Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7 (2015) ANA KONU ★★ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.602
Cevap
31
Favori
161.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kasmıyor hocam gayet akıcı bir haftadan beri batman beyond ve lego lotr oynuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erentpl kullanıcısına yanıt
    Hocam sizdr gta san in apk si varsa bana atarmisin benim apk yuklenmiyor

• Tavsiye edeceğiniz eklentileri buraya yazalım arkadaşlar.

En son AirDroid yükledim. Tel.nu PC gibi kullanıyorum.
  • teknolog71 kullanıcısına yanıt
    dosya nasıl atılıyor bilemedim buradan apk ?
  • turoktr kullanıcısına yanıt
    ne güzel
  • Phone INFO samsung uygulamasını tavsiye ederim telefon hakkında bir sürü bilgiye ulaşılabiliyor kaç defa kulaklık takıldı kaç defa şarja bağlandı bütün bilgileri yazıyor

• Arkadaşlar telefonu rootlamayı düşünüyorum, xposed ve viper4android kuran oldumu herhangi bir sorunla karşılaştınızmı?

Birde rootladıktan sonra ota güncelleme durumu ne oluyor, ota güncelleme alabiliyormuyuz veya unroot yapıp fabrika ayarlarına döndüğümüzde ota güncellemeleri almaya devam ediyormuyuz?

• berkan 197 kullanıcısına yanıt
    Xposed ve modüller çalışıyor herhangi bir sıkıntı yok viper4android denemedim rootladıktan sonra ota güncellemesi alamazsın odinle tekrar stok rom kurarsan otadan güncelleme alır

• Bugün Kipa'da 990 TL'ye satıldığını görünce hemen alayım dedim ama J7-h; yani 4.5 g'ye uyumlu olmayan modeliymiş. Alieken aman dikkat edi f veya h olup olmadığına.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkan 197 kullanıcısına yanıt
    Viper4android Android 4.4 üstü için uyumsuzdur telefonunuzda çalışmaz. Güncelleme alamazsanız bile sıkıntı yok sammobileden güncel romu indirip kurarsınız. Root işine girerseniz Samsung tellerde sayaç vardır harci yazılım yüklerseniz (cwm, twrp, cm rom gibi) sayaç artar garanti dışı kalabilirsiniz bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekara -- 24 Ocak 2016; 0:01:33 >
    Hocam zahmet olmazsa alttaki siteye yukleyebilir misin

qfs.mobi
    qfs.mobi - qfs Kaynaklar ve Bilgiler.
    http://qfs.mobi/?lang=tr

• Arkadaşlar yeni telefon alıcağız kısaca beklentilerimiz.

Youtube'de haber,belgesel izlemek görüntü kalitesi net olmalı

Müzik ve ya filmi izlerken sesi çok çıkmalı şuan iphone 4 kullanıyoruz mutfaktan duyulmuyor ses

Batarya süresi 5-6 saat dayanmalı

Ön ve arka kamerası güzel çekim yapmalı

İphone 4den geçiceğiz bu telefona babam çok şikayetçi artık aklımıza ilk gelen modeller g2,g3,c4,j7

yuklenıyor yukle dedım hocam 5 dakıkada yuklenır
  • 131murat 1 kullanıcısına yanıt
    Sesinde ben hic sıkınti yasamadim ve alan arkadaslarda da hic oyle bir sikayet etmediler.

Kamera olayida asla pisman olmassiniz su kadar para verdim kamera kotu demezsiniz.

Sarj konusunda ise full kullanimda online oyun oynamada vs 8 8.30 saat ekran suresi aliyorum. Pisman olmazsiniz.

Eyvallah hocam cok sagolun

• 131murat 1 kullanıcısına yanıt
    amoled 720p ekranda tatmın edıcı fılm ve vıdeo youtube sizi j7 her turlu tatmın eder

sesi cok cıkıyor dıyemem ama dolgun ve de doygun sesi var anlasılr derecede

bataryadan asla sıkayetcı olmazsn 2 gun rahat ıstedıgını yaparsın

ön kamera ısık kosullarında ıstenılenı verıyor, karanlık yerlerde de flasla bunu gıderebılıyorsnz, arka kamera ısık ksullarnda muazzam derecede resim yakalayıp daha dogrtusu netlemeyı ıyı yaparsnz guzel sonuclar verıyor.

iphone 4 4s 5 in modaları geçti hadi 5s gecıyorsn deseydm gecme derdım ama geçiş yapacak olrsn onerırım j7'yi size
    link bu sanırım buyurun gta apk si
    qfs.mobi
    qfs.mobi - qfs Kaynaklar ve Bilgiler.
    http://qfs.mobi/f2863066
  • evet H modeli 4g siz ve cıft sımlıdır ıthalat garantılı oldugundan normal j7 f sürümndn 150-200 dusuktur
  • j7 konumuz populer lıstesınde az asagıda gorunur olmus az bıraz zorlamısz ustleri ehehe
    Hocam konuyu açan arkadaş olarak yardım etmeniz çok hoş bir davranış teşekkürler iphone 4 geçmiyeceğim şuan kullandığım telefon iphone 4 kamerası ve ses kalitesi ondan iyi olsun istiyorum ama samsung beni korkutuyor şuan c4,j7 arasında kaldım iphone 4 sesi çok az salona koyuyorum mutfakta duyamıyorum ama kamerası gerçekten başarılı üzmedi beni. sizin tavsiyeniz c4 mü olur j7 mi? Hangi renk hoş durur.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.