Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben telefonu aldıgımdan buyana 2 defa güncelleme geldi.

J700FXXU1AOI1_J700FOJV1AOI2_TUR
    ve
    J700FXXU1AOK2_J700FOJV1AOK2_TUR

Birde mumkunse su siteye bakabilirseniz.
    Rootlama
    Ses Arttırma
    Yeni kullanıcı acma
    ..
    ...
    ...
    ...

gibi konularda bilgiler var
    link :http://sharvinzlife.blogspot.com/2015/10/samsung-galaxy-j7-sm-j700f-tips-and.html
  • nbdrkc1215 kullanıcısına yanıt
    1 adet aldı hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gittigidiyor sitesinde samsung j 5-7 serilerinde F ve H harfleri belirtılmıyor.nasıl anlıyacagız 4 G li oldugunu.
  • DEMİRCİEFE kullanıcısına yanıt
    Sor hocam mesaj atıp özellikle belirt 4gli versiyon istiyorsan

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaramanb

Sor hocam mesaj atıp özellikle belirt 4gli versiyon istiyorsan

sagol kardeşim...
  • kullananlar artsada şu custom romlar için ve rootlama işleri için türkçe bilgiler edinebiliyor olsak bendede J5 var bu arada
  • Bende e5 ten j7 ye geçmeyi planlıyorum.Çok telefon baktım ,doğrusu bakmadığım marka kalmadı ama hepsinde şikayet fazla.Bu cihazı en ucuz TR garantili kaça mal ettiniz ? sanırım 1050 tl civarında şu an .950 ye mal edilebilir mi ona göre bekleyeceğim teşekkürler.
  • BEN DE TAKİPTEYIM..
  • J5 te widgetleri nasıl görebiliyoruz arkadaşlar?

• ben ben J7 yi takip ediyorum ama mediamarkt te J5 ve J7 yi kamera yönunden inceledıgımde J5 in çekim ve netlik durumunun daha iyi oldugunu gözledim. mediamatket personeli ,fark ışık ayarlarından olab,lir dedi ama ışık J7 nın ayarları değişsede J5 nin kamera çekim netliğinine erişemedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minyon

J5 te widgetleri nasıl görebiliyoruz arkadaşlar?

uygulamalardan en yukarıda widge bölümü çıkmıyor mu..
  • Sebeke cekimiyle ilgili bir sorun var cihazda

• quote:

hocam ana ekrani basili tutun tema duvar kagidi widgetelr diye uc secenek cikacak widget i tiklayin cikar

• quote:

Orijinalden alıntı: nbdrkc1215

quote:

hocam ana ekrani basili tutun tema duvar kagidi widgetelr diye uc secenek cikacak widget i tiklayin cikar

yeni klasör nasıl ekleyeceğiz acaba?
  • J7 ve J5 te navigasyon çok başarılı.
    2 gündür Eskişehirde gitmediğim yer kalmadı.
    Sesli anlatım da çok iyi. Ekrana bakmama bile gerek kalmadı.
  • cuma gününden beri j7 kullanıyorum çok memnunum cihazdan özellikle şarj çok başarılı tek bir sıkıntım var çekim problemi çok aşırı değişme oluyor çekimde uzun bir süre cihaza dokunmadığım zaman ekran kilidini açtığımda çekim dişi sıfır görünüyor böyle bir sıkıntı yaşayan arkadaş mevcutmudur acaba nano sim kartı aparat ile microya çevirmenin bir sıkıntı olmuş olabilirmi
  • Bizde ki J5 ve J7 de simi makinayla kesilerek takıldı. İkisinde deanlattığınız sorun yok.
    Belki bulunduğunuz ölgeden kaynaklanan problem olabilir. İmkan varsa birinin başka operatör simiyle deneyin.
  • Nano sim kart kullanıosan önceden bu micro sim kartla çalışıyor aparat takarak hattı taktıysan oturmamış olabilir yada yeni hat almak lazım.. Bunlarla sorun çözülmüyorsa cihazdan kaynaklı olabilir.. Aldığınız yere bir götürün. Bence.

• J7 iyidir. Konu yukarda kalsın.

Bu arada güncelleme alması hala muamma.
  • Dun aksam bu telefonun cekimiyle ilgili bir sorunu oldugunu yazmistim onceki telimde kullandigim yeni nesil simkart kesilme falan yok orjinal sebeke cekimi cok hareketli bazen herkesin full cektigi yerde ben 1 yada iki dis cekiyorum... google a yazinca bunla ilgili bi cok kisinin bu sorunu yazdigini gordum kesinlikle bu telefonda cekimle ilgili bir sikinti var sebeke sinyalinin kuvvetli oldugu yerlerde bu sorun yasanmiyor ancak sebeke cekimi zayif yerlere gittiginizde bu sorunu yasayacaksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighthunter9 -- 23 Kasım 2015; 14:08:03 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.