Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7 (2015) ANA KONU ★★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.602
Cevap
31
Favori
161.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen hatta bataryayi cikardim ilk gun biseylik mi var felan diye ama telefon beni her konuda memnun etti :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknolog71 kullanıcısına yanıt
    memnunsanız ne mutlu size hocam iyi gunlerde kullanın, bende memnunum aksilik yok servislik durumu yok şükür henüz
  • umarim olmazda :)

• teknolog71 kullanıcısına yanıt
    inş hadi bakalım hocam
  • erentpl kullanıcısına yanıt
    Az once 46 mb guncelleme geldi mobil internetimin kotasi bitti cok yavas yuklediniz mi siz

• quote:

Orijinalden alıntı: teknolog71

Az once 46 mb guncelleme geldi mobil internetimin kotasi bitti cok yavas yuklediniz mi siz

Yukledikten sonra nelerde farklilik oldugu hakkinda bilgilendirirseniz sevinirim :)

• hkn3232 H kullanıcısına yanıt
    Resimlerdeki detaylar var guncellemenin ancak gozle gorulur degisiklik yok.
    ★★ SAMSUNG GALAXY J7  (2015) ANA KONU ★★★★ SAMSUNG GALAXY J7  (2015) ANA KONU ★★

• quote:

Orijinalden alıntı: teknolog71

Resimlerdeki detaylar var guncellemenin ancak gozle gorulur degisiklik yok.
    ★★ SAMSUNG GALAXY J7  (2015) ANA KONU ★★★★ SAMSUNG GALAXY J7  (2015) ANA KONU ★★

Bende yukledim. Dediginiz gibi bir değişiklik yok. Sanırım sesli aramadaki degisiklik derken sensorden bahsediyorlar ekran arasira aciliyordu sensordeki kararsizligi gidermiş olabilirler

• Aynen aramalardaki sensor sorunu düzelmiş gibi gözüküyor. ama arayuzde pek fark goremedim.

• Aynen aramalardaki sensor sorunu düzelmiş gibi gözüküyor. ama arayuzde pek fark goremedim.

• arkadaşlar wifi'den kontrol edeyim yazılımı dedim güncelleme var mı diye evet varmıs bana da geldi az önce 46.80 mb mini güncelleme performans, kararlılık, sesli arama ekranı vs şeyler yazıyordu build numarası sonu APA1 oldu sürümüm.
    Ben kullandığım sürümden memnunum 6.0 a kadar devam

• kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    ehehe marshmalow 6.0 ile ilgili J7 / J5 için yabancı kaynaklı siteler bekleniyor demiş planlanıyor güncelleme sızıntılarında acaba kaan dogruluk payı var mı ?
  • Şu anda en ucuz nerede satılıyor bu model?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Eren hocam yüzde 90 ihtimal gelecek güncelleme ama yaza doğru verirler yada sonbahara doğru

• kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    henüz amiraller bile alamamısken 6.0 sürümünü note 5 note 4 ve s6 , J7 için anca eylüle dogru gibi olabilir hatta bızım son 4 ayda gelmesi bile akıllara uzayda hayat var mı sorusuyla aynı eşdeğerde sanırım
  • hocam vatan sitesinde geçen 999 tl gordum mediamarkte 989 görmüştüm , hepsıburada veya diğer n11 gittigidiyor gibi siteler ındırımlı satıyorlardr ama ne kadar alısverıs uzerıne bılmıyorm fıkrım yok pek kredi kart işlerinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: erentpl

hocam vatan sitesinde geçen 999 tl gordum mediamarkte 989 görmüştüm , hepsıburada veya diğer n11 gittigidiyor gibi siteler ındırımlı satıyorlardr ama ne kadar alısverıs uzerıne bılmıyorm fıkrım yok pek kredi kart işlerinde

Vatanda 16/01/2016 tarihinde 959 tl ye aldm.
  • zam gelmiş J7 1.199 tl vatan,teknosa,mediamarkt,hepsiburada vs sitelerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: erentpl

zam gelmiş J7 1.199 tl vatan,teknosa,mediamarkt,hepsiburada vs sitelerde

Hafta sonları genele indirim oluyor. Vatanda 16/01/2016 tarihinde sabah 999 Tl di öğlen fiyat 959 Tl ye düştü. Samsung'un kendi magazasında 1150 Tl'ye satıyorlardı. Almak isteyen arkadaş varsa hafta sonlarını takip edin.
    Kendim Note 2 kullanıyorum eşime J7 aldım. Pazar günü J7 yi Note 2 den önde şarjdan çıkardım Note 2 pazartesi şarj ettim J7 şarjı hala %70 civarındaydı. Şarj olarak süper.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swordma -- 20 Ocak 2016; 16:46:50 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.