Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bana göre Prime pil ve kamerasıyla biraz giriş orta karışımı olmuş ama orta seviye zaten 2 gb ram i'le başlıyor artık. Gidip mağazada bakacağım. J2 olursa ekranından Pr olursa kamerasından dolayı olacak. Sonucu yazarım karşılaştırıp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kırmızı pelerin kullanıcısına yanıt

• Bugün Teknosa'da j5'i inceleme fırsatım oldu, fiyatına göre en iyi telefon bence, birkaç ay sonra almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EYUP88 -- 13 Aralık 2015; 18:38:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabadakimvar

Yaklaşık bir ay önce j5 aldım telefonu severek kullanıyorum Hiçbir sıkıntı çıkmadı ama 3 kez Arabadan inerken yere düşürdüm yan nikelajlı kısımları çizildi telefondan soğumadım ama böyle güzel bir telefona çok çabuk deforme olan kasa yakışmamış

quote:

Orijinalden alıntı: bkaramanb

Aynen onu bi çok kez söyledik kılıfsız kullanıosanız düşürmek çarpmak filan sıkıntı cebe sokup çıkartmaktan bile bi kaç ay sonra yan taraflar soyulmaya başlıyor.

Ya alacağınız 10 TL lik bir silikon kılıf.
    Her yerden bulabilirsiniz. Hem şeffaf hem de cihazı çepeçevre kavrıyor.
    Var mı yok mu belli bile değil. Silikon olduğu için kaymayı da önlüyor.
    Çerçeve soyulması, düşme, çarpma işlerinde en basit çözüm bu.

• turoktr kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ama. Sıkıntı şu. Ben sevmiyorum kılıf he dikkat ediyorum. Ama yinede bişeyler oluyor. Şimdi telefonu alıyoruz 2 sene kılıfla jelatinle kullanıyoruz. Sonra 2 sene sonra telefona elimiz dokunmadan tertemiz başkasına 300 tlye satıyoruz. Bşraz telefonu hissetmek dokunmak lazım. Kime temiz saklayacağım benden sonra kullanacak olanamı. He göreceli tabi bu kılıfla kullanıp ben teli 4 sene kullanırım diyenler ayrı. Ama bi ürünü alıyoruz tipini görmeden satıp yensini alıyoruz sonra. İnşallah şu çizilmez ekranlar ve dış kasa telefonlar çoğalırda jelatin ve kılıflardan herkez kurtulur sevgiler.

• bkaramanb kullanıcısına yanıt
    Gittim baktım;
    Özet : Büyük ekranlı isteyenler Grand Prime, küçük ekran isteyen J2 alsın.

Tahminlerimdeki gibi Grand Prime kamera olarak biraz önde (Arka/8 Ön/5 MP). J2 (Arka/5, Ön/2) Ama bu fark iki cihazı kullanacak kişiler için önem arz etmeyecek düzeyde az. Selfie tutkunlarını memnun etmez ikisi de. Arka kameralar benim 3 yıllık Xperia Sola ile eş değere yakın. Sabit giriş düzey kullanıcısını 2-3 yıl tatmin eder bu kamera.

Arayüzler aynı, ikisi de 5.1.1 sürümde idi. İkisi de 1GB ramde zaten. Kullanım akıcı, boşta ram 450-500mb arası değişiyor ortak olarak. Gereksiz GalaxyApp'leri devre dışı bırakınca 600mb boşu görür rahatlıkla.

Malzeme kalitesi vahim. O kenar kaplamalar soyulur. Grand Prime biraz daha dayanır J2'ye göre ama ikisini de kılıfsız kullanan 5-6 ay sonra parasına acır. 500-600 TL veriyoruz, çöp etmemek için kılıf jelatin şart. Silikon kılıf ve ekran koruyucu yeter heralde. Ben tam olarak nasıl korunur bilemiyorum.

Ekran boyutu farkı 0.3 inç olsa da anne-yavru gibi duruyorlar o yüzden J2'de karar kıldım.

Sağol hocam detaylı inceleme için alacaklar içinde iki telefonu kıyaslamış oldunuz. Benimde tercihim j2 olurdu. Aldınız veya alacaksanız hayırlısı olsun.

Ben ablamın isteği doğrultusunda J2yi alınabilir buldum. Prime benim fikrimdi elle gördüğümde fark hissetmeyince bari istediği gibi kuçük ekranlı olsun dedim. İncelemeden ziyade kıyaslama oldu dediğin gibi. Az evvel N11den verdim siparişi. Kılıf artı cihaz 625 tuttu. %20 indirimle tam 500 TL ödedim. Benim kazancım 25 TL bonus ve %25 kupon oldu. Şimdi sıra en zor konuda kendime alacağım telefonda :D

Hayırlısı olsun ablan için sorunsuz cihaz olur inşallah :D senin bütçen ne kadar önemli olan o

İnşallah. Servis ihtiyaçları olduğunda benim de uğraşmamam için adım başı servisi olan Samsung mantıklı oldu. Yoksa ben Samsung'dan telefon almaya töbeliyim.

Benim bütçe 1000-1100 arası olacak. (%25 N11 indirimimle alacağım)
    Koyu olmasa da Sony fanıyım. Aslında Xperia M5'i görür görmez karar verdim. 1499 mağaza fiyatı. 1390 N11 fiyatı (250 TL indirimle 1140'a geliyor)
    Ama mağazaya gittim. 3GB ramli telefonun 1,2GB'nı sistem kullanıyordu. Boşta ram 1,2 falandı. Hiçbir şey yüklenmemiş hali. Yani 2GB ramli cihazlarda bile boşta 0.9-1GB kalabiliyorken dedim 3 GB'ın ne anlamı kaldı. Yani Z1'den Z2'den çok farkı yok. Bütçeyi 1100lerde tutarsam alternatiflere de bakabilirim. Ama bütçe gitgelli. 250 TL indirim düşmüş haliyle 700-800 TL bandında ürünlerden de alabilirim. Biraz daha düşüneceğim 1-2 hafta içinde almış olacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin

Ben ablamın isteği doğrultusunda J2yi alınabilir buldum. Prime benim fikrimdi elle gördüğümde fark hissetmeyince bari istediği gibi kuçük ekranlı olsun dedim. İncelemeden ziyade kıyaslama oldu dediğin gibi. Az evvel N11den verdim siparişi. Kılıf artı cihaz 625 tuttu. %20 indirimle tam 500 TL ödedim. Benim kazancım 25 TL bonus ve %25 kupon oldu. Şimdi sıra en zor konuda kendime alacağım telefonda :D

Hocam bu n11'deki yüzde 20 indirim olayı nedir ?

• KediTartaklayanBodyciFare K kullanıcısına yanıt
    Artan kupon kampanyası. %5 ile başlayıp %25te bitene dek indirim yapıyor. Çek-Satış bölümünde bulabilirsin indirim kuponu. Tam olarak kampanyanın ne olduğunu da n11 sitesinde bulabilirsin

Anladım sony bende var c5 ultra memnunum özellikle kamerasından indirimlerin varsa 1000 tlnin altında mal edebilirsin. Ama tabi telefon 6inc biraz büyük ama zevkli film filan izlerken oyun oynarken çok keyifli. Taşımasıda çok zor değil cebe sığıyor.

• burası daha aktif olduğu için buraya yazıyorum j7 den oldukça memnun kaldım şarjı çok iyi kutudan çıktığında yüzde 55 şarj vardı yüklemeler vs. 1 gün gitti 5 saat üzeri ekran süresi verdi bağlantılar kapalı halde gece den sabaha bekleme konumunda şarj harcamıyor

Örnek foto

• kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Fotoğraflar güzel çıkmış.. zaten konu burdan ilerliyordu bi arkadaş konusu varken gidip yine konu açıp baltalamaya çalışmış.hayırlı olsun güle güle kullan

• cihazı (j 7-) alma safhasına çok yaklaştım ..ama 5 inc mi,5.5 inc mi alasam karar veremedım. yaz döneminde 5.5 inc cihazı hang i cep e sıgdırıcagız. elde olursa mutlaka bir yerde unuturum.
  • DEMİRCİEFE kullanıcısına yanıt
    Hocam 5.5 inc artık çok büyük cihaz değil ben sen aldın sanıyorum. Hala alamadınmı cihazı. Ben misal 6 inc telefon kullanıyorum cebimde taşıyorum bir sorun yok. Sana fazla sorun çıkartacağını sanmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaramanb

Hocam 5.5 inc artık çok büyük cihaz değil ben sen aldın sanıyorum. Hala alamadınmı cihazı. Ben misal 6 inc telefon kullanıyorum cebimde taşıyorum bir sorun yok. Sana fazla sorun çıkartacağını sanmam.

sayın dostum,
    nakit peşin alacağım için alma işlemi biraz gecikti. biraz da hanım telefonu yenileme karşı çıkyor da gecikme nedenleri bunlar.
  • Bunların fiyatları düşer mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşer bi 5-6 ay sonra

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.