Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaptığınız işlem doğru bildiğim bi başka ayar yok.güncellemeyi yapmalı. Bence temiz kurulum yapın telefonu sıfırlayıp tekrar deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim
  • arkadaslar sadece 2gb ram icin e7 almiya degermi yoksa j7 daha stabilmi cok kararsiz kaldim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SHARKY kullanıcısına yanıt
    E7 konusunu okudunmu kardeşim. Ona göre karar ver. Ben j7 daha stabil derim. Çünkü kullanıyoruz. He telefonu alırken ram olayına bakma j7 hertürlü işlemciden dolayı daha üstün.aldığım yerdeki eleman 2gb ram'in ne kadar stabil çalıştığı önemli dedi stabil değilse istiosa 10gb ram olsun dediki katılıyorum. General mobile elite 3gb tam göya ama çoğu oyunu açamıyor ısınıyor. O nedenle rami düzgün kullanma olarak j7 üstün ve işlemci olarak ve e7 daha önce çıktı j7 daha yeni. E7 nin artısı tuşlar ışıklı galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaramanb -- 16 Kasım 2015; 14:52:33 >
  • SHARKY kullanıcısına yanıt
    Ayrıca e7 4 çekirdekli işlemci. J7 8 çekirdekli, j7 de ön kamerada flaş mevcut.ayrıca arayüz olarak s6 arayüzü var j7 de. Ama e7 de yok.

• Paranızı sony verin ne j7si xperia c4 1100 liraya harika benden demesi Marsmalow garanti ayrıca samsung J2 için güncelleme çıktı 12 kasımda otadan yükleyemezseniz Samsung Smart Switch adlı program ile bilgisayardan kurabilirsiniz. Denendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axpe -- 16 Kasım 2015; 15:20:09 >
  • J7 çift hatlı sanırım. Çift hat telefonun özelliklerini olumsuz yönde etkilemiyor değil mi?

• ben de bugun j7 aldim daha once lg g3 32 gb kullaniyordum simdilik gayet memnunum

• high speed dirt kullanıcısına yanıt
    J7 çift hatlılar parelel yolla gelenler. Ve onlarda 3g var 4g yok

• quote:

Orijinalden alıntı: SHARKY

arkadaslar sadece 2gb ram icin e7 almiya degermi yoksa j7 daha stabilmi cok kararsiz kaldim?

J7 yi tavsiye ederim. Alalı kısa süre oldu ama bağlantıları, akıcılığı, kullanım kolaylığı çok iyi.

quote:

Orijinalden alıntı: bkaramanb

Ayrıca e7 4 çekirdekli işlemci. J7 8 çekirdekli, j7 de ön kamerada flaş mevcut.ayrıca arayüz olarak s6 arayüzü var j7 de. Ama e7 de yok.

J7 nin işlemcisi daha yeni ve kararlı bir işlemci.

quote:

Orijinalden alıntı: high speed dirt

J7 çift hatlı sanırım. Çift hat telefonun özelliklerini olumsuz yönde etkilemiyor değil mi?

Hepsi çift hatlı değil. Samsung garantili olanlar tek hatlı. Çift hatlılar paralel ithalat yoluyla geliyor.

quote:

Orijinalden alıntı: nbdrkc1215

ben de bugun j7 aldim daha once lg g3 32 gb kullaniyordum simdilik gayet memnunum

Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turoktr -- 17 Kasım 2015; 0:52:39 >

• Herkese merhaba.J7'yi 1 ay kadar önce kızıma aldım.İkilemde kalan tüm kullanıcılar gibi ben de,telefonun birkaç "eksiğine" uzun uzadıya takıldım.Ekran camında Gorilla Glass teknolojisinin kullanılmaması,1,5 gb ram,bildirim ışığı olmaması vs.Ancak Amoled ekranın parlaklığı ve netliği hiç rahatsız etmiyor.Temperli ekran koruyucu kullanınca,ekranın çizilmesini de engelledik.Telefonda 8-10 adet sosyal medya uygulaması kurulu ve bunların çoğu aktif vaziyette.Buna rağmen,akıcılığında bir aksama söz konusu değil.Yani şimdilik 1,5 gb ram yeterli görünüyor.Geriye bildirim ışığı kalıyor ki,bu telefona ithaf edilen en yersiz eksik.7/24 telefonu elinde tutan genç ergenlerin,herhangi bir iletiyi kaçırmak gibi bir durumları yok.Pil 3000mA olduğundan şarj sıkıntısı da olmuyor(ki eski telefon iphone 4 idi:))Depolama kapasitesi 16gb ve ben buna 32gb microSD kart yükledim.Malzeme kalitesi de gayet yeterli,hatta çok güzel duruyor.Kısaca telefondan ne istediğinize bağlı olarak değişmekle beraber,beğenilmeyecek bir durumu yok.Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi double h -- 17 Kasım 2015; 1:44:56 >

• Bende 15 kasımda aldım J5 şimdilik memnunum, esasen galaxy alpha alacaktım ama ikinci ellerde çok pahalı diye 5 inç olmasına rağmen buna yöneldim. Oysa 4,8 yetiyordu bana belki denk gelirsem temiz alphayla değişirim bunu. Vatandan peşin fiyatına 9 taksit aldım kırılmaz cam vatandan ve bimeksten şeffaf slikon kılıf aldım. Ben sadece konuşma ve bazen fiyat incelemesi yada araştırma için kullanırım şarj sorunumda olmıcak 8 gb hafızada yetecek yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadoluparsı -- 17 Kasım 2015; 11:01:03 >
  • double h kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın yorumlar için sağolun.

• anadoluparsı kullanıcısına yanıt
    Alphada güzel cihaz. Kasa olarak ve incelik olarak özellikle. Ama aldığınız cihazda aynen yeterli.

• aranıza J7 gold renk ile katıldım 875 gibi güzel bir rakama geldi
  • Hayırlı olsun güzel fiyat.

• bkaramanb kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam samsung türkiye garantili olarak evet güzel rakama geldi @bkaramanb

• arkadaslar simdilik sarj konusunda sahane ekrani super ses konusunda kotu internet tarayicisi hizli kullandikca size olumlu olumsuz yanlarini anlatirim

• arkadaslar ekran resmini nasil aliyoruz onu bir turlu bulamadim

• nbdrkc1215 kullanıcısına yanıt
    Ses kosma tşu ve home tuşuna aynı anda basınca alması lazım

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.