Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar j5 ve j7de hat üzerinden görüntülü görüşme özelliği mevcut mudur acaba ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • J7'de mevcut ama j5i bilmiyorum

• j7 nin kenarları soyulan plastik mi arkadaşlar ? bende grand prime var çok fena soyuldu.. aynı şekil mi acaba..
  • jesusozz kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeş malzeme aynı kılıf kullanmazsan soyulur.

• Silikon şeffaf kılıflar 10 TL. çarşı pazarda.
  • BoRriZ kullanıcısına yanıt
    1Aydır kullanıyorum J5 i arkadaşım. sorularına cevap vermeye çalışayım kendimce:

- ısınma sorunu yaşamadım. Uzun süreli oyun vs kullanımda kasma olmadı.
    - Kronik Sorun denilen şey Aynı model telefonun aynı tip arıza-Bugları tekrar etmesi. 3 aylık bir piyasa deneyiminde Kronik sorunlar tam ortaya çıkmayacaktır. biraz zaman geçmesi lazım.
    - %56 ile %64 arası bir kullanım var ortalama. 500 mb boş kalıyor genelde.
    donma takılma yavaşlama sorunu yaşamadım.
    Beklentimi karşılıyor benim. kişiden kişiye değişir.
    Note 5 sandılar telefonu ilk gören arkadaşlarım. kişisel kanaatim piyasadaki F/P en iyilerden birisi. Çocuğuma J7 aldım büyük ekran istediği için. o da J7 den çok memnun
    5 inç ölçüsü benim için çok makul olduğu için tercih ettim j5 i
  • J5 te de Görüntülü görüşme yapabiliyorsun. görüntü kalitesi 3G olduğu için çok net değil ancak Operatörler 4.5G ye geçtiklerinde veri aktarım hızı artacağından daha net görüntü kalitesine kavuşacağız
  • Zorlayın 5 TL ye bile kılıflar var walla :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bisileryapmakisteyen

Arkadaslar j5 ve j7de hat üzerinden görüntülü görüşme özelliği mevcut mudur acaba ??

J5 ilede canavar gibi görüntülü görüşme sağlarsınız.
  • bugün J7 için güncelleme geldi nedir bilgisi olan var mı.
  • Font_Drakula F kullanıcısına yanıt
    Kaç mb güncelleme.

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaramanb

Kaç mb güncelleme.

44 mb
  • Font_Drakula F kullanıcısına yanıt
    Hata güncellemesidir kardeş ozaman o. Bişey deildir yani azmış mb çünkü. Telefon eşimde akşam gelince yaparım bakarım bi.

• arkadaşlar android 6.0 güncelemesi gelecekmi ? bilgisi olan varmı ? bende ona göre alacağım.
  • Samsung un j7 modelinin iki serisi arasındaki farkı çözen arkadaşlardan yardım bekliyorum...

1- Samsung Galaxy J7 SM-J700F serisi ile,

2- Samsung Galaxy J7 SM-J700H serisi...

Görüldüğü üzere J7 serisinin çift hatlı modeli olan bu Telefonların biri F, diğeri ise H serisinden...Şimdi bu iki seriyihttp://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_j7-7185.php adresinde incelediğimizde pek fark olmadığını görmekte isek de, bu modellerden birinde 4G olayı kritik bir duruma düşmekte..Yani sanki H serisinde 4G yokmuş gibi geliyor bana...Ayrıca bu adresdeki açıklamalar kısmındaki ŞEBEKE bölümünü genişlettiğniizde J700F serinin hemen yanında (Hindistan ve Tayland) açıklamasını parantez içinde görmekteyim.. Yani kafam karıştı arkadaşlar..Lütfen bu konuda yardım edin...Bu hafta içerisinde bu telefonu almak istiyorum. Bu nedenle de yorumlarınıza ihtiyacım var.....Ayrıca, bu telefonu bulabileceğim internet üzerinden sağlam bir mağaza önermeniz mümkünmüdür...Çünki bu telefon yetkili satıcılarda ve teknoloji marketlerine çift hatlı olduğu için girmemiş...Distribütör garantili oalar piyasada var...Şimdiden herkese teşekkür ediyorum..Saygılar sunuyorum....
     ★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★

• ithalatçı garantili olanlar bu çift hatlı olan modelden ama 4g varmı yokmu bende bilmiyorum onlarda eğer 4g var ise 890 tl ye alıcam bi tane
  • ozbes kullanıcısına yanıt
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-j7-j700h-duos-cep-telefonu-194142451

Gittigidiyorda bu satıcıda J700H modeli var çift hatlı 4g de var. İletişime geçip istediğinizide sorabilşrsiniz satıcıya. 25 tl de bonus veriyor bonus kartınız varsa 860 tlye filan geliyor cihaz. Bi bakın buraya ama ben araştırdım J700H modeli çift hatlı ve 4g destekli yukarıdaki linkteki satıcıdada en uygun fiyatlı.

• fakkerry F kullanıcısına yanıt
    1- Samsung Galaxy J7 SM-J700F serisi
    Tek hatlı ve 4g mevcut

2- Samsung Galaxy J7 SM-J700H serisi...
    Çift hatlı ve 4g desteği mevcut yalnız ithalat olarak satılıyor garantiside öyle. Ben alırkan media markttan bu çift hatlı modelin teknolojik marketlerde satışı olmayacağını söylemişti satıcı.

• wayfarer2140 kullanıcısına yanıt
    Samsung un j7 modelinin iki serisi arasındaki farkı çözen arkadaşlardan yardım bekliyorum... Bu J5 DEKİ AÇIKLAMANIZA UYUYORMU... @wayfarer2140

1- Samsung Galaxy J7 SM-J700F serisi ile,

2- Samsung galaxy J7 SM-J700H serisi...

Görüldüğü üzere J7 serisinin çift hatlı modeli olan bu Telefonların biri F, diğeri ise H serisinden...Şimdi bu iki seriyihttp://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_j7-7185.php adresinde incelediğimizde pek fark olmadığını görmekte isek de, bu modellerden birinde 4G olayı kritik bir duruma düşmekte..Yani sanki H serisinde 4G yokmuş gibi geliyor bana...Ayrıca bu adresdeki açıklamalar kısmındaki ŞEBEKE bölümünü genişlettiğniizde J700F serinin hemen yanında (Hindistan ve Tayland) açıklamasını parantez içinde görmekteyim.. Yani kafam karıştı arkadaşlar..Lütfen bu konuda yardım edin...Bu hafta içerisinde bu telefonu almak istiyorum. Bu nedenle de yorumlarınıza ihtiyacım var.....Ayrıca, bu telefonu bulabileceğim internet üzerinden sağlam bir mağaza önermeniz mümkünmüdür...Çünki bu telefon yetkili satıcılarda ve teknoloji marketlerine çift hatlı olduğu için girmemiş...Distribütör garantili oalar piyasada var...Şimdiden herkese teşekkür ediyorum..Saygılar sunuyorum....

• ozbes kullanıcısına yanıt
    Hocam biz sana cevap yazdık yardımcı olmak için telefonlarda büyük fark yok öyle hemen hemen aynılar ne öğrenmek istiyorsun yazdıklarımı okumadın galiba aynı mesajı birdaha atıyorsun

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.