Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7 (2015) ANA KONU ★★ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.602
Cevap
31
Favori
161.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teknolog71

J7 F modeli destekliyor.

bu J7 F modeli çift hatlı olan mıydı hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeusaltarı Z kullanıcısına yanıt
    Yok tek sim cift hatlilar j7 h olanidir. Ama tavsiye etmem cift hatli olani sebeke ve ses sorunu yasayan arkadaslar oldu ama j7f 4g modelinde sorunla karsilasan kimseye denk gelmedim.

• quote:

Yok tek sim cift hatlilar j7 h olanidir. Ama tavsiye etmem cift hatli olani sebeke ve ses sorunu yasayan arkadaslar oldu ama j7f 4g modelinde sorunla karsilasan kimseye denk gelmedim.

te?ekkürler hocam, iki telefon arasynda kaldym da almy?ken 4g olsun istiyorum.

• zeusaltarı Z kullanıcısına yanıt
    4g li modeli yani j7f modelini alirsan pisman olmazsin

• arkadaşlar merhaba. verildiyse çok özür dilerim.

telefona fabrika ayarından sonra bir daha kullanamadık.
    gmail istiyor fakat gmailide unuttuk. yardımınızı rica ediyorum. yöntem nedir?
  • MUTAF kullanıcısına yanıt
    Hard reset yaparsan duzelir. Googleden arastir android hard reset yapma diye bulursun.

• son gelen güncellemeyi yaptım sürümde sıkıntı yok şarj süreside harika

★★ SAMSUNG GALAXY J7  (2015) ANA KONU ★★

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Hard reset yaparsan duzelir. Googleden arastir android hard reset yapma diye bulursun.

Merhaba. hard reset yaptım, daha doğrusu vipe cache yaptım yinede telefon eski gmailini istiyor.
    Bunu aşmanın bir yolunu bulamıyorum.
    Kies ile yeni bir rom vs yüklemek düzeltirmi bu durumu?
    Wipe cache ile olmaz o wipe data factory reset yapman lazim.

• quote:

Wipe cache ile olmaz o wipe data factory reset yapman lazim.

onuda yaptım, daha önceki google hesabını istiyor hala.
    odin ile güncelleme yapsam bunu aşarmı?
    Hocam siz bu dedigimi dogru bir sekilde yaparsaniz olur siz bir yerde hata yapıyor olmalısınız. Bende 1 kere hard reset yaptim duzelmisti.

• quote:

Hocam siz bu dedigimi dogru bir sekilde yaparsaniz olur siz bir yerde hata yapıyor olmalısınız. Bende 1 kere hard reset yaptim duzelmisti.

Gunaydin hocam.
    Wipe islemleri kolay islemler. Bunlari bircok kez yaptim.
    Ama acilista yine wirelesse baglanmami istiyor, baglandiktan sonrada bu cihaza onceden tanimlanmis google hesabini istiyor. Bu hesabi unuttuk. Daha dogrusu ilk kurulumu baskasi yapmisti. Ilk tanimlanan hesapi istemesini gecemiyorum...

Hocam o zaman odin ile rom atmayı deneyin baskada aklima biseyler gelmiyor

• Arkadaslar %90 a kadar yavas sarj sonra bi hizlaniyo 2 3 dk da 100 e tamamlaniyor sarj. Bu durum sizdede var mi?

• samsung garantili 1099 lira

sizce 1100 tl ye 2. el nexus 6 mı sıfır j7 mi ??

ne dersiniz?
  • eğer guncellemeden mağdur kalmak istemıyorum androıd 6 7 8 gormek ıstıyorum dersen, efendıme soylım film dizi izleyen birisiyim büyük ekran kullanırım dersen nexus 6 önerebilirim ikinci eli 1000 lıradan gıdıyor yok ben sıfır almak ısterım sorunsuz dersende j7 alabılırsın
  • erentpl kullanıcısına yanıt
    uzun zmndır forumdan bir şey almıyordum.Sıfır satanlara sözüm yok ama 2.el satan arkadaşların profilleri çok değişik ya kendilerinin dünyadan haberleri yok ya da alıcıları aptal zannediyorlar.

2.el başlığında hemn ilk sayfada
    s6
    s6 edge
    note edge
    note5
    nexus6
    letv max ın 2. elleri sıfırlarıyla ya aynı fiyata ya da 50 - 100 lira farkla satmaya çalışıyor inanılacak gibi değil.5-6 yıl öncesine göre çok değişmiş satıcı porfilleri
  • öyle kardes elden satıs sıfıra yakın misal j7 1100 lira ise 150-250 düşük satılıyor kelepirde elden satımlarda ama aynı fıyattan telefonculara satamazsn ki 1100 aldıgın cıhazı 700 fıyat cekıyorlar telefon dukkancılar 400 zarar cok zarara ugruyrsn lakin soyle bıseyde var elden aldıgın cıhaz deneme sansın var oturuyorsun cıhaza yarım saat bir saat deneyıp oyle karar verıp alıyorsn sorun varmı yokmu dıye, ama telefoncularda bu durum 10 15 dakıka bıle baktırmadan al kardes alıyorsan modu oda alırsan iki gün sonra sorun cıkınca senı tanımıyorlar gerı geldıgınde, bir akıllı sıfır telefona en fazla 2300 en az 1200 lıra gozden cıkararak cıhaz alınmalı diye söyleyeyim size hocam
  • hkn3232 H kullanıcısına yanıt
    Bir kac arkadasta ve bende %90 dan sonra yavas sarj oluyor ve bu normal bir durum.

• hkn3232 H kullanıcısına yanıt
    normaldir sorun değildir her akıllı telefon %90 dan sonra yavaslar şarj etme süresi, batarya saglıgı için tasarlanmıstır şarj aletleri gelen elektırık akımı ile telefona giden akım yavaslatılıyor
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.