Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7 (2015) ANA KONU ★★ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.602
Cevap
31
Favori
161.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Goldda gözüm var deneyim olur. Eskiden bayanlara gider diyodum ama şimdi her kesim kullanıyor. Vibe p1 ile arasında kaldım.Vibeyi de şarjı için 1300 verilmez gibi geliyo madem şarj al sana J7. Öyle mi 8-10 saat gitsin kasmasın ekranı canlı olsun kamera orta yter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim4343

eyvallah kardeşim haporlor sesi az çekim kalitesi iyi değil ses iyi değil gibi yorumlar gördüm de emin olamamıştım.

Forumda iki tane konu var bu telefon ile ilgili ikisindede bir tane bile şebeke sorunu ile ilgili tek mesaj ve şikayet görmedim. 1 aydır her mesajı okuyorum. Maalesef telefonu hiç görmeyen samsung düşmanı bir kaç kişi özellikle şok market sıcak fırsat konusunda bu lafı attı herkes zannediyor ki böyle bir sorun var. En güzel cevap alınacak yer bu konu.
    Bir kez bile şebeke sorunu yaşamadım. Ses konusuna gelince kötü değil ama daha iyi ses veren telefonlar kullandım. Rahatsız etmiyor ama keşke biraz daha yüksek olsa diyorum bazen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibrahim4343 İ kullanıcısına yanıt
    arka kamerası ortanın bır tık üstü vasat asla değil, ön kamera golgede ve karanlık yerde kum gıbı cıkarsa da bunu önflasla telafı edebılıyorsn avantajlyız bak soyle soyleyeyım sarjınla asla yarı yolda kalmazsın ben bıtsın dıye ugrasıyorum ıkıncı gunun aksamını goruyorum rahatlkla var sen düşün artk j7'yi aslına bakarsan siyah asilliği ama sıradanlastı, beyaz hoş ama bayan işi bana gore, gold evet önceden bayan gozuyle bakardım ama iki cinsiyetede hitap eden renk artık altın rengi diğer markalar hakknda pek bılgım yoktr
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    aynen hocam herkes j7 hepsınde cıkacak endısesı uyandırıyor hatasız akıllı telefon yok ha varmıdır belkıde vardır gercekten sebeke ve ses az gelmesı gıtmesı sorunu yasayanlar cıkar dogrudur ama bunlar sorun yasayıp sorun var dıye yazarlar foruma genel bir sorun asla değildir ben sayet memnunum 10/8 puan alır cıhaz benden size ilginiz ve yakından takıbınız ıcın bu konuyu teşekurlerımı iletirim hocam tum samımıyetımle
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    cepseyir mi neydi bi yerde okudum da onlarca yorum var ortak yorumlarda şebeke ile ilgili sıkıntı var denilmiş.yani konuşurken hışırtı yapma çekmeme interneti 3g 2g almada kesinti vs bi şeyler vardı da çok fazla memnun olmayan olunca kronik sorunları mı var acaba diye düşündüm. sanırım ucuz diye duos modelini alanlarda bu sorun.
  • ibrahim4343 İ kullanıcısına yanıt
    olabılır duos modellerınde sıkıntı vardır, aslında samsung'da bu kronık laf olmaktan ote gıdemedı bakarsan note 3, note 4, yeni note 5 dahi sebeke sorunu yazanlar var youtubede 4x4 luk akıllı telefon suana kadar uretılmedı hocam 2 arkadasım kullanıuyor j7 sorun yok dıyorlar karar sızın almak ıstersnz alın ben memnunum sene sonuna kdr kullanırım
  • Şebeke sorunumu güldürmeyin sorun yok çekimide gayet iyi note 4 ün tek attığı yerde ful çekiyor modem hızıda gauet iyi 20-25 mbs download hızı alıyor. Ses gayet yeterli fakat daha önce yüksek sesli cihaz kullananlara kısık gelebilir. Samsung yazılımla sesi kısık tutmuş ben cihazı rootlayıp ses yükseltme patchi kurdum şuan gayet tatminkar bir ses seviyesi var renk olarakta gold kullanıyorum cihaza yakışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    goruslerınız ıcın thanks kaan hocam
    Hocam şimdi rootlasak bu telefonu garanti açısından sıkıntı yaşarmıyız, anlaşılmaması ve garanti dışı kalmaması için yapılabilecekler varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 23 Ocak 2016; 13:03:34 >
  • berkan 197 kullanıcısına yanıt
    Yazılımsal veya donanımsal bir sorunda root edildiği anlaşılırsa garanti dışı kalır download mode girdiğinizde knox sayacını görürsünüz 0x0 şeklinde rootladığınızda o sayac 0x1 olur knox warranty void olur. Yapıp yapmamak sizin takdirinize kalmış bir şey bu güne kadar bir çok samsung cihazı kullandım hepsinide aldığımda rootladım Allaha şükür bir sıkıntı yaşamadım ama bu bir sorun olmayacağı anlamına gelmez. Benim çözemeyeceğim en büyük sıkıntı anakart arızası olur ondada cihaz açılmayacağı için rootladığımızı anlayacaklarını sanmıyorum diğeride ekranın kırılması oda zaten kullanıcı hatasına girer

Daha önce samsung cihaz kullanmadığım için soruyorum hocam, sağolun cevaplarınız için. Şimdi ben xperia z2 kullanıyorum, bu cihazda rootladıktan sonra tekrar unroot yapıp belli ayarlarla cihazı ilk hali gibi yapabiliyoruz anlaşılmayacağı şekilde. Yine bunun gibi J7'de de anlaşılmasını engelleyemezmiyiz? Knox sayacı demişsiniz mesela onu tekrar 0x0 yapazmıyız?
  • berkan 197 kullanıcısına yanıt
    Çok zor hocam samsung bu işi yazılımdan donanıma geçirdi diye biliyorum hatta tepe modellerde bile sayaç sıfırlama ile uğraşan yok bildiğim kadarı ile
    Tamamdır hocam çok sağolun değerli cevaplarınız için
  • arkadaaşlar bu telefonun screen mirrioring özelliği var mı ? yani smart tv ile ekranı eşleştirebiliyor mu, var mı öyle bi özelliği
  • kaan hocam arkadasta casper via v9 gordum elıme aldım oda ne muhtesem kasa yapısı inceliğine ve metal tasarımına bayıldım sence nasıl v9 gordunmu elınde ınceleme fırsatı oldumu bizde ki önflaş via v9 da var
  • kirmiziwinston K kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum ama yok diye duymustum
  • erentpl kullanıcısına yanıt
    V9 u incelemiştim vatanda köşeli tasarımları sevmiyorum tasarımı hoşuma gitmedi, malzeme kalitesi gayet iyi ekranda aynı şekilde amoled olması hoş olmuş. Lakin içeriğinde kullanılan mtk işlemci ve adının casper olması alınabilirliği bitiriyor fiyatıda pahalı 800 bandında olsa satardı

• oyunlarda kasıyo mu telefon ?

haklısın ama ben begendım tasarımını ince ve yekpare kasa tatlı olmus özellikleride fena değil doğru fiyatı uçuk 900 olsa cok satardı ilerde 4-5 ay sonra sıkılırsam j7'den degıstırecgm ıkı modelden biri via v9 olabılır bir diğeri yeni a5 2016 serisi şuan yetıyor j7 bana :)
  • mbt-0768 M kullanıcısına yanıt
    pek kasdıgını gormedım gta full ayarlarda akıcı oynatıyorr
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.