Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar daha önceden deneyimlerimden samnsungun klasik olarak eski modellerden destweğini diğer markalara göre daha erken çektiğini bildiğimden samsung almamaya tevbe etmiş ve lenovo p70 takip etmeye başlamıştım taki bu j7 incelemesini görene kadar, şu an arada kaldım acaba lenovo p70 mi daha iyi bumu, en az 3 yıl kullanmak için lenovomu samsung mu ? fikirlerinizi alabilirmiyim. ?
  • Biz de kiz arkadasima ikisinden birini alacaktık j7 aldik cok memnunuz.
    Arka ve on kamerasi lenovo p70 e bariz fark atar.
    Batarya suresi olarak soyle diyim j7 de asiri yogun kullanimda ki bunun icinde 2.5 saate yakin asphalt oynandi instagram internet whatsapp youtube vs.hersey var 8.5 saate yakin ekran suresi verdi yanlis hatirlamiyosam 17 saatlik kullanimda.Eger oyun oynamazsan 25-30 saat kullanimda 10-12 saat ekran suresi veriyor maksimum 12 kusur gorduk.
    Stabil 5.1.1 android surumu var ve marshmallow almasi muhtemel.
    Lenovo hakkinda batarya suresi hemen hemen ayni diye biliyorum.
    J7 de ekran 5.5 inc
    Lenovoya gore tek - si 1.5 gb rami var ama hic kasma donma yavaslama olmadi.
    Aklinda varsa baska soru cevaplayabilirim.
    Marshmallow almasa bile 2 3 sene cok rahat götürür lolipop sorunsuz ve stabil gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo606 -- 8 Kasım 2015; 19:36:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollo606

Biz de kiz arkadasima ikisinden birini alacaktık j7 aldik cok memnunuz.
    Arka ve on kamerasi lenovo p70 e bariz fark atar.
    Batarya suresi olarak soyle diyim j7 de asiri yogun kullanimda ki bunun icinde 2.5 saate yakin asphalt oynandi instagram internet whatsapp youtube vs.hersey var 8.5 saate yakin ekran suresi verdi yanlis hatirlamiyosam 17 saatlik kullanimda.Eger oyun oynamazsan 25-30 saat kullanimda 10-12 saat ekran suresi veriyor maksimum 12 kusur gorduk.
    Stabil 5.1.1 android surumu var ve marshmallow almasi muhtemel.
    Lenovo hakkinda batarya suresi hemen hemen ayni diye biliyorum.
    J7 de ekran 5.5 inc
    Lenovoya gore tek - si 1.5 gb rami var ama hic kasma donma yavaslama olmadi.
    Aklinda varsa baska soru cevaplayabilirim.
    Marshmallow almasa bile 2 3 sene cok rahat götürür lolipop sorunsuz ve stabil gözüküyor.

hocam telefonun sesi nasıl hem ahize hem de hoparlor sesi g3 kullanıyordum g3 sattım j7 ye gecmeyi duşunuyorum

• nbdrkc1215 kullanıcısına yanıt
    Hocam kendimde zenfone 5 var ona gore ses seviyesi ve kalitesi cok iyi diyebilirim.Ben ses yukseltmesi yaptım kendi telime j7 ile basabas veya biraz az diyebilirim lg ler nasil bilmiyorum malesef karsilastirmak icin ama ses kalitesi de miktari da tatmin ediyor j7 nin.yalniz soyle bi durum var 4 tika kadar pek ses duymuyosunuz ondan sonra tatmin ediyor yanilmiyosam 10 seviye.
    Ses konusunda malesef cok yorum yapamicam kendiniz satan biyerde deneyip karsilastirirsaniz daha yararli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo606 -- 8 Kasım 2015; 20:07:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollo606

Hocam kendimde zenfone 5 var ona gore ses seviyesi ve kalitesi cok iyi diyebilirim.Ben ses yukseltmesi yaptım kendi telime j7 ile basabas veya biraz az diyebilirim lg ler nasil bilmiyorum malesef karsilastirmak icin ama ses kalitesi de miktari da tatmin ediyor j7 nin.yalniz soyle bi durum var 4 tika kadar pek ses duymuyosunuz ondan sonra tatmin ediyor yanilmiyosam 10 seviye.
    Ses konusunda malesef cok yorum yapamicam kendiniz satan biyerde deneyip karsilastirirsaniz daha yararli olur.

hocam cok sagolun cevap icin pek oyun oynamam buyuk ihtimalle işimi görür internet watsapp facebook....

• nbdrkc1215 kullanıcısına yanıt
    Oyunsuz sizi 2 gun goturur hocam yaklasik 9-12 saat civari ekran süresi alirsiniz bu arada belirtmemde fayda var.
    Telefon rootsuz eger siz root atarsaniz gereksiz uygulama ve servis dondurmayla 2.5 3 gun kullanim suresi alirsiniz tek sarjda .Bu arada telefonun bataryasi çıkabiliyor.

• Telefon on nuamara ben hayatımda ilkez böyle bi telefon gördüğüm için şaşkınım. Hele samsungtan stabil bi telefon sorunsuz kitlenmesiz seri ve hızlı. Kendime c5 ultra aldım 1500tlye. Eşimede gold j7. Belki c5 ultra almamış olsam siyahınıda kendime almış olacaktım sonyden bile stabil bi telefon.sürüm olarak mükemmel durumda bataryada mükemmel. Mars.6.0 mutlaka alacaktır 2016 ortaları veya 3.çeyreğine doğru ama zaten sistem stabil çalışıyor. Güncelleme herşey değildir arkadaşlar. J7 düşünüyorsanız kamera,şarj,serilik,stabillik sizi memnun eder 1,5gb ramde 2gb gibi çalışıyor sorunsuz. Açmadığı oyun yok neredeyse. Lenovoya bence bulaşmayın. Benim size önerim.

• bkaramanb kullanıcısına yanıt
    aldığınız ürün paralel mi , samsung garantili mi? paralel ithalat olanlar çift hatlı imiş farklar neler acaba ? çift hat özelliğinden ve 150 lira daha uygun olması nedeniyle paralelden almak daha mı mantıklı yoksa , distribütörmü almalıyız ?
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    Cift hatli urunler paralel ithalat 4g yok.
    İc pazar urunleri 4g li cift hat yok.
    Birde cift hatlilar snapdragon 615 ic hatlilarin exynos 7580
    Bildigim kadariyla baska fark yok.
    Sizin icin 4g onemli degilse cift at alin yada bulabiliyorsaniz paralel ithalatdan 4g li.4g önemliyse distribütör ürünlerine yönelin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo606 -- 8 Kasım 2015; 21:32:24 >
  • apollo606 A kullanıcısına yanıt
    Zenfone 5ten geçsek akıcılık yönünden üzer mi?
  • Bu haftasonu veya gelecek haftasonu almayı düşünüyorum. Doğru bir seçim mi sizce? Kullanacaklarım Facebook/Facebook Messenger, Twitter, Snapchat, Whatsapp, Instagram ve birkaç küçük oyun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maskeli Bilo kullanıcısına yanıt
    Hocam kendimde zenfone 5 var hala kullaniyorum birebir ikisini denedim uygulama olsun vb. Hicbir eksigini gormedim.Birde soyle birsey ekleyeyim zen 5 in ekran kalitesi cok kötüymüş.J7 de renklerin canlılığı kalitesi vs cok iyi zen 5 e göre.
    Kendim 1 sene daha idare etmeliyim zen5 ile yoksa kendime de j5 alicaktim 5.5 inc ekran bana biraz buyuk 5 ideal benim icin.

• apollo606 A kullanıcısına yanıt
    Ben zen5'in şarjından illalah ettim günde 2 kere ettiğim bile olmaya başladı. Şarj için sanırım alıcam bu telefonu.

Teşekkür ederim cevap için.
  • Maskeli Bilo kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam zen5 bende de ayni durumda gunde 2 - 3 kez sarj ediyorum.
    Deneme amacli bende kaldi 100 den 0 a 2 gun yetti sarj lolipopda ve rootsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo606 -- 8 Kasım 2015; 22:21:45 >
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    Aradaki farklar aşağıda.. Bulabiliosan tek hatlısını bu al derim.. 4g ye geçilince yine telefon arama temiz kullanıosan 3 sene kullanırsın. Hemde samsung türkiye garantili. Bende media markttn aldım. Çift hatlı alırsanda ithalatçı garantili alırsın 3gli olır ve çift hatlı. Sana tavsiyem öyle alırsan telefonu hat takmadan kontrollerini yapmandır. Sonra sorun çıkarsa hat takıldığı için değişim yapmıyorlar buda bir risk bende 150 tl için riske girmeyip teknolojik marketten aldım.

SAMSUNG GALAXY J700H çift hatlı (4g) yok

Yonga Seti (Chipset)
    Qualcomm Snapdragon 615 MSM8939

İşlemci Mimarisi
    ARMv8 (64-bit)

Grafik işlemci
    Adreno 405

GPU FREKANSI
    550MHZ

SAMSUNG GALAXY J700F tek hatlı (4g var)

Yonga Seti (Chipset)
    Samsung Exynos 7 Octa 7580

İşlemci Mimarisi
    ARMv8-A (64-bit)

Grafik işlemci
    Mali-T720 MP2

GPU FREKANSI
    600MHZ

• Asus Zenfone 2 - 16 gb da J7 ye alternatif olabilir , hemen hemen aynı fiyat ikisi de.. 4gb ram artısı var.

• unpop kullanıcısına yanıt
    İki adet zenfone 5 bir adet zenfone 4 bşr adette zenfone 6 kullandık ailece. Babam ve annem hala zenfone 5-6 kullanmakta. Zenfone 2 alacakken. 3 tane zenfone 2 alan arkadaşımdanda aynı sistemsel sorunları takılmaları,şarj problemlerini, arayüz durdu hatalarını duyup birde araştırma yapıp şikayetleri okuyunca. Asusun zenfone 4-5-6 ile yakaladığı başarıyı zenfone 2 ye yansıtamadığını anladım okadar para veripte riske girmenin anlamlı olduğunu düşünmüyorum ama tabi alanlarada saygılıyım kağıt üstünde rakipler. Ama j7 stabilitesiyle ve bataryasıyla her türlü ezer asusu.. Eşime aldım telefonu ve ben sony kullanıyorum.yani samsung fanı deilim.ama daha öncede samsung kullanmış biri olarak öok iddaalı bir laf edeceğim. J7 kadar sorunsuz bir cihaz daha önce yapamadı samsung ve hala s6 note 5 te bile arayüz ve takılma sorunları var. :) saygılar

• J7 iyi hoş da malzeme kalitesi ve o kalın çerçeve malesef pek iç açıcı değil, performansı iyidir, işlemcisi iyi. J7 neyse de 899 TL ye 8 GB dahili hafızalı, 1.5 gb ramli , kötü kasa ile J5 yerine 100 TL daha az para verip 799 TL ye Asus Zenfone 2 Laser 5" tercih edilebilinir. İkisi de snapdragon 410 işlemci kullanıyorlar ve ekran çözünürlükleri aynı, batarya performansları hemen hemen aynıdır. Asus Laser'in artıları 16 GB dahili hafıza, 2 GB ram, laser odaklı kamera ve daha sağlam kasa ( ve göreceli olarak daha şık ). Tasarım olarak 1500 TL lik asus 2 64 gblerle aynı oldugu icin daha premimum bir tasarımı var ( bu bence tabi, görecelidir ).

Diğer bir alternatif de kamera kalitesi nebze düşük ama işlemcisi çok iyi olan 799 Tl ye Lenovo P70.
  • Eyvallah fikrinize saygı duyarız. Tabiki herkez istediği telefonu almakta serbest. Biz sistemsel ve sorunsuz bi telefon olduğunu almak isteyenlere belirtiyoruzki. Zaten kenarlarının yine o soyulan kötü malzemeden olduğunu belirtmiştim defalarca. Asus konusunda size katılmıyorum ama sizin fikriniz tabikide saygı duyarım. Siz onları almak isterseniz o sayfaları araştırabilirsiniz. Yanlış anlamayın biz burda sadece j7 konuşmaya sorunlar varsa halletmeye çalışıyoruz. Konuyu açan olarakta amacım buydu insanlara yardımcı olmak. O nedenle tabikide siz istediğiniz telefonı alabilirsiniz. Biz alanlarla sorun yada önerileri konuşuyoruz.

• Bende eşime aldım 2 ay oldu,kendimede almayı düşünüyorum. iPhone'dan geçmek takdir edersiniz ki karar vermesi zor bir konu ama doğru tercih yaptığımızı anladık.

Şarj elinizden düşmezse 1 gün rahat gidiyor kurcalamazsanız 2 gün rahat gider,piyasada ilk 3 telefondan biri budur şarj konusunda.
    Takılma donma yok.
    Kamera beklentinin üstünde iyi.
    Ekran doyurucu canlı.

Özetle; Telefon delisi olmayan insan için akıllı telefon kullanım ömrü 3 yıldır ortalama. Android telefonların değer kaybettiği su götürmez gerçek,çok parçalanmaya gerek yok bir telefon için.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.