Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU] (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.708
Cevap
26
Favori
248.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16 gbsini 1700 e aldım sizce nasıl bir cihaz arkadaşlar fiyat nasıl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu telefonda çalışan arm64 yani 64 bitlik bir rom var mi bildiğin? Şu google camera portre modu işini yapmak için baya araştırdım ama bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihLq -- 2 Temmuz 2018; 20:36:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihLq F kullanıcısına yanıt
    XDA forumunda 3 gün önce a6 romu çıktı android oreo bi indirip deneyin hocam güzele benziyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • EyuphanKundakci kullanıcısına yanıt
    Google camera yi calistirabilir miyiz ? Bu rom 64 bit mi hocam

• fatihLq F kullanıcısına yanıt
    Onun hakkında bir fikrim yok hocam oreo olduğu için belki çalışabilir.

• EyuphanKundakci kullanıcısına yanıt
    Inceledim hocam oda arm yani 32 bit sanirim telefonun her şeyi süper bide şu porte modunu çalıştırabilsek harika olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-31534D4A6

16 gbsini 1700 e aldım sizce nasıl bir cihaz arkadaşlar fiyat nasıl
    pahalı. yılın başında 1800 tl'ye 32 gb aldım.

telefon idare eder. telefon işte işini görüyor ama çok über bişe bekleme.
  • Hayırlı olsun güncelleme ertelenmiş 28 eylüle

www.guncelmiyiz.com
    Galaxy J7 Pro | SM-J730F | Güncellemeleri | Guncelmiyiz.com
    http://www.guncelmiyiz.com/cihaz/sm-j730f

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D4E48676 -- 4 Temmuz 2018; 23:41:56 >
  • SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]

Android O 8.0 eylül ayının sonuna ertelendi.
  • Merbabalar arkadaşlar şu reklam hangi uygulamanın reklamı acaba çeşitli uygulamaları kaldırdım halen çıkıyor yarıdmcı olabilecek veya bilgi verecek olan var mı teşekkürler.

SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]

• aytechinweb A kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız kilit ekranının reklamı. Hangi ekran kilit uygulamasını kullanıyorsanız onu kaldırın.
  • Merhaba, ekran kilidini desen olarak ayarladığımda önce kaydır sonra desen girebiliyorum, bu kaydırma işlemini nasıl devre dışı bırakabilirim?

• Arkadaşlar bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine evkurdan j7 pro aldım 1/2 gine elimde olucak. Taksitle ve kartsız alabildiğim için evkur tek seçenek. Fazla model olmadığından dolayıda j7 pro gözüme çarptı fazla arastırmamıstım bugün biraz konuyu okudum. Ekran morarmalar, dokunmatik sorunu vs vs. açıkçası telefonu almadan seneti iptal edesim geldi. Sizce telefonu almakla hata mı yapıyorum. 32 gb siyah versiyonunu sipariş verdim. Suan aktif olarak kullananlarda bi sıkıntı varmı acaba? Bilgilendirirseniz çok memnum olurum.

• Morarma sorunu ortadan kalktı öyle bir sorunla karşılaşmaşsınız. Dokunmatik problemi de son güncellemeyle giderildi. Memnun kalcıaksınız.
  • Selam arkadaşlar

bende hepsibuaradan tr garantılı j7 pro 32 gb modelını aldım

klasık soru olacak ama İlk Şarj olayını nasıl yapayım?
    ortamala %50 dolu geldı bunu bitirip öylemı şarja takmam gereklı ?

teşekkurler ıyı forumlr
  • quote:

Orijinalden alıntı: r._fdn

Merhaba, ekran kilidini desen olarak ayarladığımda önce kaydır sonra desen girebiliyorum, bu kaydırma işlemini nasıl devre dışı bırakabilirim?

• r._fdn R kullanıcısına yanıt
    O mümkün değil hocam yazılımdan kaynaklı bir şey o. Olsa bile root rom işlerine girmeniz gerekir oda garantiden çıkarır.

• Beyler telefonu dün akşam aldım. Aldığım için çok memnunum şuan sadece eksi olan şeylerini söyliyicem
    Hoparlör çok iyi değil
    Şarj kablosu şaka gibi çok kısa
    Kulaklığı berbat ötesi
    Aşağıdaki tuşlarda ışık olsa güzel olurdu
    Telefon tek elle kullanılmıyor
    Birde ön kameradan fotoğraf çektiğimde 4 fotodan 2 si bulanık çıkıyor. Telefon ön kamerada biraz sıkıntılı fotoğrafı netliyemiyor. Yada benim elim titrediğinden ama en çok bundan memnun kalmadım.

Ama herşeye rağmen telefondan memnunum. Sadece tek elle rahat kullanılsa ve ön kamera titremese on numara olurdu.

@EyuphanKundakci dostum cam jelatin taktırdım. Telefona baska açılardan bakınca 45-90 derece aşağıdan veya yandan mesela ekran yoğun maviye kaçıyor. Jelatinden midir acaba ? İps ekranda bu olmaması lazım. Düzdeyken hiç bir sıkıntı yok.
  • Hoparlör konusunda size katılmıyorum hocam hoparlörü gayet başarılı çok yüksek ses veriyor. Kulaklığı evet kötü klasik samsung kulaklığı. Ben 60 liraya earpods aldım telefonla beraber mükemmel iş çıkarıyorlar. Ön kamera konusunda da oisin eksikliği çok hissediliyor en ufak bi oynamada net çıkmıyor ışıksız ortamlarda net çekmek için biraz uğraş gerekebilir ama gündüz çekimlerinde başarılı. Sadece arkadaki insanlara odak problemi var. Öndekine odaklanıp arkadakinleri net çekmiyor. Yandan bakınca gökkuşağımsı renklere dönüyorsa sıkıntı yoktur. Amoled ekran olduğu için öyle.
  • Arkadaşlar telefonumun ekranı morardı, ekran degistireniniz var mı? Değiştirirsem tekrardan morarma durumu oluyor mu?

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.