Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7 (2015) ANA KONU ★★ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.602
Cevap
31
Favori
161.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet sanırım bu sekılde
  • OrQuN kullanıcısına yanıt
    tekrar yorumumu yineliyorum; yeni J7 2016 yeni A7 2016 ile karsılastırılır, şuan ki J7 2015 ve A5 2016 karsılastırılır
  • son güncelleme ile şarj daha fazla gidiyor siz de de durum aynı mı?

1.5 günü cıkaramıyorum artık
  • ayastefanos2007 A kullanıcısına yanıt
    format at duzelır temizlik yap peki apa1 ile biten son build ? 46 mb son guncelleme ile şarj bende daha da iyi gıtmeye basladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 28 Ocak 2016; 19:52:36 >
  • kaan hocam buradaysan sana bırkac sorum vardı yardımın lazım, babam casper via v3 kullanıyor mediatek mt6582 işlemcisi ama gel gör ki şarjı 4 saatte dolduruyor aşırı derecede yavas öncelikli sorum şu linkte ki sony 2.1 amper şarj aletını alsam hızlı şarj edermi özelliklerinde hızlı şarj eder yazıyor cihazı bir nebze olsa 2 bucuk saate ındırırmı, babam geç şarj sorunundan ondan şikaeytci casperın kendı şarj aletı 1.0 amper batarya v3 2800 mah

• Avea kullanan herkeste Türk telekom yazıyor bende hala Avea yazıyor nedenini bilen varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar j7 almayi dusunuyorum alirken nelere dikkat etmeliyim, farkli model yada seriler varmidir, hangisi daha iyidir, onemli detaylari paylasabilirmisiniz.

• kotbycb K kullanıcısına yanıt
    2 modeli var biri j7h bu çift sim kartlı 3g ki digeride j7f buda 4g li modeli tek sim tavsiyem 4g li modeli al yani j7f diğer modelde sorun yaşayan arkadaşlar oldu şebekenin çekmediği gibi sorun. Birer samsung garantli olsun telefonunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknolog71 -- 30 Ocak 2016; 11:45:10 >
    aynı isim adı altında J700 H çift model (889 TL) olup J700 F (1100 TL) 4.5G modeli ile satısı yapılmakta alırken kutuya bak LTE (4G) almak istiyorsan kutuda J700F ibaresi dikkat et iyi forumlar
  • teknolog71 kullanıcısına yanıt
    arkadaşa katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: erentpl

aynı isim adı altında J700 H çift model (889 TL) olup J700 F (1100 TL) 4.5G modeli ile satısı yapılmakta alırken kutuya bak LTE (4G) almak istiyorsan kutuda J700F ibaresi dikkat et iyi forumlar

Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: teknolog71

2 modeli var biri j7h bu çift sim kartlı 3g ki digeride j7f buda 4g li modeli tek sim tavsiyem 4g li modeli al yani j7f diğer modelde sorun yaşayan arkadaşlar oldu şebekenin çekmediği gibi sorun. Birer samsung garantli olsun telefonunuz.

Tesekkurler

alacakmısınız kesin ?
  • erentpl kullanıcısına yanıt
    Cihaz kaç amper çekebiliyor önemli olan bu bir nebze fark eder lakin ne kadar kısalma olur kestirmek güç , 1 amperde bayağı düşük günümüzde. Bence ilk önce j7 nin şarj cihazı ile bir dene arada fark oluşuyormu

• kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    4 bucuk saatte casper sarj baslıgı ediyor 1.0 amperlık, j7 sarj baslıgı 1.55 amper o ise 3 saat 15 dakıkada yaptırıyor, gittim sony baslık aldım oda 2 saat 50 dakıkada edıyor sence 3 saat iyimi etmesi via v3 için normalde kendı baslıgıyla 4 bucuk saate varıyor ?
    Hocam benim kameradan ses geliyor mesela bir seyi odaklarken kulagimi kameraya getirince ses geliyor icinde bisey oynuyomus gibi oluyor garanti genpa garantiye vermelimiyim yoksa normal bi durum mu bi kac arkadasa sordum lensten geliyodur odaklarken diyorlar. Sizin fikriniz nedir?

hocam korku endıse duyulacak sorun degıl kameradan tık sesinin gelmesi, içinde ki lensin hareket etmesinden kameradan cıkınca veya cektıgın resme bakınca tık sesi verir sana bu doğal olarak bagımsız calısır yazılımdan hani garantılık servislik durumda değilsiniz her akıllı telefonlarda çıkan sestir
    Teşekkürler hocam gerçekten içim rahatladi.

rica ederim ama sizde haklısınız endişenizi anlıyorum sorunmu var acaba servis yolu gözüktü mü diyor içinden insan üzülüyor cihazına hiç kafanıza takmayın lensin hareket etmesinden cıkan sestir standarttır butun akıllı telefonlarda iyi forumlar.
  • merhaba arkadaşlar bu cihazı teknosa'dan dün eşime aldım güzel bir cihaza benziyor sizden sormak istediğim ben telefonun güncellenmesini istemiyorum aldığım gibi kalsın nereden kapatabilirim bu güncellemeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asistan50 -- 31 Ocak 2016; 8:58:16 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.