Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung j7nin diger versiyonunda Snapdragon 615 MSM8939 chipseti kullanilmistir ve bu chipsette 4g lte destegi vardir samsungun bir guncellemeyle bunu aktif etmesine bakar edermi etmezmi bilinmez ama bu islemcide 4g destegi vardir tipki snapdragon 800 lu g2 de oldugu gibi lg guncellemeyle sonradan aktif etti ama samsunga guncelleme konusunda pek guvenmem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighthunter9 -- 26 Kasım 2015; 21:29:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwertyqw

Lütfen J7 kullanıcılarına eklermisiniz beni de :)

zil sesi seviyesi (yüksekliği) ve fotograf kalıtesi hakkında bilgi verirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

quote:

Orijinalden alıntı: qwertyqw

Lütfen J7 kullanıcılarına eklermisiniz beni de :)

zil sesi seviyesi (yüksekliği) ve fotograf kalıtesi hakkında bilgi verirmisiniz.

Zil seviyesi dusuk titresimle kullanmak zorunda kaldim resim kalitesi ortalama uzeri bu fiyat bandinda etkileyici...

• J7 için bu sabah 150 mb güncelleme geldi. hayırlısı
  • samsung in(in hangi ülke ise) sitesinde bazı kullanıclar dokunmatık ekranın çok iyi olmadıgını belirtmişler,(google çevırısı oldugundan çok ıyı anlayamadım ama) dokunmatık ekran akıcı mı acaba..
  • DEMİRCİEFE kullanıcısına yanıt
    İn hindistan hocam dokunmatikte sorun yok bu arada.kendimde de zenfone 5 var bir fark goremedim ben

• quote:

samsung in(in hangi ülke ise) sitesinde bazı kullanıclar dokunmatık ekranın çok iyi olmadıgını belirtmişler,(google çevırısı oldugundan çok ıyı anlayamadım ama) dokunmatık ekran akıcı mı acaba..

j7 hiç sorun yok.
  • Arkadaşlar Samsung galaxy j7 alalı bir ay oldu ancak mesaj bildiriminde mesaj seslerinin sonundaki "zil sesi ekle" bölümü kayboldu, buraya artık ıslık sesini ekleyemiyorum,yetkili servise götürdüm onlarda bir şey yapamadılar, ancak samsung müşteri hizmetleri ıslık sesini buraya yükleyebildi, fakat ben mesajlarda bu bölümdeki seslerin haricinde baska bir ses yüklemek istesem mümkün olmayacak, zira "Zil sesi Ekle" bölümü artık yok.
    Sizlere sorum şu : Bu telefonu benim gibi yeni alan bir arkadaş varsa, acaba onların mesajlar bildirim sesi sonunda "Zil sesi ekle" bölümü varmı ? Yoksa bu benim telefondaki bir arıza mı ? bunu öğrenmek istiyorum.,
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
  • ben de dun izmir çankay da elektronıklçiler çarsısında j5- ve j 7 lere göz attım.j7 için 1100 tl civarında dediler.ben de samsung veya kvk garantısı ile 4G olmalı dedim,tamam dediler.j7 biraz buyuk gibigeldibana.cepe girmesi bakımından.ama benım gönlumj 7 de.ayrıca şu an kullandıgım samsung s3 mini için de 250.00 tl fiyat verdiler.yani 100 den 250.00 tl düşecekler.bakalım düşünüyorum.
  • quote:

ben de dun izmir çankay da elektronıklçiler çarsısında j5- ve j 7 lere göz attım.j7 için 1100 tl civarında dediler.ben de samsung veya kvk garantısı ile 4G olmalı dedim,tamam dediler.j7 biraz buyuk gibigeldibana.cepe girmesi bakımından.ama benım gönlumj 7 de.ayrıca şu an kullandıgım samsung s3 mini için de 250.00 tl fiyat verdiler.yani 100 den 250.00 tl düşecekler.bakalım düşünüyorum.

Mantikli buyuklugu sorun yaratmiyor hafif ve ince bir telefon zenfone 2 den sonra bana cok iyi geldi :) malum zenfone 2 bildigin takoz

• quote:

Orijinalden alıntı: refikilhan

Arkadaşlar Samsung galaxy j7 alalı bir ay oldu ancak mesaj bildiriminde mesaj seslerinin sonundaki "zil sesi ekle" bölümü kayboldu, buraya artık ıslık sesini ekleyemiyorum,yetkili servise götürdüm onlarda bir şey yapamadılar, ancak samsung müşteri hizmetleri ıslık sesini buraya yükleyebildi, fakat ben mesajlarda bu bölümdeki seslerin haricinde baska bir ses yüklemek istesem mümkün olmayacak, zira "Zil sesi Ekle" bölümü artık yok.
    Sizlere sorum şu : Bu telefonu benim gibi yeni alan bir arkadaş varsa, acaba onların mesajlar bildirim sesi sonunda "Zil sesi ekle" bölümü varmı ? Yoksa bu benim telefondaki bir arıza mı ? bunu öğrenmek istiyorum.,
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

şu şekil dede oluyor ben samsung s3 minide yapmıştım.cihazı usb kablo ile bilgisayara bağlayıp, bilgisayara tıklayıp cihazı bulup sd kart veya hafıza buradan zil seslerının bulunduğu klasöre indirdiğin zil sesini eklyeyebilirsunuz. zil sesi klasörunun nerede oldugunu şimdı tamhatırlamıyorum ama deneyerek bulunur.

• bi de arkadaşlar bir şey daha sorucağım, sizin cihazınız hangi ülke malı, güney kore,vietnam veya çın üretimi mi.
  • DEMİRCİEFE kullanıcısına yanıt
    Ben onuda denedim dostum fakat mesaj zil seslerini bulamadım.
  • J7 lerde iki farkli ekran karti var exynos ve snapdragon 615.
    Acaba j5 lerde de durum böyle mi yoksa tum versiyonlarda snapdragon 410 mu var?

• quote:

Orijinalden alıntı: refikilhan

Ben onuda denedim dostum fakat mesaj zil seslerini bulamadım.

Yardımın bana çok yararlı oldu dostum, senin yorumunu okuduktan sonra baktım, bir dosyada sadece benim ıslık melodim var anladımki telefonun orjinal mesaj melodileri burada ama gizlenmiş, ıslık melodisinin bulunduğu yere birde ben başka melodi koydum, sonuçta benim koyduğum melodi mesaj sesleri arasına girdi.
    Bana çok yardımcı oldun ve bir sorunum sayende çözüldü. Çok teşekkürler dostum...
  • J7 ile 2 ufak sorunum var. Daha önce de sordum:

1) Samsung Smart Manager güncellemesi 6MB diye bir uyarı geliyor, kabul ediyoruz yükleme başlıyor ama saatlerce devam ediyor ve sonunda yüklenmiyor.
    2) Samsung Galaxy Apps güncellemesi geliyor tamam diyoruz. "Uygulama İndiriliyor" diyor, üstte veri alış verişini izliyorum gün geçiyor ama hala indiriliyor durumu devem ediyor. Bir süre sonra aynı durum tekrarlanıyor.
    3) Ana Ekranda Microsoft Apps klasörü içinde Excl-Word-PowerPoint vs. var. Bunları açmak istediğimizde "Güncelle" diyor yine tamam diyoruz saatlece güncelleniyor diyor ama güncellenen bir şey yok ve uygulama da açılmıyor.

Bunlar hakkında deneyimi olan arkadaşlar öneriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turoktr -- 27 Kasım 2015; 13:57:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turoktr

J7 ile 2 ufak sorunum var. Daha önce de sordum:

1) Samsung Smart Manager güncellemesi 6MB diye bir uyarı geliyor, kabul ediyoruz yükleme başlıyor ama saatlerce devam ediyor ve sonunda yüklenmiyor.
    2) Samsung Galaxy Apps güncellemesi gelityor tamam diyoruz. "Uygulama İndiriliyor diyor, üstte veri alış verişini izliyorum gün geçiyor hala indiriliyor durumu devem ediyor. Bir süre sonra aynı durum tekrarlanıyor.
    3) Ana Ekranda Microsoft Apps klasörü içinde Excl-Word-PowerPoint vs. var. Bonları açmak istediğimizde "Güncelle" diyor yine tamam diyoruz saatlece güncelleniyor diyor ama güncellenen bir şey yok ve uygulama da açılmıyor.

Bunlar hakkında deneyimi olan arkadaşlar öneriniz nedir?

Hiç Başıma gelmedi, yetkili servisine bir sorsan diyorum.

• Sorarım da diğer arkadaşların da önerisini alayım belki aynı durum başkasında da vardır.
    Microsoft Excel Word vs. bunları açabiliyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turoktr -- 27 Kasım 2015; 14:02:05 >
  • turoktr kullanıcısına yanıt
    Telefonunuzu fabrika ayarlarına döndürün sonra bu sorunları tekrar deneyin.

• Guncelleme geldi 150 mb yukledim sarj hizli dusuyor sebeke degiskenligi sanirim duzeldi ama kullanirken sarj hizli dusuyor aksam format atip temiz bir kurulum yapip ondan sonra tekrar gozlemleyecegim

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.