Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar J7lerimizde tek problem harici hoparlörün gür olmaması. Eskiden bir iki kod girip speaker diye bir menüden artırıyorduk bu ses ayarlarını. Aranızda bu kodu bilen var mı ? Nette yaptığım araştırmalarda edindiğim kodları denedim ancak bahsettiğim menüye girmedi. J serisi için bu farklı bir kod olsa gerek. Bilen ya da bulan arkadaşlar var ise paylaşırlarsa çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hangi model? J5, J7?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • apollo606 A kullanıcısına yanıt
    Üstadım j7 nin çift hatlı versiyonunun 4G destekleyen modelini bulabilmemiz mümkünmüdür..Bildigim kadarıyla Ülkemizde henüz 4g olmadığı için Türkiye versiyonu yok çift hatlı j7 lerin...Ben uzun zamandan beri arıyorum J7 çift hatlının 4G destekleyen modelini ama bulamadım...Bu modeli temin edebileceğimiz bir firma varmıdır bildiğiniz...Teşekkürler..
  • ozbes kullanıcısına yanıt
    Hocam bildiğim kadarıyla öyle bir model Türkiye pazarına sunulmadı. Türkiyede Samsung Galaxy J7 SM-J700F ve Samsung Galaxy J7 SM-J700H adlı iki model var.
    Yani iki model satıyorlar ilk yazdığım tek sim ve 4gli , ikinci yazdığım çift sim ve 4gsiz.
    Sizin istediğiniz modelin adı Samsung Galaxy J7 SM-J700F/DH hem 4g var hem çift simli ama Tayland ve Hindistanda satışa çıkmış.Türkiye pazarında yok bu zamana kadar gelmediyse bundan sonra da gelmez diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo606 -- 10 Kasım 2015; 3:43:53 >
  • Arkadaşlar, şimdi yazdıklarınızdan okudum benim yeni aldığım telefon "Samsung Galaxy J7 SM-J700F seris" şimdi bu telefon çift sim kartlımı ? ve 4G destekliyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refikilhan -- 10 Kasım 2015; 12:05:41 >
  • Sizinkisi tek hatlı ve 4gli kardeş..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaramanb

Sizinkisi tek hatlı ve 4gli kardeş..

Teşekkürler dostum.. Ama bir şey daha soracağım, ben bu telefonun mesaj sesi için samsung ıslık melodisi koymuştum, güzel çalıyordu, son güncellemeden sonra kalktı, acaba ben yanlışlıklamı çıkardım düşüncesiyle tekrar ayni müziği koymak istedimsede mesaj bölümünde ""zil sesi ekle bölümü yok olmuştu , samsung yetkili servisine götürdüm baktılar ve güncelleme ile sistemden kaldırmışlar artık yüklenemez dediler, acaba başlarından mı savdılar dersin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refikilhan -- 10 Kasım 2015; 12:25:53 >
  • apollo606 A kullanıcısına yanıt
    Açıklamaların için teşekkür ederim üstad..
    Ülkemizde 4G nin MAYIS 2016 ayında kullanılmaya başlanılacağı düşünülünce, bu tarihe kadar satıcılar ellerindeki 4G siz telefonları ellerinden çıkarmak için 4G li modelleri getirmekte nazlanacaklardır sanırım..Ayrıca, çeşitli kampanyalarla 4G olmayan telefonların fiyatlarını da bariz bir şekilde aşağıya çekeceklerdir..Çünki artık tüketici bilinçlendi, eskisi gibi değil..Özelliklerini kurcalıyorlar, sorguluyorlar alacakları model telefonların.Bu nedenle 5-6 ay sonra kullanılmaya başlanılacak olan 4G yi desteklemeyen telefonların alınması akıl karı değil..O halde ne yapıcağız, bekleyeceğiz...Ellerindeki mevcutlar tükenince, 4G li modellerin ithalatı en kısa sürede başlayacaktır diye düşünüyorum. Ama fiyatları ne seviyede olur şimdiden tahmin edemiyorum.....Tayland ve Hindistanda satışa çıkarılmış olan 4,5G uyumlu, çift hatlı, Samsung Galaxy J7 SM-J700F/DH neden Türkiyeye getirilmesin o zaman..Haksızmıyım arkadaşlar..

• refikilhan kullanıcısına yanıt
    O konuda hiç bilgim yok hocam. Ama güncelleme geldi die zil sesi gitmesi saçma geldi bana. Brlki fabrika ayarlarına dönerek düzelir ancak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozbes kullanıcısına yanıt
    Valla bi çok sitede okudum ben hocam. Kesinkez hiç bi şekilde 4gli ve çift hatlı modelin gelmeyeceği söylenmiş. Pararleller içinde 3gli model satılacak denmiş.. Neden olarakta zaten tek hatlı modelin 4gli olduğu söylenmiş.. Bence boşuna beklersiniz die düşünüyorum 4gli versiyonu bekleyecekseniz. Ama siz bilirsiniz tabi. Farklı çift hatlı 4gli modeller mevcut.

• quote:

Valla bi çok sitede okudum ben hocam. Kesinkez hiç bi şekilde 4gli ve çift hatlı modelin gelmeyeceği söylenmiş. Pararleller içinde 3gli model satılacak denmiş.. Neden olarakta zaten tek hatlı modelin 4gli olduğu söylenmiş.. Bence boşuna beklersiniz die düşünüyorum 4gli versiyonu bekleyecekseniz. Ama siz bilirsiniz tabi. Farklı çift hatlı 4gli modeller mevcut.

Acaba güncelleme alacak mı j7 bilginiz var mı
  • Hocam E5 bile 4.4.4 Kitkat'tan 5.1.1 Lollipop'a geçtiyse J5/J7 kesinlikle Marshmallow alır. O konuda şüpheniz olmasın, fakat çok geç alır söyleyeyim.

• Font_Drakula F kullanıcısına yanıt
    Bencede alır ama 2016'nın 3. Çeyreğinde yada sonunda doğru alır die düşünüyorum.

• Merhaba arkadaşlar. Bugün sabah Mediamarkt'tan 850 TL gibi bir fiyata beyaz J5 aldım. Kullanıcı listesine ismimi yazabilirsiniz :)
    Öncelikle telefon çok iyi. Resimlerine baktığınızda telefonun tasarımı çok kötü görünüyor fakat gerçekte öyle değil, çok güzel bir tasarıma sahip. Telefona genel sosyal medya uygulamalarını indirdim. Oyun performasına bakmadım şimdi yorumlarımı yazarım oyun hakkında. Telefonu kurar kurmaz hemen güncelleme var dedi. Arayüz S6 ve Note 5 ile aynı yani en son Touchwiz sürümü. Yani telefon hakkında düşüncelerim olumlu. Bence alınabilir bir telefon. Bana göre tek sıkıntısı 8 GB olması. Sizce 4 GB'a yakın bir alan kalıyor. Telefon 850 liralık bütçeye alınabilecek en iyi telefonlardan şuanlık.

• J5 ten sonra bugün bir de J7 aldım.
    Kullandıkça görüşlerimi yazarım....
  • Kaanyc K kullanıcısına yanıt
    Bitaz bütçeyi zorlayıp j7 alsaydın kardeşim ama olsun j5te güzel. :) kullanıcı listesine eklerim seni ama şu anda bi sorun var düzeltme yapamıyorum niyeyse normale döner dönmez eklerim :)

• turoktr kullanıcısına yanıt
    İki telefon on numara j5in tek eksiği 8gb olması ama olsun hafıza kartı desteği var. Her iki telefon içinde görüşleri bekliyoruz biraz konu şenlensin çok durgun. Bende j7 var ve sony xperia c5 ultra var bütün performansları aynı valla. Kamera hariç tabi.

• bkaramanb kullanıcısına yanıt
    J5 i bizim gence verdim. J7 yi de kendim için aldım. İlk açtığımda pil %60 şarjdaydı. Ful şarj için taktım. %100 oldu ama sabaha kadar şarjda bırakacağım.

Microsoft uygulamaları dikkatimi çekti. Word-Excel-PowerPoint-Skype vs. Yanlız bunları açmak istediğimde Google PGalaxy Apps güncellemesi lazım diyor.
    Kabul etmezsek uygulama açılmıyor. Tamam dediğimizde devamlı güncelleniyor diyor. 2 saat oldu hala güncelleniyor diyor. Bu normal mi yoksa bu uygulamaları açmanın başka bir yolu var mı? Öneriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turoktr -- 15 Kasım 2015; 0:36:07 >
  • quote:

İki telefon on numara j5in tek eksiği 8gb olması ama olsun hafıza kartı desteği var. Her iki telefon içinde görüşleri bekliyoruz biraz konu şenlensin çok durgun. Bende j7 var ve sony xperia c5 ultra var bütün performansları aynı valla. Kamera hariç tabi.

işlemci farkı da var, J5 de snapdragon 411 varken , J7 de çok daha iyi bir exynos işlemci var. Antutdan biri 20000 kusur alırken digeri 40000 kusur alıyor.
    8gb dahili hafızalı, snapdragon 410 işlemcili J5 yerine boyut cok onemli değilse 100-150 daha verip J7 tercih edilmeli.
  • arkadaşlar camera kayıt yapmıyor. kayıt başarısız diye uyarı geliyor ve sonra kapanıyor camera. herhangi bir ayarı varmı arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati1978 -- 15 Kasım 2015; 21:47:57 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.