfır kurulumunu yaptım ama bir baktım süpersu uygulamasını gördüm ve cihaz rootlu.

yanlışlık var sanırım dedim ayarlardan fabrika ayarlarına sıfırladım ama cihaz yine rootlu olarak sıfırlandı bu nasıl olabilir.bir sakıncası var mıdır?

cihazdan çok memnunum harika tam istediğim gibi ama kafamda soru işareti olmadı değil..
  • Kardesim sifir cihaz asla rootlu olmaz ve garanti iptal olur kesinlikle iade etmelisin.

• sıfır cıhaz rootlu olamaz ki buyuk ıhtımal satıcıya satılan cıhaza rootlu satılmıs oda sıze satınca rootla karsılastınız satıcı kandırmıs olabılır sizi, yerınızde olsam ıade ederdım ama yok ben memnunum kapanma sorunu baska sorunlar yok dıyorsan kullan gitsin.
  • Kardesim bi imei sorgulama yap bu tur cihazlara eski calistigim telefoncuda imei degistirmek icin root atmak gerekiyor. O yuzden bi kontrol et.

• evet kardes diğr arkadasın ımeı sorgulama sayfasındn kontrol etmesnde fayda var.
  • Imei nosunu kontrol ettim.kutusundaki cihazdaki ve *#06# yazınca çıkan numara aynı.ve sorguladigimda ithalat yoluyla kayıt altına alınmış cihaz diyor.samsung j700h vs..vs..

Inanılmaz durum...root hariç herşey çok normal .

• Dediğim gibi sifir cihazlar asla rootlu olmaz o yuzden o cihaz önceden kullanilmistir. Tavsiyem iade edip daha guvenilir bir yerden alman.

• ekran görğntüsünden hangi ülke romu kullandığını nasıl anlayabiliriz.

★★ SAMSUNG GALAXY J7  (2015) ANA KONU ★★

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.