Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7-J5-J2 [ANA KONU] ★★ (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.993
Cevap
37
Favori
209.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar anneme telefon alacağım j5 i önerir misin hangi seriyi almam lazım alırsam. Bir de operatör üzerinden görüntülü görüşme yapılıyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salperde

J700F ile j700H arasında birde kamera konusunda dağlar kadar fark var bilginiz olsun. :(

Hangisinin kamerası iyi?

• 2016 Model J7 Bekleyen arkadaşlar haberiniz olsun 200 TL telefonlara buna j7 2016 da dahil zam gelicek malum trt bandrolu yüzünden. bir kaç arkadaşım vazgeçti 2016 j7 yerine 2015 j7 alıcaklar 1400 tl ise telefon 1600 olucak.
  • Legolasx kullanıcısına yanıt
    J5-J7 pek fark yok boyut olarak sadece

Ben j5 kullanıyorum 5 ay oldu herhangi bir sıkıntısı olmadı şuana kadar şarjı 3 gün çıkarıyor hiç kullanmazsanız :) görüntülü görüşme şebeke üzerinden yapılıyor.Zaten samsungun tüm telefonları şebekeden görüntülü
  • phorever kullanıcısına yanıt
    gelecek. kardes yakinda beklemede.kal benim gibi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Gencerr

J5-J7 pek fark yok boyut olarak sadece

Ben j5 kullanıyorum 5 ay oldu herhangi bir sıkıntısı olmadı şuana kadar şarjı 3 gün çıkarıyor hiç kullanmazsanız :) görüntülü görüşme şebeke üzerinden yapılıyor.Zaten samsungun tüm telefonları şebekeden görüntülü

Eyvallah hocam

• phorever kullanıcısına yanıt
    Hocam 900 tl verene kadar 1000 tl verip j7 de alabilirsiniz ancak günlük kullanimda fark olmaz zaten öyle. Beklemeden almanızı tavsiye ederim zamlar uygulanmadan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolasx

quote:

J700F ile j700H arasında birde kamera konusunda dağlar kadar fark var bilginiz olsun. :(

Hangisinin kamerası iyi?

Tabi ki F yani tek hatlı Samsung Türkiye garantili olan.

• quote:

quote:

quote:

Hangisinin kamerası iyi?

Hocam bazılarında da F yazıyor ama çift hatlı diyor ben bu işi anlamadım mesela altta bakınız F serisi olarak yazıyor ancak ürün açıklama kısmında çift hatlı diyor.
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-j5-j500f-4-5g-cep-telefonu-228858971?rcp_action=rceProductClicked

• Oradaki hersatana bakmayin salliyorlar 2gb ram demis ona bakarsan ney duzgunki

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hangisinin kamerası iyi?

Hocam bazılarında da F yazıyor ama çift hatlı diyor ben bu işi anlamadım mesela altta bakınız F serisi olarak yazıyor ancak ürün açıklama kısmında çift hatlı diyor.
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-j5-j500f-4-5g-cep-telefonu-228858971?rcp_action=rceProductClicked

Bu ürün F modeli yani tek hatlıdır. F yazıpta çift hatlı olan ithal ürünlerde vardır ama en yaygını H olanıdır. Teknosa, Bimeks, Vatan, Media ve dahası bu tip ithal ürün satmazlar. Sadece internet yolu ile alabilirsin.
    En iyisi güvendiğin adı belli bir mağazadan al.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hangisinin kamerası iyi?

Bu ürün F modeli yani tek hatlıdır. F yazıpta çift hatlı olan ithal ürünlerde vardır ama en yaygını H olanıdır. Teknosa, Bimeks, Vatan, Media ve dahası bu tip ithal ürün satmazlar. Sadece internet yolu ile alabilirsin.
    En iyisi güvendiğin adı belli bir mağazadan al.

Peki 820₺ ye buldum sizce nasıl fiyat olarak hocam (ithalat garantili değil)fiyatı uygun geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolasx -- 30 Haziran 2016; 14:06:59 >

• Bu fiyata Samsung Türkiye garantili diyorsun çok iyi. Nereden buldun belli ki internetten ha? Mağaza olamaz...

• Esime J5 alacagim ithalatci garantili en uygun fiyata nereden bulabilirim ? GG'da 725 TL'ye satilan J5'ler simdilerde 749 TL olmus. Acaba ne oldu da fiyatlar artti ? Gold rengi tek hatli ariyorum bir turlu uygun fiyata bulamadim. Bayram sonrasinda acaba stoklar guncellenir mi ? Ve son olarak cift hatli j5 ile tek hatli j5 arasinda fark var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A N K A R A -- 1 Temmuz 2016; 16:01:46 >
  • quote:

Bu fiyata Samsung Türkiye garantili diyorsun çok iyi. Nereden buldun belli ki internetten ha? Mağaza olamaz...

Samsung garantili sanıyordum değilmiş meğersem ben de şaşırdım samsung garantili en ucuz 880 liraya buldum
  • GittiGidiyor sitesindeki bircok telefon saticisi 3 kagitci. Ornek; teledukkan, idealsecim, ceppaket, cepport

teledukkan j5 ilaninda cihazi tek hat olarak gostermis mesaj yolluyorum cift hat diyor

idealsecim gold renk siparis veriyorum gelecek ha gelecek deyip 10 gun bekletiyor sonrasinda da siparisimi iptal ediyor

ceppaket tek hat yaziyor beyaz renk cift hatli cikiyor siyah renk tek hatli

cepport yine ayni sekilde tek hat cift hat cambazligi yapiyor

Bu arada hepsi gecen hafta 725 TL'den sattigi tek hatli 4G veya 4.5G j5 cihazlari bu hafta 745-749 TL + Kargo olarak satisa sunmuslar cakal herifler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A N K A R A -- 1 Temmuz 2016; 21:32:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A N K A R A

GittiGidiyor sitesindeki bircok telefon saticisi 3 kagitci. Ornek; teledukkan, idealsecim, ceppaket, cepport

teledukkan j5 ilaninda cihazi tek hat olarak gostermis mesaj yolluyorum cift hat diyor

idealsecim gold renk siparis veriyorum gelecek ha gelecek deyip 10 gun bekletiyor sonrasinda da siparisimi iptal ediyor

ceppaket tek hat yaziyor beyaz renk cift hatli cikiyor siyah renk tek hatli

cepport yine ayni sekilde tek hat cift hat cambazligi yapiyor

Bu arada hepsi gecen hafta 725 TL'den sattigi tek hatli 4G veya 4.5G j5 cihazlari bu hafta 745-749 TL + Kargo olarak satisa sunmuslar cakal herifler.

Ben de şu an tam gitti gidiyor araştırması yapıyordum.Neden 1 hafta içerisinde 20 lira birden zamlanmış çok saçma.Acaba bandrol vergisi yüzünden mi şimdiden zam koydular.

• Hocam en ucuz şu an burada alırsanız 4.5 g uyumlu imiş 730 lira

http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-j5-4g-ithalatci-garantili-p-TELCEPSAMJ500FG-B?magaza=Ucuzcep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolasx -- 1 Temmuz 2016; 21:51:19 >
  • Arkadaşlar anneme turkcellden distribütör(KVK)garantili tek hatlı 4.5g uyumlu j5 880₺ye almış bulunmaktayım.Yapmam gereken bir ayar falan var mı? Bir de merak ettiğim konu şu ablamda j7 var kameraları yan yana tutuyorum özellikle ön kamerada farklılıklar var aldığım jf daha sarımtrak duruyor çözemedim sebebini herkeste mi böyle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolasx -- 2 Temmuz 2016; 0:59:14 >
  • j7 2016 bekliyorum alacagim insallah utandirmaz

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.