Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.708
Cevap
26
Favori
248.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7.1.x yada oreo guncellemesiyle aktif olacaktir buyuk ihtimalle hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara Alemi A kullanıcısına yanıt
    Bence onunla alakası yok ekran görüntüsü Note 5'ten ve 7.0 var. J7 Pro'da da 7.0 var ve sistem uygulamaları Note 5'e göre daha güncel üstelik. Ama J7 Pro'da gelişmiş mesaşlaşma neden yok onu anlamadım. Apkmirror'dan mesajlar uygulamasının en son sürümünü yükledim durum yine aynı.
  • Xiaomi Mi 5'imin yazılım saçmalalıklarından dolayı sattığımdan beri ne alacağımda kararsızdım. İlk önce Samsung C8 aldım, sahte yazılımla geldi. S Health, Güvenli klasör vs. kullanılmıyordu. İade gönderdim, kabul edip paramı geri yatırdılar. J7 Prime alacaktım ama TFT ekran, always on screen özelliğinin olmayışı, kamerasının Proya göre kalitesiz oluşundan dolayı, dün itibariyle bende J7 Pro sahibi oldum. Siyah renk ve 32 GB versiyonu geldi(Samsung Türkiye Garantili). Alırken 16 gb yazıyordu fakat 32 geldi. İyice araştırdım herşeyini hiç bir sorun gözükmüyor. Yazılım, telefon orjinal. Knox sayacında sıkıntı yok. 32 GB gelmesi sürpriz oldu ama iyi de oldu :). Parmak izi çok başarılı, ekran kapalıykende okuyor hemen. Kapasitif tuşlarda ışıklandırma yok, bildirim ışığı mevcut değil. Bunlar çok önemli değil açıkcası. Mi5'den sonra arka kamerası biraz zayıf geldi. Ön Kamera gayet güzel. Şarjı müthiş, yoğun olarak sosyal medya kullanıyorum buna rağmen iki günü çıkaracak gibi duruyor. Alacaklarlara tavsiye ederim. Bu fiyat bandında gayet şık ve özellikli bir telefon.

Temperli cam bulamadım bir tek, aldığım cam ekranı kapatmadı kenarlarda ciddi boşluk kaldı. Aliexpressten eski nesil tpu ekran filmi sipariş ettim. Öneriniz varsa memnun olurum ekran camı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypnotoid -- 22 Kasım 2017; 13:5:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotoid

Xiaomi Mi 5'imin yazılım saçmalalıklarından dolayı sattığımdan beri ne alacağımda kararsızdım. İlk önce Samsung C8 aldım, sahte yazılımla geldi. S Health, Güvenli klasör vs. kullanılmıyordu. İade gönderdim, kabul edip paramı geri yatırdılar. J7 Prime alacaktım ama TFT ekran, always on screen özelliğinin olmayışı, kamerasının Proya göre kalitesiz oluşundan dolayı, dün itibariyle ben J7 Pro sahibi oldum. Siyah renk ve 32 GB versiyonu geldi(Samsung Türkiye Garantili). Alırken 16 gb yazıyordu fakat 32 geldi. İyice araştırdım herşeyini hiç bir sorun gözükmüyor. Yazılım, telefon orjinal. Knox sayacında sıkıntı yok. 32 GB gelmesi sürpriz oldu ama iyi de oldu :). Parmak izi çok başarılı, ekran kapalıykende okuyor hemen. Kapasitif tuşlarda ışıklandırma yok, bildirim ışığı mevcut değil. Bunlar çok önemli değil açıkcası. Mi5'den sonra arka kamerası biraz zayıf geldi. Ön Kamera gayet güzel. Şarjı müthiş, yoğun olarak sosyal medya kullanıyorum buna rağmen iki günü çıkaracak gibi duruyor. Alacaklarlara tavsiye ederim. Bu fiyat bandında gayet şık ve özellikli bir telefon.

Temperli cam bulamadım bir tek, aldığım cam ekranı kapatmadı kenarlarda ciddi boşluk kaldı. Aliexpressten eski nesil tpu ekran filmi sipariş ettim. Öneriniz varsa memnun olurum ekran camı için.

Hocam temperli ekran koruyucu olarak bu aliexpress linkindeki ürünü alabilirsiniz.

FRVSIMEM Tam Kapak Temperli Cam Samsung Galaxy J3 J5 2017 J330 J530 Vaka Ekran Koruyucu film Samsung J7 2017 J730

aliexpress.com
    US $1.59 20% OFF|FRVSIMEM Full Cover Tempered Glass For Samsung Galaxy A3 A5 A7 2016 J3 J5 J7 2017 Screen Protector film For Samsung J5 J7 Prime|glass for samsung|tempered glass|tempered glass for samsung - AliExpress
    http://s.aliexpress.com/MNrUfUNv

(from AliExpress Android)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotoid

Xiaomi Mi 5'imin yazılım saçmalalıklarından dolayı sattığımdan beri ne alacağımda kararsızdım. İlk önce Samsung C8 aldım, sahte yazılımla geldi. S Health, Güvenli klasör vs. kullanılmıyordu. İade gönderdim, kabul edip paramı geri yatırdılar. J7 Prime alacaktım ama TFT ekran, always on screen özelliğinin olmayışı, kamerasının Proya göre kalitesiz oluşundan dolayı, dün itibariyle bende J7 Pro sahibi oldum. Siyah renk ve 32 GB versiyonu geldi(Samsung Türkiye Garantili). Alırken 16 gb yazıyordu fakat 32 geldi. İyice araştırdım herşeyini hiç bir sorun gözükmüyor. Yazılım, telefon orjinal. Knox sayacında sıkıntı yok. 32 GB gelmesi sürpriz oldu ama iyi de oldu :). Parmak izi çok başarılı, ekran kapalıykende okuyor hemen. Kapasitif tuşlarda ışıklandırma yok, bildirim ışığı mevcut değil. Bunlar çok önemli değil açıkcası. Mi5'den sonra arka kamerası biraz zayıf geldi. Ön Kamera gayet güzel. Şarjı müthiş, yoğun olarak sosyal medya kullanıyorum buna rağmen iki günü çıkaracak gibi duruyor. Alacaklarlara tavsiye ederim. Bu fiyat bandında gayet şık ve özellikli bir telefon.

Nerden aldiniz cihazi ve fiyat nedir acaba?

• Mi5s plus ile bu telefon arasında kaldım her türlü tavsiyeye açığım

• quote:

Orijinalden alıntı: Felix88

Mi5s plus ile bu telefon arasında kaldım her türlü tavsiyeye açığım

Bende aynı ikilemde kaldım ve sonucunda j7 pro aldım hocam. Ithalatci garantili telefonun servisine güvenmediğim için.

• gkhn003 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun sorunsuz kullanırsınız umarım. Bende ikilemdeyim bakalım gelen yorumlara göre alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Felix88

Hayırlı olsun sorunsuz kullanırsınız umarım. Bende ikilemdeyim bakalım gelen yorumlara göre alacağım

Sağolun hocam inşAllah.. lg g3 ten geçtim bu telefona gayet memnunum şarj konusunda ısınma konusunda maşAllah gayet iyi. Sizde hangisinde karar kılarsanız şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın..

• Ankara Alemi A kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada.com/Mobiloom firmasından.
  • vatanda şuan 32 lik versiyonu 1699tl black friday indirimli yazıyor
    sizce fiyat uygun mu?
  • Zaten piyasa fiyati o neyin indiriminj yaptilarsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Ankara Alemi

Zaten piyasa fiyati o neyin indiriminj yaptilarsa

Büyük marketlerde daha ucuzunu bulamadım. Teknosada 1799. Media markt da 16 gb lığı 1799. Hepsiburadada ithalat olanları 32 gb onlarda 1475 tl. resmi olanların hepsii 16 gb onlarda 1570 tl. Vatandan alacaktım bir sorun halinde iadesi zordur gibi geldi vatan bilgisayardan. Teknosa kampanya yapmasını bekliyorum yoksa 1799 tl ye almayı düşünüyorum.

• Aynen hocam bende 32gb resmi garantili olani bekliyorum fiyat illaki dusecektir ben 1600den fazla hayatta vermem bu telefona

• Telefonda çift sim kullanma şansımız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JW2

Telefonda çift sim kullanma şansımız var mı?

Samsung Türkiye garantililer tek sim girişli hocam.

• Annem icin almistim, su an elimde 32ligi bulunuyor. Kendim de Moto Z kullaniyorum.

Ufak bir bilgilendirme yapayim alacak olanlara yardimci olur. Tabi Moto Z ile karsilastirmali olacak.

- Telefon kalin ve agir hele hele de Moto Z ye nazaran.

- Sarj konusunda cok iyi. Telefonu 2-3 gundur 2G sebeke ile Wi-Fi ye bagli sekilde ara ara kurcaliyorum halen daha kutudan cikan sarji % 18

- Şık ve estetik bir gorunumu var

- RAM kullanimi Moto Z ye gore yuksek

- Kamera Moto Z den cok daha iyi

- Ekran renkleri Moto Z den daha iyi halbuki Moto Z de AMOLED kullaniyor

- Kulaklik sesi Moto Z den bir tik yuksek; ancak kalite olarak Moto Z daha iyi. Kendim FiiO A1 kullandigim icin kaliteli olmasi daha onemli benim icin yuksekligi ayarlayabiliyorum A1 ile.

- Kutudan Android 7.0 olarak cikti ve guncelleme yok gozukuyor. Bu konuda Moto Z cok iyi an itibariyle 7.1.1 ve Ekim guvenlik guncellemesi kullaniyorum.

- Samsung cok fazla yazilim yukluyor haliyle depolama alani da bos olarak 24 kusur GB olarak cikti kutudan. Ben an itibariyle Moto Z de 24 kusur GB kullaniyorum.

- Parmak izi okuyucunun hizi cok iyi. Moto Z de bazen tanimakta gucluk cekerken Samsung da tekleme yok.

- Wi-Fi den bagli iken Moto Z de bildirimler tikir tikir duserken(iPhonelar gibi) Samsung da bazen tekliyor

- Ekrandaki tuslara alismisim bu cihazdaki dokunmatik ve basmatik tuslar farkli geldi. Tabi bu aliskanlikla alakali.

Genel itibariyle bu sekilde degerlendirebilirim. Sormak istediginiz bir soru varsa buradan belirtiniz. Alanlara hayirli olsun, iyi gunlerde kullansinlar.

• Bu migros ta satilan prima ile farkı ne

• Telefondan çok memnunum. Özelikle bataryası mükemmel. Bugun 13 saat ekran süresi aldım gerçekten çok iyi bir onceki HTC A9 telefonumdan 2,5saat ekran süresi alıyordum. Birazcık ağır bir telefon ne yapalım o kadar da olur. İnsallah şarj bu şekilde devam eder.

• danGerfuLL kullanıcısına yanıt
    Telefon hayırlı olsun.ne kadar ekran süresi alıyorsunuz,ısınma durumu var mı?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.