Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anadoluparsı

Bende 15 kasımda aldım J5 şimdilik memnunum, esasen galaxy alpha alacaktım ama ikinci ellerde çok pahalı diye 5 inç olmasına rağmen buna yöneldim. Oysa 4,8 yetiyordu bana belki denk gelirsem temiz alphayla değişirim bunu. Vatandan peşin fiyatına 9 taksit aldım kırılmaz cam vatandan ve bimeksten şeffaf slikon kılıf aldım. Ben sadece konuşma ve bazen fiyat incelemesi yada araştırma için kullanırım şarj sorunumda olmıcak 8 gb hafızada yetecek yani.

taksitli olarak nasil aldiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar

Galaxy j5 ve j7 de NFC var mı?

• hocam olmadi

• nbdrkc1215 kullanıcısına yanıt
    Hocam home tuşu orta tuş yani. Ve tuş kilidi tuşunu deneyin aynı anda. Bide
     ★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★

• siyyahla gold rengi çok ucuz duruyor, en iyisi gene beyaz herhalde J7 icin..
  • unpop kullanıcısına yanıt
    En çok beğenilen renk gold ama tercih zevk meselesi tabi kardeş :) sende c5 ultra yokmuydu

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaramanb

Hocam home tuşu orta tuş yani. Ve tuş kilidi tuşunu deneyin aynı anda. Bide

tamam hocam oldu cok sagolun home tusu bir de kilit tusuna ayni anda basinca ekran resmini aliyor

• arkadaslar guncelleme yapinca boyle uyari cikiyor

• nbdrkc1215 kullanıcısına yanıt
    İlginç ilk defa böyle bi uyarı gördüm ben.

• ben de j 5 ve 7 arasında kaldım.bakalım ne karar verıcegım..
  • E7 kullaniyodum guncelleme almayacak aciklamasi yapilinca sinirle sattim ve asus zenfone2 32 gb aldim lanet olsun aldigim gune 3.5 saat ekran suresi 3g de aliyordum ve bildiginiz takoz gibi telefon yok dedim yanlis yaptim kara kara dusunurken bir arkadasim telimi almak istedi 1100e sattim 1 haftalikti ve hemen j7 ye döndüm oh be dedim e7den aliskinim cunku bu donanima ve 5.1 surumle geldiki asiri stabil batarya konusunda e7 de asiri iyiydi bakalim bu e7 yi gecebilecekmi sonuc olarak asus bir hataydi benim icin piyasada bu fiyata bu cihazin rakibi yok arkadaslar bunu tum yasadigim tecrubeyle soyluyorum

• Webde dolaşırken bazı sayfalar iri puntolu oluyor. Bende Samsung tablet var parmak hareketiyle sayfayı büyütüp küçültebiliyorduk. Bunda nasıl yapılıyor.

Mesela hurriyet.com.tr sayfasına girin iri görüntüleri nasıl küçülteceğiz?
  • Teknopedia.org olarak, son günlerin popüler ve en çok satan telefonlarından Galaxy J7 hakkında merak edilen tüm soruların cevaplarını bulabileceğinz bir inceleme yaptık.

Özellikle piyasada bulunan Distribütör garantili J700F ve İthalatçı firma garantili J700H Dual Sim modellerinin farkını, telefonun kamerası, örnek çekilmiş resimler ve daha bir çok ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknopedia -- 20 Kasım 2015; 10:59:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknopedia

Teknopedia.org olarak, son günlerin popüler ve en çok satan telefonlarından Galaxy J7 hakkında merak edilen tüm soruların cevaplarını bulabileceğinz bir inceleme yaptık.

Özellikle piyasada bulunan Distribütör garantili J700F ve İthalatçı firma garantili J700H Dual Sim modellerinin farkını, telefonun kamerası, örnek çekilmiş resimler ve daha bir çok ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirisiniz.

incelemeniz hatalı, Samsung Turkiye garantilim satılanlar Exynos işlemcili, global pazarda satılanlar 615 işlemcili.

"Galaxy J7 J700F

Distribütör garantili olan Galaxy J7 J700F modeli tek sim kart destekli. J700F modeli, 64 Bit destekli ve 8 çekirdekli Cortex-A53 Snapdragon 615 işlemciye sahip"
    -

• teknopedia kullanıcısına yanıt
    Kardeşim hem yanlış bilgiendiriosun hem sayfayı baltalamaya çalışıosun yaptıysan inceleme giren girer ki. Burda her türlü bilgi yazıyor. Çift hatlı ve tek hatlının özelliklerinide 20 kere yazdık sayfamızda açık açık.

• 970M bir guncelleme gelmiş j7 ye bilgisi olan varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

Orijinalden alıntı: teknopedia

Teknopedia.org olarak, son günlerin popüler ve en çok satan telefonlarından Galaxy J7 hakkında merak edilen tüm soruların cevaplarını bulabileceğinz bir inceleme yaptık.

incelemeniz hatalı, Samsung Turkiye garantilim satılanlar Exynos işlemcili, global pazarda satılanlar 615 işlemcili.

"Galaxy J7 J700F

Distribütör garantili olan Galaxy J7 J700F modeli tek sim kart destekli. J700F modeli, 64 Bit destekli ve 8 çekirdekli Cortex-A53 Snapdragon 615 işlemciye sahip"
    -

Haklısınız. Modelleri yazarken dikkatsizlikten karışmış. Uyarınız için teşekkür ederim. Yazıda da düzelttm.

• quote:

Kardeşim hem yanlış bilgiendiriosun hem sayfayı baltalamaya çalışıosun yaptıysan inceleme giren girer ki. Burda her türlü bilgi yazıyor. Çift hatlı ve tek hatlının özelliklerinide 20 kere yazdık sayfamızda açık açık.

Niye bu kadar tepki verdiğinizi anlamadım. Konuyu baltalama gibi bir niyetim yok. Dediğiniz gibi burada herkes bir şeyler paylaşıyor. Ben de emek verip, uğraşıp derlediğim bilgileri sitemde paylaştım ve belki birilerinin işine yarar diye bu konuda link vererek paylaştım. Hepsi bu.
  • Yahu 2-3 seferdir "smart manager" güncellemesi geldi uyarısına yükle diyorum veri alışverişini görüyorum ama yüklenen bir şey yok vesselam.
  • quote:

İlginç ilk defa böyle bi uyarı gördüm ben.

hocam sizin j7 hic guncellme aldi mi

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.