Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 Haneli Numaralara Mesaj Atamama Sorununun Çözümü Resimli Anlatım

http://forum.donanimhaber.com/m_114503536/tm.htm
  • Valla arkadaşlar 9 aydır j7 kullanıyorum çok memnunum.Ara model falan diyenler var ama fiyatına göre çok iyi telefon.Bataryası,ekran parlaklığı,kamerası,4g desteği,5.5 inc ekranı falan filan nazar değmesin gideri çok yani.Alacaklara tavsiyemdir.
  • gak007 G kullanıcısına yanıt
    +1903 daha önceden bi ön yargım vardı samsung ve androide ama olmuş bişeyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bunu zamaninda e7 alarak farkettim :) artik istedigimiz gibi telefonlar yapmaya basladi samsung

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR.Dat

J5'e gelen Nisan 25 güncellemesi ile 4.5G yazısı ve indirme güçlendirici eklenmiş.

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★

J7 ye böyle birşey gelmemiş olması ilginç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Galleoncu

quote:

J5'e gelen Nisan 25 güncellemesi ile 4.5G yazısı ve indirme güçlendirici eklenmiş.

bekleyelım bakalım j7 ye ne zaman gelecek,yoksa samsung unuttu mu...

• quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

quote:

Orijinalden alıntı: Galleoncu

quote:

bekleyelım bakalım j7 ye ne zaman gelecek,yoksa samsung unuttu mu...

Unutmuş olabilir düşüncesi çok yakın sanırım küçük bi güncelleme ile j7 de alacaktır.

• 2016 j7 de bildirim ışığı var mı yok mu bilen yok mu hiç?
  • Buyuk ihtimalle j5 2016 900 1000 bandinda gelecek j5 2016 mi alayim j7 2015 mi

• J5 2016 nin farkı 1,5 ramden 2gb ram olmuş ve kasası farklı j7 işlemcisi yüksek j7 al yoksa fiyatına göre ben j5 2015 kullaniyorum

• S4 miniden j2 ye geçtim (bir nevi mecburiyet) s4 miniyi ilk çıktığı zamanlar almıştım o zamandan beri kullandim daha da gider gibiydi, j2 ile mini arasında çok büyük fark yok artıları eksileri denk sayılır j2 nin rami 1.5 kamerasida 8 olsaydi bataryada az daha büyük olsa tam olurmuş ama bence en buyuk eksik ışık sensörü bunlar dışında bir eksigi yok s4 minideki arada olan takilmalar j2 de yok su an ram 1.5 olsa iyi olurdu dedim ama su an bir eksikliğini hissetmedim dediğim eksikler j5 ya da 7 de yoksa almanizi tavsiye ederim 2k para verip amiral gemisi almaya gerek yok aynisini bunda da yapabilirsiniz

Birşey sormak istiyorum 5.1.1 yüklü ama ayarlar menüsü eksik gibi kilit ekraninin animasyonu değişmiyor bu donanimsal bir eksikmi ki ayarlarda yok?

• Arkadaşlar babam j5 telefonunu sıfırlamamı istedi. bende ne bileyim wipe data recovery yapıp resetledim. ancak açılışta gmail hesabı soruyor. bu hesabı ne ben nede babam biliyor. internette otg ile apk yükleyip çözüme ulaşanları gördüm. ancak otg ile 8gb sandisk bağladığımda hiçbir tepki vermiyor telefon. rom olarak orjinal güncel romu bulunuyor cihazda. yardım ederseniz seviniirm. ( otg başka cihazda çalışıyor )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasanbatuhan

2016 j7 de bildirim ışığı var mı yok mu bilen yok mu hiç?

Ben yok diye biliyorum ama ingilizceniz varsa biraz yabanci forumlara bakabilirsin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: 3232amacor

Arkadaşlar babam j5 telefonunu sıfırlamamı istedi. bende ne bileyim wipe data recovery yapıp resetledim. ancak açılışta gmail hesabı soruyor. bu hesabı ne ben nede babam biliyor. internette otg ile apk yükleyip çözüme ulaşanları gördüm. ancak otg ile 8gb sandisk bağladığımda hiçbir tepki vermiyor telefon. rom olarak orjinal güncel romu bulunuyor cihazda. yardım ederseniz seviniirm. ( otg başka cihazda çalışıyor )

Hocam hic basima gelmedi ama senin gmail varsa ac gitsin annemin telefonu benim hesabi kullanarak kurmustum (samsung e7)

• Arkadaşlar Merhaba annem için telefon almayi planlıyorum aklıma j2 yattı cihaz nasıldır acaba kronik bir problem vs varmıdır aksesuar seçeneği çok mu son olarak birde alternatif ki 2016 var metal kasa vs o mu j2 mi siz ne önerirsiniz acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

Arkadaşlar Merhaba annem için telefon almayi planlıyorum aklıma j2 yattı cihaz nasıldır acaba kronik bir problem vs varmıdır aksesuar seçeneği çok mu son olarak birde alternatif ki 2016 var metal kasa vs o mu j2 mi siz ne önerirsiniz acaba

J2 iyi telefondur ama bence para koyma imkanin varsa (millet gibi 100 koy sunu al bunu al gibisinden degil) j5 al derim

• samsung j7 telefonuma dun gomlab yükledim ama goruntu var ses yok. ac-3 dts codes uyarısı verıyor.dundendır ınternette ne yaptıysam androıd ıcın codecleri bulamadım.

Yardımcı olurmusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakhan8

samsung j7 telefonuma dun gomlab yükledim ama goruntu var ses yok. ac-3 dts codes uyarısı verıyor.dundendır ınternette ne yaptıysam androıd ıcın codecleri bulamadım.

Yardımcı olurmusunuz?

Cihazi kullanmiyorum ama mx player denedinmi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: -TheDoctor-

S4 miniden j2 ye geçtim (bir nevi mecburiyet) s4 miniyi ilk çıktığı zamanlar almıştım o zamandan beri kullandim daha da gider gibiydi, j2 ile mini arasında çok büyük fark yok artıları eksileri denk sayılır j2 nin rami 1.5 kamerasida 8 olsaydi bataryada az daha büyük olsa tam olurmuş ama bence en buyuk eksik ışık sensörü bunlar dışında bir eksigi yok s4 minideki arada olan takilmalar j2 de yok su an ram 1.5 olsa iyi olurdu dedim ama su an bir eksikliğini hissetmedim dediğim eksikler j5 ya da 7 de yoksa almanizi tavsiye ederim 2k para verip amiral gemisi almaya gerek yok aynisini bunda da yapabilirsiniz

Birşey sormak istiyorum 5.1.1 yüklü ama ayarlar menüsü eksik gibi kilit ekraninin animasyonu değişmiyor bu donanimsal bir eksikmi ki ayarlarda yok?

Olmasi lazim hocam evdeki e7 de ayri sekmesi bile var kilit ekrani adi altinda ayarlarda ekran sekmesine baktiniz mi belki orada kilit ekrani adi altinda vardir sekme benim g2 de oyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur C.

quote:

Orijinalden alıntı: -TheDoctor-

S4 miniden j2 ye geçtim (bir nevi mecburiyet) s4 miniyi ilk çıktığı zamanlar almıştım o zamandan beri kullandim daha da gider gibiydi, j2 ile mini arasında çok büyük fark yok artıları eksileri denk sayılır j2 nin rami 1.5 kamerasida 8 olsaydi bataryada az daha büyük olsa tam olurmuş ama bence en buyuk eksik ışık sensörü bunlar dışında bir eksigi yok s4 minideki arada olan takilmalar j2 de yok su an ram 1.5 olsa iyi olurdu dedim ama su an bir eksikliğini hissetmedim dediğim eksikler j5 ya da 7 de yoksa almanizi tavsiye ederim 2k para verip amiral gemisi almaya gerek yok aynisini bunda da yapabilirsiniz

Olmasi lazim hocam evdeki e7 de ayri sekmesi bile var kilit ekrani adi altinda ayarlarda ekran sekmesine baktiniz mi belki orada kilit ekrani adi altinda vardir sekme benim g2 de oyle

Her yerini kurcaladım ama bulamadım geliştirici seçeneklerini bile açtım ama yok ve screen mirroring de yokmuş j2 de s4 mininin ekranı büyük olsaydı az daha j2 ye geçmezdim sanırım

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.