Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7 (2015) ANA KONU ★★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.602
Cevap
31
Favori
161.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet dolar etiketine göre hareket edıldıgınden haftasonları magazalar kendılerı ındırıme koyuyor haftaıcı 1.1150 tl bandında satısı yapılıyor, hocam memnun kaldıysanız hayırlısı olsun eşiniz adınada sizin adınızada evet evet şarjımız muazzam ztn şüphesiz, diğer amiral ve orta sınıf 3000 ve 4000 mah sıralaması arasında üst sıraları bariz zorlar ekran süresi anlamında güle güle kullanın, alacak arkadaşlar şarj konusunda sizi yarı yolda asla bırakmaz J7 şiddetle öneririm.
  • arkadaşlar g7 ile bu telefon arasında kararsız kaldım.. g7 metal kasa, 2 gb ram.. bununda ön kamerası, işlemcisi daha iyi.. napayım bilemedim...
  • dimsum kullanıcısına yanıt
    Eskiden Htc M7 kullandıgımdan bende de az cok metal sevdası var G7'nin de evet kasa metal inceleme yaparak bakalım huawei G7 için dezavantajlar sunları soyleyebılırım oyun asıgıysan seni üzecek grafik yonga seti var örnek GTA San andreas oynarım dersen snapdragon 410 giriş seviyesi gibi işlemci kullanmıs ki oynatması cok kotudur dıyeyım gm android one 4g kullandıgımdan bılıyorum sonra 2 gb ram ama ddr3 533 mhz hızında tek kanal frekansını kullanmıs buda ileride sistem guncellemelerınde tekler (kötüye işaret) geri kalan J7 ile G7 aynı özelliklere sahip batarya kamera ve ekran PPI derinliği 4G vs karar senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 20 Ocak 2016; 2:44:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erentpl

evet dolar etiketine göre hareket edıldıgınden haftasonları magazalar kendılerı ındırıme koyuyor haftaıcı 1.1150 tl bandında satısı yapılıyor, hocam memnun kaldıysanız hayırlısı olsun eşiniz adınada sizin adınızada evet evet şarjımız muazzam ztn şüphesiz, diğer amiral ve orta sınıf 3000 ve 4000 mah sıralaması arasında üst sıraları bariz zorlar ekran süresi anlamında güle güle kullanın, alacak arkadaşlar şarj konusunda sizi yarı yolda asla bırakmaz J7 şiddetle öneririm.

Gayet memnunuz .

• Guncellemeyi yukleyenler degisiklik varmi yazarlarsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cd99 C kullanıcısına yanıt
    aslına bakarsan mini guncelleme idi 45 mb o yuzden değişiklik yok pek ama menüler arası bildirim cubugun da anlık olusan donma takılma dahada minimuma indirilmiş laglar vs suanlık sürüm temiz gorundu bana
  • Swordma kullanıcısına yanıt
    iyiymiş sevindim
  • Tesekkurler

• cd99 C kullanıcısına yanıt
    yardımcı olduysm size sevındm iyi forumlar.
  • K084K kullanıcısına yanıt
    Durumunuz inanılmaz falan değil. Ürününüz paralel ithalat ise rootlu gelme ihtimali vardır. Paralel ithalat bazı Xperia lar da rootlu geliyor. Paraleldir cihazınız garantisi devam ediyor dert etmeyin.

• Antalya da Şok mağazasının milli egemenlik şubesinde 875 TL yazıyormuş ellerinde varmı yokmu bilmiyorum almak isteyen arkadaşlar araştırabilir. fiyat gayet şokkk
    Şok ta satılan cihazlar 3g versiyonu ve samsung garantili değil

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

Şok ta satılan cihazlar 3g versiyonu ve samsung garantili değil

Teşekkürler 3g versiyonunu ve Samsung garantisinde olmadığını bilmiyordurm öğrendiğimiz iyi oldu.
    şok groseri a101 gibi yerde satılan J7 modelleri samsung garantili değildir, J700H modelidir 3G versiyonlusu bilgilendirme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lj94

Durumunuz inanılmaz falan değil. Ürününüz paralel ithalat ise rootlu gelme ihtimali vardır. Paralel ithalat bazı Xperia lar da rootlu geliyor. Paraleldir cihazınız garantisi devam ediyor dert etmeyin.

delta garantisindeymiş .garanti sorgulamadan baktım.sıkıntı yok.
    benim asıl sorunum aslında şu ben bu rootlu cihaza stock rom atsam odin ile..sıkıntı çıkarmı ?
  • K084K kullanıcısına yanıt
    sıkıntınız yoksa iyiymiş hocam, size rootlu cihaza stock rom atma yardımı etmek isterim lakin cihazınız brick olursa mesuliyet kabul etmem benım bıldıgım stokc rom atsanda sıkıntı cıkarmaz dıye bılıyorum rootlu cıhazlara diyeceklerim bu kadar işin uygulama kısmı size kalmıs odın ile flashlaması
  • J5 / J7 modelleri 2015 versiyonları çok tutunca samsung bir güzellik yapmış hem J5 hem de J7 2016 versiyonları yolda 2016 çeyrekte cıkacak raflara işte testte gorunen ozellıklerı yeni J7 Ram 3 gb olmuş FULLHD ve Bildirim ledi gelmesi haricinde pek fark göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 21 Ocak 2016; 16:29:17 >

• erentpl kullanıcısına yanıt
    3 gb ram bildirim ışığı full hd guzel ancak fiyatta articak fiyat artmasa güzel aslında

• aslında fena degıl özellikleri işin aslı trajikomik samsung ekmeğe yağ sürüp ağzımıza uçak geliyor uçak diye oyalayıp sonradan iyi şeyini sunuyor modelini evet fıyat 1399 tl ile girer magazalara
  • quote:

Orijinalden alıntı: erentpl

J5 / J7 modelleri 2015 versiyonları çok tutunca samsung bir güzellik yapmış hem J5 hem de J7 2016 versiyonları yolda 2016 çeyrekte cıkacak raflara işte testte gorunen ozellıklerı yeni J7 Ram 3 gb olmuş FULLHD ve Bildirim ledi gelmesi haricinde pek fark göremedim

kasa kalitesini artırmıslardır umarım. Legen plastiginde kaliteye geçiş sart

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.