Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU] (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.708
Cevap
26
Favori
248.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada arkadaşlar sabah 100 sarjken 7.45 den 12 ye kadar internette dolaşıp durdum 3g ile ve şarj şuan 68 normal mi sizce?

SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_-_ -- 4 Ocak 2019; 12:2:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fatih_-_ F kullanıcısına yanıt
    Telefonu yeniden başlatsam da düzelmiyor arada kendi kendine düzeliyor gene başlıyor güncellemeden sonra böyle oldu ekranim da değişmisdi bir de siz de ne zamandır o sorun var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Oyunlarin hepsinde ve opera da da oluyor. Bu ara da 2 kere yazmisim da ilk iletiyi göndermedi sandim da o yuzden tekrardan yazdım.Chrome silsem düzelir mi sizce

Ya ekran muhabbetini şöyle anlatayim size benim arka kameranin camı kırıldı tamir etmek için servise götürdum cok para istediler yaklaşik 500 550 lira ben de tamirciye götürdum o da ekrani bozmuş ekranı degistirdi.Acaba orjinal olmayan ekrandan mı taktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: KiraZero

Ya ekran muhabbetini şöyle anlatayim size benim arka kameranin camı kırıldı tamir etmek için servise götürdum cok para istediler yaklaşik 500 550 lira ben de tamirciye götürdum o da ekrani bozmuş ekranı degistirdi.Acaba orjinal olmayan ekrandan mı taktı.
    Mavi ışık filtresi ve aodisplay çalışıyorsa büyük ihtimal ekran orjinal

• quote:

Oyunlarin hepsinde ve opera da da oluyor. Bu ara da 2 kere yazmisim da ilk iletiyi göndermedi sandim da o yuzden tekrardan yazdım.Chrome silsem düzelir mi sizce
    Özellikle hangi oyunda oluyor. Adini şöyle yükleyeyim bakayım bende olacak mi

• quote:

Telefonu yeniden başlatsam da düzelmiyor arada kendi kendine düzeliyor gene başlıyor güncellemeden sonra böyle oldu ekranim da değişmisdi bir de siz de ne zamandır o sorun var.
    8.0 i alam yan sanayi ekranlar çalışmıyor.

Yanı sizinki yan sanayi olma ihtimali düşük ama biri şöyle diyordu arkadaşımın ekranı da yan sanayi ama klipsi orjinal olduğu için sorun yaşamadı güncellemede dedi.

Sen bak bakayım mavi ışık ve always on display çalışıyor mu diye belli olur sonra.

Fifa mobil deneyin isterseniz.Bir de gamelauncher logosu buyuyor oyun açıkken ordan anlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiraZero -- 4 Ocak 2019; 16:02:23 >
    2 si de çalışıyor filtre ile always bu arada çok saolun ilgilendiğiniz için.

• Game launcher simgesi kayboldu arkadaşlsr oyundayken nasıl veri getirebiirim

• sametjohan S kullanıcısına yanıt
    Gamelaunchere gir masaüstunden sonra gametools diye bir sey var ona tikla gelir eger gamelaunchee masaüstunde yoksa ayarlardan uygulamalardan etkinlestir.

• quote:

Orijinalden alıntı: zn_volkan

Ben her cihazıma google camerayı yüklüyorum, size bir sürüm numarası atayım onu bir deneyin sayın hocam, her sürümü yükleyemiyoruz malum durum gereği. Ben apk'ları alıphttps://tr.uptodown.com/android sitesinden deneyerek bulmuştum. Siz daha güncel sürümlerini de deneyiniz.

İlgili sürüm GoogleCamera-2.5.052.apk

Şimdi daha üst versiyonları da deneyeceğim.

@rabellion Batarya 7.0 sürümde 7-8 saat civarı giderken 8.1 sürümde ilk başlarda sistem kendisini indexlediğinden 5-6 saate kadar düşmüştü lakin şimdi %50 ile 5.5 saat görüyorum ve şarja genelde %50 de takıyorum ki batarya sağlığını korusun.

Alıntıları Göster
    Cevap için teşekkürler hocam ama ben normal sürümlerden bahsetmemiştim, bana port apklar lazım. Yani portre modu veya arcore gibi şeyler. Camera2api gerekiyorsa magisk üzerinden flashlayabilirim. Gerekirse cihaza lineageos da atabilirim. Portre modunu bu gcam port apk ile çalıştırabilen var mı aramızda?

• burakcuhadaroglu kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olamadığm için 0zgünüm , bunun için yabancı forumları anahtar kelimeler ile aramanızı öneririm.

• Diğer sorudan ayrı bi soru daha sorayım, cihazın ekranını değiştirdim, bu 2.ekran hatta, öncekinde de bunda da AOD çalışıyor. Sıkıntı yok ama cihazın dokunmatik algılaması sanki kötü. 8.0dan itibaren fake ekranlarda sorun varmış sanırım araştırdım çoğu yerde downgrade (7.0) öneriliyor. Aramızda bunu yaşayan var mı? En kötü nougata düşüreyim en azından kullanılabilirlik olsun çünkü touch insanı deli ediyor. 5-6 saniyede bir kesiyor.
  • Bu cihazda kronik bir sorun var mi arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

Bu cihazda kronik bir sorun var mi arkadaşlar
    -kulaklık sesleri çok düşük diğer telefonlara göre. yazılımsal olabilir belki farklı rom kullanılırsa düzgündür, bilemiyorum.

-konum iyileştirmesi çok kötü. 4.5g cayır cayır çekmesine rağmen kuzeye dönsem telefon güneye bakıyorum gösteriyor.

- 1-2 ay kullanım sonrası batarya performansı çok düşüyor. düzelmesi için hard reset gerekiyor.

- pubg oynamak istiyorsan onu unut. kötü performans veriyor :)

ben önermiyorum. daha uygun fiyatlı xiaomi ürünleri daha mantıklı. mesela redmi 5 pro veya redmi 5 plus.

• Türkiye romu ufak bir güncelleme aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seiko1

Türkiye romu ufak bir güncelleme aldı.
    Arkadaşlar, önceki gün eşim için Samsung Galaxy J7 Pro 64GB aldım, fiyatı önemli değil iyi bir ekran koruyucu önerirmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refikilhan -- 22 Şubat 2019; 15:1:45 >
  • refikilhan kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, j7 pro için önce kırılmaz cam ardından ta kaplayan Nano vs derken bu işin tadı tuzu kalmadı diyerek jelatin konusuna bir son vermek istiyorum. Tavsiyem jelatünsiz kullanmanız, henüz iki hafta kadar geçmiş olmasına rağmen her tarafından hava kabarcıkları sırıtmaya başladı. Zaten Corning Gorilla Glass teknolojisi bu iş için var, çizilmeye vs dayanıklı ekranı kendi ellerimizle geri teknolojiye istiyoruz. Bir kaç güne kadar jelatini çıkarıp jelatinsiz kullanmaya başlayacağım.

Jelatinsiz kullanan arkadaşlardan da fikir almak isteriz, jelatin bizim bu model telefonumuzun dokunmatiğini daha da kötü mü yapıyor acaba hocalarım.

• Son gelen 1 gb lik güncellemeyi yapan var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.