Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar J7 Samsung Türkiye Genpa garantili siyah renk alarak aranıza katılmış bulunmaktayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phorever

Dün 2 tane J5 aldım. Tanesi 900 TL mediamarkt'ten Wifi'ye girdiği anda 400 MB'lik güncelleme indiriyor performans artışı sağlıyormuş diye okudum bir yerde. Önerir misiniz J5 kullananlar?

j7 1000 tl iken neden j5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rehberde kayıtlı kişiler ekranın solunda alfabetik sırada kayıtlı fakat ekranın sağ tarafında alfabetik sıra bulunmadığı için hızlı ve bir hamlede örnek: k, l, m, o, p, r, z gibi harflerle başlayan kayıtlara ulaşılamamaktadır.J 7 de illa z ye gelebilmek için sonuna kadar mı kaydırıyorsunuz ya da çözümü nedir?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hanimteyze

quote:

Dün 2 tane J5 aldım. Tanesi 900 TL mediamarkt'ten Wifi'ye girdiği anda 400 MB'lik güncelleme indiriyor performans artışı sağlıyormuş diye okudum bir yerde. Önerir misiniz J5 kullananlar?

j7 1000 tl iken neden j5

J7 1050 TL idi. İşlemci hariç çok büyük fark yok aralarında. 5.5 inç bir cihaza alışmam da zor olur zaten. Sadece günlük ihtiyaçlar için kullanılacak. Oyun vb.. yok. O yüzden iyice araştırıp karar kıldım J5'te

hayirli olsun ozaman ben 999 tl almistim 4 5 ay once fiyat düşmüştür diye dusundum düşmemiş :)

• J2f e güvenlik ilkesi güncellemesi geldi.

• teknolog71 kullanıcısına yanıt
    1400 liranın % 6 sı 85 lira civarında eder.200 Lira artırıp 1600 lira nasıl yaptın bu rakamı.Yani 1485 Liraya alırsın bu telefonu.200 lira en pahalı telefon için geçerli alınmış.3000 liranın üstünde telefonlar için geçerli.Millete zam gelecek diyorsun zaten zam geldi j7 ye bu da 1029 liralık Hepsiburada fiyatını yavaş yavaş artırmaya başladı.1079 lira oldu.
  • Hasanbatuhan H kullanıcısına yanıt
    Teknoloji forumlarini takip et biraz sdn acikladi tam fiyati 280 tl diger bir konu ise %6 degil her cihaz icin degisiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknolog71

Teknoloji forumlarini takip et biraz sdn acikladi tam fiyati 280 tl diger bir konu ise %6 degil her cihaz icin degisiyor.

iphone 3499 telefon 280 lira fiyat artıyor diyor bu forumda.1050x8%=85 lira artması anlamına gelmiyor mu?1400x8%=112 yani j7 2016 112 lira artı anlamına gelmiyor mu?Tabi j7 2016 1400 lira olursa.
    İnternette bu vergi hakkında biraz araştırma yaptım net bir şey yok herkes farklı şeyler yazmış bende j7 2016 versiyonunu bekliyorum. 1400 artı yeni vergiler dahil satışa sunulursa çok külfetli olur. Hazır vergiler yansımamışken vatan bilgisayardan taksitle j7 2015 versiyonunu alsam mı? Çok kararsız kaldım yav.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar J5 kullananlarzin yardim ve goruslerine ihtiyacim var g2 kullaniyorum ve j5 e gecmeyi dusunuyorum j5 g2 yi aratir mi oynadigim en agir oyun nfs no limits biraz oyun oynarim ama agir oyun degil pil omru nasil ozellikle de android m den sonra hizi pil omru nasil oldu tesekkurler uzun yazdim kusura bakmayin :)

• effect68 kullanıcısına yanıt
    Bende J7 2016 yı çok bekledim ama değmez dedim.İyiki de J7 2015 almışım o kadar telefonla görüşürüm ikinci günü doldurmama 12 saat var yani 1.5 günde %51 şarjım var daha.İlk şarjımı 8 saat kapalı yaptım ikinci şarjımı ise muhtemelen yarın gece tekrar kapalı ve 8 saat yapacağım.Hatta üçüncü ve dördüncüyü de,sonrası önemli değil artık.J7 2016 yı beklemedim çünkü telefonu cebime koyuyorum ve kulak hoparlörü dışına doğru ve metal görünümlü yani kolay kolay toz kapmayacak cinsten ama j7 2016 da sanki çukur gibi gördüm.Daha önce L7 2 ve Sony Xperia E4G kullandım onlarda da çukur ve toz kapıyordu hemen; dolayısıyla toz alınca konuşmaları duymaz oluyordum.J7 2016 dan bu sebeple vazgeçtim.J 7 2016 nın artısı bence pil 3300 mah o da sadece %10 yani 7 saat (3 gün gittiğini düşünerek 2 gün kullanan 5 saat fazla 1 gün kullanan 2.5 saat fazla batarya)buna göre fazla gidecektir şarjı değer mi bence değmez.Bir de 2 Gb ram için değer mi benim açımdan yine değmez çünkü J7 2015 te ben ram yetmiyor diye duymadım hiç.Çok ta memnun kaldım J7 den.Bildirim ışığı yok falan diye almayanlar vardır ama Noled uygulamasını yükledim o sorun da ortadan kalktı.Flaş bildirim var diye yazmış birisi yorumlarda böyle bir şey yok sadece telefon çalınca flaş yanıyor ama cevapsız aramada sonradan flaş falan yanmıyor.Noled buna sorunsuz çözüm.Ben telefoncuya kullanılmış S3 mini ve L7 2 verdim üstede kredi kartı 650 Lira çektirdim.Onuda bankadan 6 ya böldürdüm.116 x6 =696 lira ödeyeceğim.Bu arada sonradan taksit 2.02 den 1.69 a yeni düştü bende bu avantajı iyi kullandım.Ayrıca ben J7 2016 nın fiyatının 1400 liraya gireceğini de sanmıyorum TRT vergisi hariçken 1250 liraya girecekti zaten.Ama şimdi 1400 liraya girebilir o da girerse artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasanbatuhan -- 4 Temmuz 2016; 19:21:10 >

Çok güzel izah etmişsiniz hocam. Siz söyleyince j7 2016'nın ahizesinin fotoğrafını inceledim. Içine toz almaya uygun bir yapısı var gerçekten. Vatan bilgisayardan taksitle alacağım. Allah vermesin telefonda arıza gibi bir durum olursa para iadesi almamız durumunda odeabanktan aldığımız kredinin durumu nasıl olacak bir bilginiz var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onur C. O kullanıcısına yanıt
    Gündelik kullanımda performance olarak fark yok. Ancak oyunlarda g2 işlemcisi dolayısıyla j5 ten çok daha hızlı. Pil olarak J5 çok önde ancak tek sorun 8 GB lik dahili hafızası yetmiyor. Lolipota bir çok uygulama SD karta tasiyamiyor ve tasinabilen uygulamanın da guncellemesi geldikten sonra yine dahili hafızaya yükleniyor. Bu nedenele sürekli birşeyleri kaldırıp tekrar yüklemek zorunda kalıyorsun. 6.0 gelmediği için yorum yapamıyorum.

Özetle G2:
    Performance (Islemcı)
    Ekran
    Hafiza
    En özellikler (kumanda olarak kullandığım için IR, sensörler, NFC)

J5:
    Pil
    Güncel işletim sistemi
    Kamera

• quote:

Orijinalden alıntı: erkanv

Gündelik kullanımda performance olarak fark yok. Ancak oyunlarda g2 işlemcisi dolayısıyla j5 ten çok daha hızlı. Pil olarak J5 çok önde ancak tek sorun 8 GB lik dahili hafızası yetmiyor. Lolipota bir çok uygulama SD karta tasiyamiyor ve tasinabilen uygulamanın da guncellemesi geldikten sonra yine dahili hafızaya yükleniyor. Bu nedenele sürekli birşeyleri kaldırıp tekrar yüklemek zorunda kalıyorsun. 6.0 gelmediği için yorum yapamıyorum.

Özetle G2:
    Performance (Islemcı)
    Ekran
    Hafiza
    En özellikler (kumanda olarak kullandığım için IR, sensörler, NFC)

J5:
    Pil
    Güncel işletim sistemi
    Kamera

Zaten g2 alma sebeplerimden biri de real racing 3 oynamaktı ama geri gelelim orta ayarda bile aşırı fps düşüşüne şahit oldum oyundan soğudum android 6 yı başka ülkenin romunu kurarak geçersiniz hocam o kolay çok teşekkürler yardımınız için

• J5 e portekiz marshmellow romunu kurduktan sonra apk mirror sitesinden Samsung Music uygulamasının son sürümünü kurdum. Note5'de ki müzik çalarla aynı şuan

• J5'i uzun süre kullanan arkadaşlar, cihaz herhangi bir sıkıntı çıkardı mı ?
  • bir aydır hiç sorun yaşatmadı. ne donma ne kasma. oyun oynayan biri değilim.

• j2 kendi tarayicisi chrome facebook vs internetten video oynatmiyor aslinda aciliyor fakat ses var goruntu yok telefon bi tanidigimin farkli yerlerdeyiz kendim bakamiyorum. merak ettigim bu telefon ile internetten video izleyebilen varmi telefonun desteklemedigini dusunmuyorum sahsen

• Arkadaşlar kısa bir süredir samsung galaxy j2 modelini inceliyorum ve almayı düşünüyorum oyun oynamam olmayacak yani facebook messenger whatsapp gibi uygulamalar olucak içinde sizce bu j2 serisi bana uygun mudur yoksa j5 serisine mi bakmalıyım ? j2 kullanan varsa bana telefonun performans kamera vs. anlatabilir mi?
  • J7'de ekranda yazılım güncellemesi yazıyor, neyin güncellemesi bu? Yüklesek mi?

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.