Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7 (2015) ANA KONU ★★ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.602
Cevap
31
Favori
161.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sürüm buıld kac oldu SS atsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: lj94

Cihazıma an itibariyle 46 mblik güncelleme geldi arkadaşlar. Haberiniz olsun.

Suan bende hic bi guncelleme yok gecenlerde bi gelmisti onu yuklemediyseniz odur muhtemelen sizinki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Objektif olarak A710F A7 nın 2016 versiyonu ile J7 yı karsılastırırmısınız arkadaşlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OrQuN kullanıcısına yanıt
    hocam karsılastırma yapacak olsak A7 2016 cok iyi cihaz oldugundan dağlar kdr fark var J7 / A7 (2016) ama A5 (2016) ile belki karsılastırılabılr j7
  • teknolog71 kullanıcısına yanıt
    evet 3-5 gun once gelmıstı 46 mb odur bencede arkadasa gelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: erentpl

hocam karsılastırma yapacak olsak A7 2016 cok iyi cihaz oldugundan dağlar kdr fark var J7 / A7 (2016) ama A5 (2016) ile belki karsılastırılabılr j7

İşlemcilerinin anakartlarının aynı olduğunu söylüyorlar o sebeple sordum, gerçekten su 1.5 GB ram biri birbiri kaç oyun veya program acınca kasma takılma yapıyor mu? Yuksek grafiklı oyunlarda real racıng 3 veya mortal kombat x oyunlarında herhangi bir kasma yavaşlama var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    dogrudur hocam A7 2016 ıncelemedım henuz , ben sıze soyle acıklıyayım telefonda gta san andreas full ayarlarda oynuyorum kasma takılma sıfır yemın ederim ha diğer oyunları denemedım ama gta san andreas 1.5 gb gıbı ram bariz sekılde kaldıran onlarıda kaldırır bahsettiğin oyunları
    A7 2016 nın oyun performansı merak ediyorsanız aynı cipseti full hd panelle kullanan s5 neo var youtube dan bakabilirsiniz, j7 ile mkx oynuyorum herhangi bir kasma donma yok

• Beyler bizde var bu j7 biri yanlislikla klavyeyi koseden kucultmus nasil buyutucez yardim edin lutfen.

• Güncelleme yaptım J700FXXU1APA1 gibi bi sürüme geçti nasıldır bu eski sürüm mü sorunlu mu
  • kaan hocam arkadasa yardımda bulunsanız
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum j7 oyun performansı hissedilir derecede tatminkar hele ki 1.5 gb ramlı telefona nazaran
  • ibrahim4343 İ kullanıcısına yanıt
    sorunu yok apa1 sürümün eskiye oranla iyileştirme performans artısı vardır
  • Ayarlar-Dil ve Giriş - Samsung klavye bölümüne girip en altta klavye boyutunu ayarla dan yapabilirsiniz
    Oradan dikey sekilde sadece buyuyup kuculuyor.oradan olmuyor denemistim orayi zaten.

thankss kaaan hcamm
  • zubanda860 kullanıcısına yanıt
    tek kullanma modu diye bir bolum var ya erısebırlıkte ya ekran ayarlarında idi cunku bende boyle yapıp yapıp tekrar eskı klavyeye donuyordum ayarları iyi incele bak orada bunun ayarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 28 Ocak 2016; 15:51:25 >
    Ayarlar-Ekran-Tek elle giriş olabilir. Bir deneyin.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.