Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7 (2015) ANA KONU ★★ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.602
Cevap
31
Favori
161.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ist. Gop servise verdim 15dkda yaptilar.

Ucret istediler fakat vodafonda calistigim icin ucret almadilar.

Odin kies , vipe cache felan hicbiri yemedi. Direkt box ile kurulum yapildi.

Samsung account sorunu diye goigle aratin. Cok magdur var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrb az önce bende J7 telefon aldım. Dün lenovo P70 almıştım ama pişman oldum wifi 3G kapalı halde geceden sabaha %90 dan %75 düştü şarjı ayrıca dokunmatik sıkıntılı bazen iki kere basmam gerekiyordu dün J7 almadığıma pişman oldum.
    Şimdi bu telefona güncelleme yapmama gerek varmı bazıları güncellemden sonra şarj daha hızlı bitiyor diyor yardımcı olacak var mı?
  • rearth kullanıcısına yanıt
    Son sürüme güncelle hiçbir sorun yok. İlk sürümlerde ufak hatalar var çünkü.
    öncelıkle hayırlı olsun chazınız, p70 lenovo modeli dimi ? 4000 mah batarya kapasıtesı var sanırım özellıklerden baktm bahsettıgınız sıkıntı batarya ınmesı cıhazın kendlıgınden uykuya gecemeyen birkaç uygulama veya program yuzundendır şarj dusuruyordur önceki telefonunuzda yenı gelecek yazılımla halledılırdı, neyse güle güle kullanın j7'yi
  • kaan hocam bu şarj yuvası ve usb ucu ile şarj ederken şarj eden kısmı sağa sola oynuyor veya asagı yukarı yuvada mesela elımle oynadıgımda gevşekmiş hissi veriyor sende de öylemi ?
  • erentpl kullanıcısına yanıt
    tek sıkıntısı şarjın uykuda hızlı bitmesi değil dokunmatiğinde de sıkıntı var wechat watsap gibi programlarda yazarken algılamıyor bazen şimdi J7 yağ gibi kayıyor o programlarda şimdilik memnunum J7 den :).
    daha öncede Huawei G7 kullandım oda arayüz çok kasıyordu msj yazarken bile yazılar geç geliyordu farklı klavye programları denedim ama çözmedi sorunu.
    anladım hocam bu tamamen kullanılan işlemcilerden kaynaklı yazılım eksikliği veya tam optimize edilmemiş arayuz uyumusuzlugu yuzunden kalvye olsun diğer uygulama arası gecısler falan gecıkmelı laglar teklemeler yasanabılıyor bahsettıgın cıhazlarda
  • J7'nin fiyatı düşse de alsak, en az 1075 TL'ye satılıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Bende olmuyor gayet sağlam biraz zorlayınca hafif şekilde oynuyor

• kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    yok hocam zorlayınca oluyor zatende hanı hafif saga sola benimkide o durumda sadece merak ettiğimden srdum
  • ibrahim4343 İ kullanıcısına yanıt
    aynen
  • İlk şarjda sekiz saate yakın ekran süresi memnun kaldım. Yalnız kutudan çıkan şarj aleti kablosu çok kısa neyseki başka şarj kablosu var yoksa asılı kalacaktı prizde
    ★★ SAMSUNG GALAXY J7  (2015) ANA KONU ★★

• Ayrıca telefonun ekranı çok iyi ekran parlaklığı %30 olmasına rağmen parlaklığı yeterli, lenovo P1 inceledim parlaklığı 70 indirince ekran kararıyor o özel ayarlardan ekran modunu canlı yapsanda baya ekranı karanlık ama j7 ekranı bu konuda gayet yeterli.
    Ve 3g wifi kapalıyken hiç şarj yemedi

evet ekran süreniz gayet müthiş
    parlaklık ideal %35 dir bana gore ne goz yorulur ne çok kısık ayardır lenovo vibe p1 5000 mah sanırım batarya ? şarj surelerı cok ıyııdır tahmınen
  • teknolog71 kullanıcısına yanıt
    Okumadiniz galiba. 90 dan sonra hizlaniyor benim :) bi anda 100 oluyor

• Ah şu telefonda bi bildirim ışığı olsaydı.Direk gidip alacaktım.

• KediTartaklayanBodyciFare K kullanıcısına yanıt
    Aynen şarj olurken alışmışım kırmızı ışık görmeye ekranı açıp bakıyorum şarj oluyormu diye. Hadi bu telefon ucuz olsun diye sağdan soldan kırpmış samsung A serisi telefonlara da koymamış bildirim ışığı yani anlamak güç çokmu maliyetli bu iş :).
    Ama usta uzun batarya ömrü akıcı bir arayüz var 1.5 ram beni de çok korkuttu ama gayet akıcı ve hızlı tabi ben sosyal medya wechat face watsapp gibi uygulamalar ağırlıkta kullanıyorum. Çok oyun meraklısı değilim.

Evet usta 5000 batarya var onun ekran süreleri 10 saati geçiyor. ekranı kağıt üstünde j7 den daha kaliteli duruyor ama ekranı çok mat yapmışlar parlaklığı yüzde seksene düşür soluyor bildiğin. Ben amoled ekranları sevmişimdir hep J7 ekranı beni tatmin etti. Dün aldığı telefonu bugün satan biri olarak kolay beğenmem ama bu telefon kullanıcıyı çok üzmez.

Bi de Samsung'un ledleri de eşşek kadar oluyor.Hep ledli telefon kullandığım için alışamam diye.Yeni touchwiz ile Samsung bana göre ram sorununu aştı.Önceki sürümlerden biliyorum bi yerden sonra standart bir kullanıcı için yavaşlama söz konusu olabiliyordu.Ama rootlayıp, gereksiz uygulamaları kaldırınca bu sorun ortadan kalkıyordu.Şimdi böyle bir şeye de gerek kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 9 Şubat 2016; 10:47:47 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.