Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mesela a5 ve j7 karşılaştırması linki

https://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-Galaxy-A5-vs-Samsung-Galaxy-J7

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • J2 kullanmıyorum ama olması lazım die biliyorum

• inexo kullanıcısına yanıt
    Olabilirde olmayabilirde media merktta gidip elden bi bakmak lazım lte varmı die

• İthal j7 kullanıcıları , cihazda herhangi bir problem çıkıyor mu? Memnun musunuz yoksa almasak mı ?

• Selam ben de 2 gün önce J5 modelini aldım. Ekran kalitesi, parlaklık çok iyi. En müthiş özelliği ise bana göre batarya performansı. Resmen kokluyor pili telefon. Kasma takılma vs yok oyun denemedim ama birden fazla uygulama ve aralarında geçiş yağ gibi (youtube instagram 9gag vs vs)
  • erentpl kullanıcısına yanıt
    Hocam j5 de olay nasıl peki nerden bakabiliriz dual channel olup olmadığına. bi de valla 1.5 gb yetiyor bana kullandığım uygulamalar açıkken bakıyorum henüz yarısı dolmuş %52-55 ama keşke düz hesap yapsaymış 2 gb diye.

Windows readyboost gibi özellik yapılabiliyor mu android'de ilerde belki lazım olur diye :D
  • Kolay gelsın

Samsung j den rahberde kayıtlı bırının telefon numarasını mesaj olarak attığımda karşı tarafa .VCF olarak gidiyor ve karsı tarafta vcf. olarak mesajı goremıyor tabıı bunun içinde internet gerekıyor.Ama daha önce kullandığım LG telefonda boyle bir sıkıntı yoktu.Rehberdeki kişi numarasını direk gönderebiliyordum.

Samsung j7 de rehberde kayıtlı birinin numarasını .vcf olarak değilde diger formatta gonderme imkanımız varm
  • cakhan8 C kullanıcısına yanıt
    Direk numaranın üstüne gel kopyala kardeşim numarayı mesaja yapıştır başka bi yöntemi yok bemim bildiğim.

• 5 gün önce 850 liraya j5 aldım. j7 de vardı ancak boyut olarak 5'' yukarısını sevmediğimden almadım. açıkçası alırkende incelemedim nedir ne değildir. o an telefonum bozuldu bi sinirle aldım çıktım. 3gs ten bu yana 6 ya kadar sabit iphone kullanıcısı olarak beni şaşırttı. bu arada tamir alım satım yaptığım için birçok marka model telefon elimden sürekli geçiyor. öncelikle belirtmek isterimki samsungdan böyle bir telefon beklemezdim. biraz bahsedecek olursak:

kasa plastik kalitesi iyidir değildir girmiyorum o konuya çünkü görecelidir daha kaliteli olabilirdi. ancak en dikkat çekici özellik şarjı oldu benim icin. bunca telefon kullandım özellikle androidlerin bekleme modunda pil sömürme olayı bitmiş bu telefonda onu gördüm. root işlemine bile ihtiyaç duymadım. tlefonla oyun oynamam ama mail sosyal ağlar alışveriş ve sürekli görüşme olarak gün içerisinde aktif kullanırım. arayüzü çok başarılı herhangi takılma donma vs karşılaşmadım. işlemci ram uyumluluğu çok güzel. hafıza olarak 16 olabilirmiydi evet daha güzel olurdu. kamera olarak hoşuma gitti. beklentileriniz çok önemli. ben akşama kadar işte telefonu kullanıp akşam evime geldiğimde elime biraz alıp kurcalayınca %20 şarj kaldı olayını sevmiyordum. bu telefon ondan kurtardı beni. ekranı full hd değil ama emin olun ihtiyaç duymazsınız. kızım sürekli çizgifilm izler telefonumdan ama bitiremedi şarjını henüz. bugün turkcell tvnin uygulamasından beyaz showu basa sarıp izledim %30 şarjım vardı bitirdim ve %11 di inanamadım. alıcılara merak edenlere tek sözüm j5 ile j7 arasında boyut farkı olur. hani j7 deki işlemci hafıza olayına birşey diyemem kullanmadığım için ama j5 çok atik bir telefon geldi bana. beni yarı yolda bırakmasın zırt pırt sarja takmayım diyorsanız ve boyutu cok buyuk olmasın diyorsanız kesinlikle j5 diyorum. herkese iyi forumlar.

• bkaramanb kullanıcısına yanıt
    bkaramanb kardeşim vallla yine yapamadım

Dediğin sekilde yapmaya calıstım

numarayı kopyalayamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakhan8 -- 12 Aralık 2015; 11:16:52 >
  • sahinbey6619 kullanıcısına yanıt
    İnceleme için teşekkürler kardeş. Sana katılıyorum. J7 içinde bu söylediklerin geçerli.

• erentpl kullanıcısına yanıt
    Hocam eyvallah baktım teşekkürler. Tek kanalmış :D
  • J2 Hakkında
    Beyler bayana J2 gider mi? Kullananlardan boştaki ram miktarını söyleyebilecek olan varsa sevinirim. Bi incelemede facebook vs. yüklü değilken bile %50 kullanımda olduğunu gördüm, inanamadım açıkçası. Doğruysa face, candy crush, ıvır zıvır ile boşta ram kalmaz tahminim. Sizlerde durum nasıl?
  • kırmızı pelerin kullanıcısına yanıt
    J2 inceledim baya uygulama vardı içinde hiç kasma vesaire yoktu. Boş alanda vardı yani. Şimdi hatırlayamadım ne kadar olduğunu ama. Kamerlarıda idare eder seviyedeydi. Bayana gider rutin işleri halleder whatsap facebook instagram twitter konuşma mesajlaşma bi kaç tanede ufak oyun.

• bkaramanb kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Kamera ve pil gücü olarak önde olan bir model daha buldum ; Grand Prime. Fiyat farkı 40 TL (N11) Baktıkça sinir oluyorum hepsi aynı telefonlar ama alacağımız kişi standart bir kullanıcı olacağı için onlar adına bilindik marka niyetiyle bakıyorum Samsunglara. Bir de 3.5-4.5 arası küçük ekranlı bir ekranlı telefon düşünürken (öyle istiyorlar) 4.7 J2'yi seçip 5'lik Grand Prime son karar olacak gibi ikna edersem. İkisi de yeterli cihaz benzer. Ama bu cihazlar kesinlikle orta seviyeye hitap etmiyor.
  • kırmızı pelerin kullanıcısına yanıt
    Giriş seviyesi cihazlar bunlar yalnız sanırsam. J2 nin arayüzü en son arayüz. Ama grand prime öyle değil. Ve pilin düşük olmasına bakma j2 daha iyi sonuçlar verebilir bilgine kardeşim.

• arabadakimvar A kullanıcısına yanıt
    Aynen onu bi çok kez söyledik kılıfsız kullanıosanız düşürmek çarpmak filan sıkıntı cebe sokup çıkartmaktan bile bi kaç ay sonra yan taraflar soyulmaya başlıyor.

• J5'te NFC desteği var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nfc var destekliyor

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.