Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zenfone 2 32 gb telimi satip geldim sakin kardesim zenfone 2 nin sarjindan kafayi yedim 3.5 saat ekran suresini zor aliyorsun 3gde ben illallah dedim ve sattim bide resmen agir ve kalin takoz gibi telefon kesinlikle alinmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nighthunter9

Zenfone 2 32 gb telimi satip geldim sakin kardesim zenfone 2 nin sarjindan kafayi yedim 3.5 saat ekran suresini zor aliyorsun 3gde ben illallah dedim ve sattim bide resmen agir ve kalin takoz gibi telefon kesinlikle alinmaz

iyi guzel soyluyorsun hocam da dun J7 yi gene inceledim, bildiğin plastikl leğeni, malzeme ve tasarım berbat..
  • nighthunter9 N kullanıcısına yanıt
    Kardeşim evimizde note3,note,4,sony xperia c5 ultra, ve j7 var hepsinde çekimin zayıf olduğu yerlerde aynı sorunla karşılaşıyoruz çıkıyor iniyor.. Bu yeni nesil telefonların kronik sorunu bence

• inexo kullanıcısına yanıt
    4g ve çift simli j5'ler

• unpop kullanıcısına yanıt
    Dogru malzeme kalitesi dusuk ama zenfone 2 32 gb 1250 tl malzeme kalitesi j7 ile ayni derecede dusuk ve sarj performansi berbat bide j7 den iki cok daha agir kullanir yada incelersen ne demek istedigimi anlayacaksin ben zenfone 2 den j7 ye gecince resmen cebimde takoz tasidigimi farkettim

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaramanb

Kardeşim evimizde note3,note,4,sony xperia c5 ultra, ve j7 var hepsinde çekimin zayıf olduğu yerlerde aynı sorunla karşılaşıyoruz çıkıyor iniyor.. Bu yeni nesil telefonların kronik sorunu bence

Kardesim yok ya evimi baz aliyirum zenfone2 ve s6 edge kullandim simdi s6 edge esimde ayni operatoru kullaniyoruz onun edge 4 dis cekiyor benim j7 2 dis 2g ye gecince otomatik modda birdaha 3gyi yakalayamiyor yada cok uzun sürüyor yakalamasi sadece 3g ye aliyorum teli otomatik moddan cikariyorum bu kezde konusmalarda kesilmeler oluyor kapaniyor yeniden ariyorum karsimdaki kisiyi bu sorunla ilk kez bu cihazda karsilastim ama yazilimsal oldugu asikar guncelleme vereceklerdir ve duzelecektir sanirim

• bkaramanb kullanıcısına yanıt
    ilginç sadece media markt öyle yazıyor bütün sitelerde tek hatlı

• nighthunter9 N kullanıcısına yanıt
    Bizim evdede az çekme sorunu var ama şebekeden. Ama senin dediğün gibi bir sorun yok bizim j7 de inşallah yazılımsaldır hocam..

Direkt media marktte gidip almıştım j7yi bende. J5 ide sormuştum çift hatlı ve 4g uyumlu demişti satıcı. Ama bilemiyorum

• Çekim konusunda sorununu mobil veri kullanmadığım zamanlarda 2g ye alarak çözdüm değişkenliğin sebebi sürekli 3g şebekesi aramak sanırsam bu durum şarjıda ciddi anlamda etkiledi ülkemizde malum hala 3g sorunlu birçok bölge mevcut

• Bende herkesin zor çektiği yerlerde onlardan daha iyi performans alıyorum. Sorun kronik olmasa gerek.

J7 çift hatlıda olduğu gibi J5 çift hatlıda da 4G yoktur arkadaşlar...Satıcılar müşteriyi yanıltıyorlar...J7 ve J5 çift hatlı modellerde 4G Yoktur....Tek hatlı versiyonlarında 4G vardır....
  • ozbes kullanıcısına yanıt
    Media marktta ısrarla olduğunu söylüyorlar hocam alırken adama iki kere sordum eminmisin die j5 için. J7 aldım tabi bende o ayrı

• yaptıgım araştırmalarda, çift hatlı samsung galaxy 5-7 j serilerınde 4G desteği olmadığı[/b]
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

quote:

Orijinalden alıntı: Minyon

J5 te widgetleri nasıl görebiliyoruz arkadaşlar?

uygulamalardan en yukarıda widge bölümü çıkmıyor mu..

Yok maalesef öyle birşey bulamadım. Bi bakayım tekrar teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Dümen -- 24 Kasım 2015; 17:03:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbdrkc1215

quote:

hocam ana ekrani basili tutun tema duvar kagidi widgetelr diye uc secenek cikacak widget i tiklayin cikar

Denemediğim yol kalmadı bunu da denedim galiba çıkaramadım bidaha bakayım teşekkür ederim ☺

• quote:

Orijinalden alıntı: nbdrkc1215

quote:

hocam ana ekrani basili tutun tema duvar kagidi widgetelr diye uc secenek cikacak widget i tiklayin cikar

Geri tuşuna uzun basınca çıktı teşekkür ederim 😊

• çift hatlılarda kesinlikle 4g yoktur, o var diyen mediamarkt elemanları büyük ihtimalle 2016 haziranında işfen ayrılmış olacaklarından sallamasyon yapmaları gayet doğal.

• quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

çift hatlılarda kesinlikle 4g yoktur, o var diyen mediamarkt elemanları büyük ihtimalle 2016 haziranında işfen ayrılmış olacaklarından sallamasyon yapmaları gayet doğal.

2016 haziranda değişim mi oluıyor
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.